• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۴۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اصغر جهانگیر:

قوه قضائیه با تمام توان پای کار امید اجتماعی در پساجنگ است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: اکنون باید با همدلی همه نهادها، تسریع در خدمات اجتماعی و استفاده از ظرفیت مردم، خیّران و سمن‌ها، بستر امید اجتماعی را فراهم کرد.

قوه قضاییه با تمام توان پای کار امید اجتماعی در پساجنگ است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جهانگیر در یادداشتی با عنوان «امید اجتماعی»  به موضوع جنگ و تلاش عملیات روانی دشمن برای القای نا امیدی به جامعه پرداخت و نوشت: جنگ، پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. دشمن به موازات تهاجم و تجاوز و استفاده از بمب و شلیک موشک تلاش می‌کند در پازل یک نبرد ترکیبی از سناریو‌ها و ترفند‌های عملیات روانی بهره ببرد و آینده ایران را تاریک و بی افق روایت کند.

واقعیت این است که ایران، دشمن را در میدان زمینگیر کرده است و اهداف شوم متجاوزان به کشورمان با شکست سنگین رو‌به‌رو شده است؛ بنابراین باید دشمن را در حوزه‌های دیگر نیز ناکام گذاشت؛ همچنانکه مردم رشید ما با حضور معنادار و مستمر در خیابان، دشمن را ناکام گذاشتند.

یکی از حوزه‌هایی که دشمنان و معاندان ایران اسلامی با ابزار رسانه و جنگ روایت‌ها خواهند کوشید تا شعله جنگ را روشن نگه دارند، حوزه اجتماعی و نشانه رفتن امید جامعه است.

اینجاست که وظایف مسئولان سنگین‌تر می‌شود و باید با کار جهادی و انرژی مضاعف و با برنامه‌ریزی دقیق و هم افزایی حداکثری، خدمات اجتماعی به مردم به بهترین شکل انجام شود.

همه نهاد‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط باید با همدلی و هماهنگی نگذارند مشکل یا چالشی در حوزه اجتماعی بر زمین بماند، در همین رابطه لازم است همه صدا‌های نا امید کننده را رصد نمایند و نهضت روشنگری و تبیین راه‌اندازی نمایند.

بدون شک، جنگ پیامد‌های مخربی در حوزه اجتماعی ایجاد می‌کند ولی می‌توان از این وضع با موفقیت عبور کرد.

قوه قضاییه با همه توان پای کار در حوزه اجتماعی است تا شرایط مراقبت از حقوق مردم را تامین کند و در حل مشکلات تسریع نماید.

هر چقدر در خدمات اجتماعی به مردم و بازسازی خانه‌ها و اماکن و برطرف کردن مشکلات شهری و محلات تسهیل و تسریع شود کارشناسی‌ها همزمان در محل انجام شود، میز‌های خدمت توسعه یابد، دیدار با خانواده شهدا و آسیب‌دیدگان هدفمند گردد و نتیجه اقدامات اطلاع‌رسانی شود قطعا منجر به امید اجتماعی می‌شود.

معاونت اجتماعی دستگاه قضا برنامه‌ها و کار ویژه‌های متعدد و مختلفی را طراحی کرده تا از حقوق اجتماعی مردم صیانت شود. در این مسیر از ظرفیت خیّرین، سمن‌ها و بخش خصوصی استفاده خواهد شد ولی بالاترین ظرفیت، خود مردم دلیر و غیور و رشید هستند که اگر این انرژی و توان عمومی به یک نهضت اجتماعی مردمی تبدیل شود هیچ بن‌بستی وجود نخواهد داشت و امید اجتماعی در بالاترین سطح رخ خواهد نمود؛ و بالاخره باید گفت؛ مهم‌ترین کار این است که فراتر از بروکراسی‌های دردسرساز و فرایند‌های اداری دست و پاگیر می‌بایست شرایطی را مهیا کرد که حضور مردم در حوزه اجتماعی برای حل مشکلات به یک نهضت فراگیر و امیدبخش تبدیل شود.

امید اجتماعی در جنگ و پسا جنگ یعنی بستری شکل بگیرد تا کار‌ها به دست مردم سامان یابد و مردمی که در خیابان درخشیدند اینک آینده خود را بسازند و برای کشورشان تولید قدرت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)