پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از کشف مقدار ۴۰۴ تن و ۲۰۰ کیلو گرم انواع مواد غذایی احتکاری به ارزش ۳۵۰۰ میلیارد ریال در شهرستان آذرشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار "علی محمدی" در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان آذرشهر با همکاری اداره تعزیرات با اشراف اطلاعاتی، از احتکار انواع مواد غذایی اعم از برنج و نخود در دو انبار در شهرستان آذرشهر مطلع و رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی ادامه داد: ماموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی پس از شناسایی انبارهای اعلامی، با اخذ دستور قضائی به محل اعزام و در بازرسی از محل مقدار ۴۰۴ تن و ۲۰۰کیلو مواد غذایی احتکار شده را کشف کردند.
سردار محمدی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده را ۳ میلیارد 500 میلیون تومان برآورد کردند، افزود: در این راستا ۳ متهم دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.