• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۵۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۸
خوزستان » اجتماعی

اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان گلستان اهواز توسط خانواده بیمار بهبودیافته

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز گفت: خانواده بیمار بهبودیافته اقدام به اهدای تجهیزات پزشکی به این بیمارستان کردند.

اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان گلستان اهواز توسط خانواده بیمار بهبودیافته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر آرمین جهانگیری بابادی اظهار کرد : پس از بازگشت امید و زندگی به یک جوان ۲۲ ساله، فصل جدیدی از پیوند میان جامعه و کادر درمان در بیمارستان گلستان اهواز ورق خورد؛ این جوان که با تشخیص اولیه در گروه نورولوژی و سطح هوشیاری ۵ به این مرکز ارجاع شده بود، پس از یک ماه تلاش بی‌وقفه و مراقبت‌های استراتژیک در بخش ICU، با بهبودی کامل و هوشیاری پایدار ترخیص شد.

وی افزود: این موفقیت درمانی که حاصل دقت نظر تیم متخصصان مغز و اعصاب و مجاهدت شبانه‌روزی کادر پرستاری بود، بار دیگر توانمندی علمی و تعهد حرفه‌ای این مرکز آموزشی و درمانی را به نمایش گذاشت. این بیمار زیر نظر دکتر کاشی‌پزها و تیم‌های پرستاری و بخش آی‌سی‌یو نورولوژی بیمارستان گلستان اهواز تحت درمان بوده است.

دکتر جهانگیری بابادی ادامه داد: خانواده‌ علیرضا لطفی‌نژاد، در راستای ترویج فرهنگ سپاسگزاری با رویکردی خیرخواهانه، به پاس احیای دوباره فرزندشان و به نشان قدردانی از استانداردهای بالای مراقبتی در این بیمارستان، در اقدامی نیکوکارانه اقدام به اهدای ۱۰ دستگاه ویلچر به این مرکز کردند.

وی می گوید: این حرکت ارزشمند که با حضور این خانواده در دفتر ریاست بیمارستان صورت گرفت، فراتر از یک اهدای مادی و نمادی از اعتماد متقابل میان شهروندان و خادمان سلامت است. این تجهیزات جهت تسهیل در جابه‌جایی بیماران و ارتقای سطح رفاهی مراجعان، در اختیار بخش‌های مربوطه قرار گرفت تا گره‌گشای نیازهای سایر توان‌خواهان باشد.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز، ضمن ارج نهادن به این اقدام خیرخواهانه، بازگشت سلامت به بیماران را والاترین پاداش برای مجموعه درمان دانست و اظهار داشت: مشاهده بهبودی بیماری که با وضعیت وخیم به ما مراجعه کرده، بزرگترین انگیزه برای تیم پزشکی است. اقدام این خانواده در تجهیز بخشی از ناوگان لجستیک بیمارستان، روحیه ایثار و همکاری را در کادر درمان دوچندان می‌کند و ما را در مسیر ارائه خدمات باکیفیت‌تر به مردم شریف استان، مصمم‌تر می‌سازد.

وی تأکید کرد: چنین کنش‌های اجتماعی مثبتی، عمق درک جامعه از سختی‌های حرفه پزشکی و پرستاری را نشان می‌دهد.

دکتر جهانگیری بابادی بیان داشت: بیمارستان گلستان همواره متعهد است با بهره‌گیری از دانش روز و تجهیزات به‌روزشده توسط خیرین و منابع دولتی، در مسیر صیانت از حق سلامت جامعه پیشرو باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)