• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۵۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۷
سیاسی » دولت

ابلاغ دستور کار حمایت از واحد‌های فناور آسیب‌دیده

سخنگوی دولت از ابلاغ دستور کار اجرایی بسته حمایت از واحد‌های فناور آسیب‌دیده در جنگ، شامل پژوهانه اضطراری، تعلیق بدهی‌ها، تخفیف یا استمهال اجاره و یارانه‌های زیرساختی از جمله اینترنت با هدف کاهش آسیب‌ها و بازگشت سریع این واحد‌ها به چرخه فعالیت، خبر داد.

ابلاغ دستور کار حمایت از واحد‌های فناور آسیب‌دیده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه مهاجرانی، امروز ششم اردیبهشت‌ در گفتگوی رسانه‌ای خود، اظهار داشت: با اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، طرح فواد (فوریت‌های اداری) که با هدف آسان‌تر شدن ارتباط مردم با نظام اداری و ارتقای استاندارد خدمت‌ها اجرایی شده، هم‌اکنون به استان‌های گیلان و مازندران گسترش یافته است و تا پایان هفته در استان گلستان نیز اجرایی می‌شود؛ در این طرح، شنیدن صدای مردم، دریافت انتقاد و بازخورد‌ها اهمیت دارد و شماره ۱۲۸ برای ثبت نظر، انتقاد و پیشنهاد‌ها در نظر گرفته شده است.

سخنگوی دولت با توجه به اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره بهره‌برداری از گمرک ترکیه در مقابل مرز بازرگان و عبور هر سال، حدود ۲۰۰ هزار کامیون حمل و نقل کالا از این مسیر که می‌تواند نقش مهمی در توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور داشته باشد، گفت: در سه ماه گذشته، ۴۵ هزار کامیون حمل و نقل کالا از این مسیر عبور کرده است.

ابلاغ دستور کار اجرایی بسته حمایت از واحد‌های فناور آسیب‌دیده در جنگ با هدف حمایت و کمک به ادامه فعالیت آن‌ها، خبر دیگر خانم مهاجرانی بود.

سخنگوی دولت با توجه به کارهای وزارت علوم، گفت: دستور کار اجرایی بسته حمایت از واحد‌های فناور آسیب‌دیده در جنگ، ابلاغ شده که شامل پژوهانه اضطراری، تعلیق بدهی‌ها، تخفیف یا استمهال اجاره و یارانه‌های زیرساختی از جمله اینترنت و هدف آن، کاهش آسیب‌ها و بازگشت سریع این واحد‌ها به چرخه فعالیت است.

مهاجرانی با توجه به گذشت ۵۷ روز از آغاز جنگ تحمیلی سوم علیه کشورمان، اظهار داشت: امروز مصادف با سالروز فاجعه بندر شهید رجایی است؛ حادثه‌ای که موجب شهادت جمعی از خدمتگزاران کشور شد و از حوادث دردناک سال ۱۴۰۴ به‌شمار می‌رود. این حادثه، علاوه بر خسارت‌های مادی، با از دست رفتن جان‌های عزیز، اندوه بزرگی را برای همه مردم به همراه داشت.

سخنگوی دولت گفت: با این حال، روایت غالب در این روزها، روایت پیروزی مردم است. بخش مهمی از این موضوع به علت همت مردم است؛ چنان‌که در بازسازی‌ها، اهالی روستایی که مسیر پل از آن عبور می‌کرد، برای مشارکت پیش‌قدم شدند و حتی فعالان اقتصادی نیز در این مسیر کمک کردند. این روحیه موجب می‌شود که ملت ایران، سرافراز باقی بماند.

مهاجرانی ادامه داد: نوشته آقای عارف در فضای مجازی نیز بر همین مبنا بود؛ اینکه این روند، فراتر از بازسازی بتن و فولاد است و به معنای ایستادن ملت و دولت در کنار یکدیگر برای احیای نام بلند ایران است. بر این اساس، معتقدیم کشور را به لطف خداوند و با تلاش زنان و مردان ایران، بهتر از قبل خواهیم ساخت.

سخنگوی دولت تصریح کرد: در کنار رویداد‌های معمول، بازدید رئیس‌ جمهور از وزارت کشور انجام شد. با توجه به مسئولیت‌های این وزارتخانه و نقش استانداران، رئیس‌جمهور در نشست استانداران حضور یافت و بر تفویض اختیار به استان‌ها و هماهنگی‌ها با وزارت کشور تأکید کرد.

مهاجرانی گفت: همچنین، محله‌گرایی و توجه به محله‌ها که از موضوع‌های مهم برای رئیس‌ جمهور است، پیگیری و در کنار آن، بر صرفه‌جویی به‌ویژه در حوزه انرژی، با توجه به آغاز فصل گرم، تأکید شد و وزارت نیرو، پویشی را در این زمینه آغاز می‌کند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نشست‌های دولت به‌طور منظم برگزار می‌شود، اظهار داشت: مصوبه‌های دولت، طبق روال در روز‌های یکشنبه و چهارشنبه جمع‌بندی می‌شود.

مهاجرانی، درباره طرح‌های اجتماعی نیز گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه دبیر ستاد حمایت از جوانی جمعیت، طرح «کارت امید مادر» را ارائه کرده است. بر اساس این طرح، از ابتدای سال ۱۴۰۵ به ازای تولد هر نوزاد، هر ماه دو میلیون تومان به حساب مادر، واریز می‌شود.

سخنگوی دولت تأکید کرد: نکته متمایز این طرح، آن است که بر خلاف سایر حمایت‌ها که به کارت سرپرست خانواده واریز می‌شود، این مبلغ به‌طور مستقیم به حساب مادر واریز خواهد شد و برای تأمین نیاز‌های نوزاد تا دو سالگی است.

مهاجرانی اظهار داشت: این اقدام در جهت افزایش تمایل خانواده‌ها به فرزندآوری است و نشان‌دهنده عزم دولت برای ادامه برنامه‌های توسعه‌ای، حتی در وضع جنگی است.

سخنگوی دولت تصریح کرد: در این مدت، دولت علاوه بر پشتیبانی از جنگ و تأمین حقوق، دستمزد و کالا‌های اساسی، تلاش کرده است تا طرح‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی، آزادراه‌ها، بهداشت و درمان و جوانی جمعیت را ادامه دهد.

مهاجرانی در پایان، از فعالان فرهنگی و هنری قدردانی کرد و گفت: تولید اثرهای فرهنگی، سینمایی و تلویزیونی (رسانه‌ای) در وضع جنگی، نیازمند همت و انگیزه بالا است و جای تشکر دارد. در کنار نیرو‌های دفاعی، تلاش‌های دولت، همراهی مردم و فعالیت کارآفرینان، نقش مهمی در حفظ پویایی کشور داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«خلیج فارس و تنگه هرمز» موضوع مسابقه داستانک طنز
توزیع ۲۹۰۰بسته معیشتی در دهه کرامت بین خانواده زندانیان آذربایجان غربی
دیدار اتلتیکومادرید – آرسنال و برنامه «تهران ۲۰» از قاب سیما
همدلی در قاب موکب‌ها
توقف واگذاری و تثبیت مالکیت شرکت هواپیمایی کیش
موفقیت پژوهشگران ایرانی در پرورش صنعتی تاسماهی
آغاز بهره برداری از ۹ طرح عمرانی شهرداری قرچک
هدفگذاری راه‌اندازی ۳۵ واحد روستابازار در آذربایجان‌غربی طی سال جاری
تمرکز ما در بخش مشاوران خانواده تاکید بر سازش پایدار است
بازی‌های آسیایی ساحلی؛ ایران بر سکوی سوم آسیا با ۹ طلا و یک نقره
محکومیت سخنان ایران ستیزانه شماری از سیاستمداران انگلیسی
میدان داری در پرتو نور خورشید ولایت
دختران آباده‌ای جان فدای میهن
محدودیت‌های تردد کامیون و کامیونت در محور‌های جنوبی استان
فیدان: باید در راستای بازگشایی تنگه هرمز حرکت کنیم
خسارت تگرگ و سیل به ۴۸۳ هکتار از اراضی کشاورزی نیشابور
نیمه شرقی کشور به روی پروازهای عبوری باز است
زندگی شیعه و اهل سنت در ایران بر پایه احترام است
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از روستاهای بخش کهریزک
صیانت از معیشت مردم و تثبیت بازار، بخشی از جهاد فی‌سبیل‌الله است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
مدارس غیردولتی باید پول فوق‌برنامه‌های برگزارنشده را عودت بدهند
عقدی متفاوت در شب های ایستادگی مردم
حکمت، موعظه و اخلاق نمی‌تواند جایگزین علم روان‌شناسی باشد
تابستانی گرم و احتمالا پاییز پربارش در راه است
۱۵ موشک آمریکا در دست سپاه؛ «مهندسی معکوس» آغاز شد  (۱ نظر)
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
ایران می‌تواند از کشور تحریم‌شده به تحریم‌کننده تبدیل شود  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)