• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۰۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۱
سیاسی » عمومی
سرمقاله خبر ۲۱؛

آن چه ترامپ در میدان به دست نیاورد در میز مذاکره به دست نخواهد آورد

بی تابی کاخ سفید امروز برای مذاکره در شرایطی به اوج خودش رسیده که مقامات ایرانی دو روز است که یک صدا اعلام می‌کنند با این نوع رفتار آمریکا مذاکره‌ای در کار نخواهد بود، آن چه را ترامپ در میدان به دست نیاورده حتما در میز مذاکره به دست نخواهد آورد.

آن چه ترامپ در میدان به دست نیاورد در میز مذاکره به دست نخواهد آورد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امروز اول اردیبهشت ۱۴۰۵ است بی تابی کاخ سفید امروز برای مذاکره در شرایطی به اوج خودش رسیده که مقامات ایرانی دو روز است که یک صدا اعلام می‌کنند با این نوع رفتار آمریکا مذاکره‌ای در کار نخواهد بود، آن چه را ترامپ در میدان به دست نیاورده حتما در میز مذاکره به دست نخواهد آورد، حتما یکی از این موارد صنعت هسته‌ای بومی ما است که روی میز مذاکره کنندگان ما قرار ندارد، چون به گفته امام شهید ما ثروت راهبردی ما صنعت هسته‌ای است و به کسی ربطی ندارد که در آن دخالتی کند.

موضع مقتدرانه و قابل تحسین معاون اول رئیس جمهور هم قابل توجه بود آقای عارف گفته که اگر مدیریت تنگه هرمز را داشته باشیم می‌توانیم در برابر هر تحریمی مقاومت کنیم معنی این حرف این است که رفع اثر تحریم الزاما به معنای امتیاز دادن در موضوع هسته‌ای نیست.

آخرین خبر از میدان دیپلماسی این که ساعاتی قبل کسب اطلاع کردیم که هیچ هیئتی در هیچ سطحی از ایران به اسلام آباد نرفته، اما اگر قرار بود در ۴۸ ساعت گذشته واقعیت را به روایت رسانه‌های آمریکایی بشنویم هیئت ایرانی نه تنها چند روز است در دنیای موازی این رسانه‌ها به پاکستان رفته که حتی در عالم خیال عصر دیروز و صبح امروز هم در دو نشست شرکت کرده است این رسانه‌ها که نتوانستند مذاکرات تحمیلی تخیلی شان را دوشنبه و سه شنبه برگزار کنند در این ساعت‌ها دارند تلاش می‌کنند که توهماتشان را روز چهارشنبه برگزار کنند.

تازه‌ترین موضع رسمی جمهوری اسلامی مصاحبه ساعتی پیش سخنگوی وزارت امور خارجه ما بود که خیلی صریح گفت مذاکره زمانی ارزش دارد که منافع ما را تأمین کند.

اما دور از دنیای توهم زده و تخیل آلود رسانه‌های آمریکایی واقعیت روی سنگ فرش خیابان ها، شهر‌ها و روستا‌های ایران جاری است واقعیتی که در رسانه‌های غربی کمتر اثری از آن دیده نمی‌شود، از ۲۹ میلیونی شدن جانفدایان ایران گرفته تا حضور و غیاب دانش آموزان شهید میناب در جشن تکلیف دختران در تجمعات شبانه سمنان تا خلاقیت‌های فردی در سرودن شعار‌ها و نوشتن پلاکاردها، به موازات همه این میدان‌ها و خیابان‌ها تکیه خدمات دولت هم امروز پررونق‌تر از دیروز است از آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده گرفته تا بررسی دقیق و پیگیری جبران خسارات جنگ در دیدار‌های جداگانه معاون اول رئیس جمهور با وزرای علوم و اقتصاد و رؤسای سازمان‌های حفاظت محیط زیست و استاندارد، وزیر بهداشت و وزیر کار هم پای کار جبران خسارت‌های جنگ تحمیلی سوم هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)