• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۵
اقتصادی » صنعت
خلیفه سلطانی:

بازار داخلی با کمبود فولاد مواجه نمی‌شود

دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران با اشاره به حمله اخیر به زیرساخت‌های فولادی کشور، گفت: تولید فولاد با وجود ظرفیت ۱۰ میلیون تن صادرات، با هیچ‌گونه محدودیتی در بازار داخلی مواجه نخواهد شد.

ذخایر مواد اولیه فولاد کافی است؛ نگرانی در بازار داخلی نیست

سید رسول خلیفه سلطانی در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه در سال گذشته با وجود شرایط جنگی، ۶ درصد رشد تولید فولاد حاصل شده است که دو برابر میانگین رشد جهانی (۳ درصد) در ۲۰ سال گذشته است، گفت: این رشد مرهون مدیریت توسعه‌ای صنعت فولاد و مدیریت بهینه منابع انرژی بود. 

وی افزود: در پایان سال گذشته، انبار‌ها از محصولات فولادی، به خصوص محصولات طویل مانند میلگرد، تیرآهن، نبشی و ناودونی، پُر بود و تقاضایی برای خرید در بورس وجود نداشت، این وضعیت برای ورق‌های فولادی نیز صادق بود.

وی با اشاره به حمله به فولاد مبارکه در اسفند ماه سال گذشته، تاکید کرد: خوشبختانه مشکلی در تولید محصولات طویل وجود ندارد و ذخایر چند میلیون تنی ورق فولادی در انبار‌های سراسر کشور، نیاز‌ها را تأمین می‌کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران پیش‌بینی کرد: واردات هوشمند و هدفمند در یکی دو ماه آینده، بازار فولاد را متعادل خواهد کرد و از متقاضیان خواست از خرید‌های هیجانی و هجوم به بازار خودداری کنند تا بتوانند با قیمت‌های مناسب‌تری خرید کنند.

وی همچنین درباره روند تولید در فروردین ۱۴۰۵ ابراز امیدواری کرد که با همان نرخ رشد سال گذشته ادامه یابد و اعلام کرد که برنامه‌ریزی‌های وزارت صمت، نیرو و نفت، روند تولید را مطلوب نگه خواهد داشت.

خلیفه سلطانی با بیان اینکه واحد‌های تولیدی بسیاری مانند شمش، میلگرد و تیرآهن در کشور داریم، افزود: عمده مشکل ما در تولید فولاد، حمله‌ای بود که به فولاد مبارکه شد. فولاد مبارکه در یکی دو اخیر، ورق‌های مورد نیاز بازار را تامین می‌کرد هرچند که علاوه بر فولاد مبارکه واحدای دیگری نیز ورق تولید می‌کنند و خوشبختانه تامین نیاز ما صرفا به فولاد مبارکه نیست. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه ظرفیت تولید فولاد کشور ۶۰ میلیون تن است در حالی که ۳۲ میلیون تن تولید می‌شود، گفت: حدود ۱۵ میلیون تن ظرفیت پنهان تولید داریم که با استفاده از آن می‌توانیم کمبود‌ها را جبران کنیم. 

وی اضافه کرد: مشکل اصلی در سال‌های گذشته، محدودیت انرژی بود که اکنون با تأمین انرژی، این ظرفیت قابل استفاده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در پایان تاکید کرد: با توجه به ظرفیت ۱۰ میلیون تنی صادرات، هیچ‌گونه محدودیتی در بازار داخلی احساس نخواهیم کرد و این ظرفیت صرف جبران کمبود‌ها خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)