پخش زنده
امروز: -
معاون عمرانی استانداری لرستان گفت: از مجموع ۱۰۷ نفر ثبتنامکننده ودیعه مسکن برای واحدهای آسیب دیده از جنگ تاکنون برای ۸۴ نفر مبلغ ۵۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به پرداخت ودیعه مسکن به شهروندان آسیبدیده از جنگ تا تاریخ ۳۱ فروردین اظهار کرد: از مجموع ۱۰۷ نفر ثبتنامکننده، برای ۸۴ نفر مبلغ ۵۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
مهدی مجیدی افزود: این کمکها در شهرهای مختلف استان توزیع شده، بهطوری که در خرمآباد ۱۴ مورد، بروجرد ۲۶ مورد، دورود ۲۱ مورد، الشتر ۱۷ مورد، پلدختر ۴ مورد و نورآباد نیز ۴ مورد پرداختی داشته است.
معاون استاندار لرستان همچنین به پرداخت خسارتهای جزئی و تعویض شیشه اشاره کرد و گفت: در این بخش برای یک هزار و ۷۲۰ واحد مسکونی، مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
مجیدی تأکید کرد: فرآیند رسیدگی به پروندهها و پرداخت کمکها با اولویت جبران هرچه سریعتر خسارتهای وارده به هموطنان آسیبدیده از جنگ در استان ادامه دارد.