• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۳۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

۴ تا ۶ ساعت به زمان پرواز‌های رفت و برگشت حجاج اضافه شده است

مدیر عامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از آغاز پرواز‌های حج خبر داد و گفت: اکنون هواپیما‌ها ناگزیر از عبور از مسیر جنوب‌شرقی، آسمان خلیج‌فارس و فضای هوایی عمان برای ورود به عربستان هستند. این تغییر مسیر، به‌طور میانگین ۴ تا ۶ ساعت به زمان کل پرواز‌های رفت و برگشت اضافه می کند.

آغاز جابه‌جایی بیش از ٣٠ هزار حاجی با ایران‌ایر، افزایش ۴ تا ۶ ساعت به زمان پرواز حج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما کاپیتان طاهر عبدالحی، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از آغاز رسمی عملیات حج تمتع خبر داد و اعلام کرد: نخستین پرواز حج، امروز (شنبه) و با انتقال گروه پشتیبان حجاج توسط ایران‌ایر به سرزمین وحی (مدینه) انجام شد.

وی افزود: در گام نخست، گروه پشتیبانی سازمان حج و زیارت با پرواز ایران‌ایر به مقصد مدینه منوره اعزام شدند.

مدیرعامل ایران‌ایر با اشاره به تغییر مسیر‌های پروازی به مقصد عربستان سعودی اظهار داشت: مسیر‌های پروازی نسبت به گذشته طولانی‌تر شده‌اند. در شرایطی که پیشتر پرواز‌ها به‌صورت مستقیم به سمت جنوب انجام می‌شد، اکنون هواپیما‌ها ناگزیر از عبور از مسیر جنوب‌شرقی، آسمان خلیج‌فارس و فضای هوایی عمان برای ورود به عربستان هستند.

 این تغییر مسیر، به‌طور میانگین ۴ تا ۶ ساعت به زمان کل پرواز‌های رفت و برگشت اضافه می‌کند؛ البته این افزایش زمان شامل پرواز‌هایی که از فرودگاه زاهدان انجام می‌شوند، نخواهد بود.

عبدالحی با تأکید بر آمادگی کامل ایران‌ایر برای عملیات حج، گفت: این شرکت با اتکا به توان فنی و تلاش کارکنان و کادر پروازی، مسئولیت جابه‌جایی حدود ۳۰۶۷۲ زائر را بر عهده دارد و تلاش می‌کند. این عملیات، هم‌زمان با ناوگان برنامه‌ریزی‌شده، بدون بروز مشکل اجرا شود.

وی همچنین از ازسرگیری تدریجی پرواز‌های بین‌المللی این شرکت خبر داد و افزود: از امروز و هم‌زمان با نخستین پرواز حج، مسیر استانبول و مشهد نیز فعال شده است. همچنین از روز دوشنبه، پرواز به قطر به شبکه پروازی ایران‌ایر اضافه می‌شود و در ادامه هفته جاری، پرواز‌های باکو، نجف اشرف و بغداد نیز از سر گرفته خواهند شد.

به گفته وی، برنامه‌ریزی برای برقراری مجدد پرواز به بمبئی و دوبی نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل ایران‌ایر در ادامه با اشاره به شرایط دشوار این شرکت طی بیش از ۵۰ روز توقف عملیاتی و خسارت‌های ناشی از جنگ، بر لزوم حمایت دولت از ایرلاین ملی تأکید کرد و گفت: در این مدت، فعالیت پروازی شرکت متوقف بود و درآمدی حاصل نشد. همچنین یک فروند ایرباس ۳۱۹ ایران‌ایر در فرودگاه بوشهر بر اثر حملات آسیب دیده است.

عبدالحی در پایان خاطرنشان کرد: بازگشت دو فروند ایرباس ۳۳۰ که از مهرماه سال گذشته از ناوگان خارج شده‌اند، می‌تواند نقش مهمی در جبران خسارت‌های وارده ایفا کند. وی افزود: پیگیری‌های لازم در این زمینه با حمایت وزیر راه و شهرسازی در حال انجام است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
فوتبال پای ایران می‌ماند
ایرانِ امام رضا
پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است
آمادگی کامل ستاد‌های مکه و مدینه در خدمات رسانی به زائران
تمرین گلزنی ملی‌پوشان فوتبال پیش از بازی درون تیمی
بازنمایی حیات اجتماعی و تاریخی حرم رضوی در نمایشگاه مجازی
توقیف ۳۶ دستگاه خودروی شوتی در ۷۲ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
اطلاعیه قطعی گاز به دلیل تعمیرات شبکه گازرسانی در زنجان
توافق محرمانه گوگل با پنتاگون؛ مدل‌های هوش مصنوعی در خدمت ارتش آمریکا
رمان «برادر گُل» منتشر شد
دبیرکل کمیته ملی المپیک: شاخص‌ها نشان می‌دهد ایران قوی در آسیا تداوم دارد
طرح‌های کلان عمرانی متعددی در نقاط مختلف اصفهان در دست اجرا
دعوت ورزشکار گیلانی به اردوی تیم ملی کبدی
توسعه گلستان با اتکا به روشهای تامین مالی مبتنی بر ظرفیتهای استانی
عطر رضوی در کوهپایه؛ استقبال مردمی از خادمان حرم امام رضا(ع)
پیام تبریک رئیس شورای تبلیغات اسلامی درپی قهرمانی تیم فوتبال ساحلی
همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شهرداری تهران برای بهینه‌سازی مصرف انرژی
در مجلس اراده ای برای واگذاری اختیارات به شورا‌ها وجود ندارد
نمایش صلابت و اقتدار ژیمناست‌های نونهال در بندرانزلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
مدارس غیردولتی باید پول فوق‌برنامه‌های برگزارنشده را عودت بدهند
عقدی متفاوت در شب های ایستادگی مردم
حکمت، موعظه و اخلاق نمی‌تواند جایگزین علم روان‌شناسی باشد
قیمت سکه و طلا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۴۵
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)