• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۸۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۵
اقتصادی » صنعت
کیفیت قربانی بقا نمی‌شود؛

هشدار درباره تبعات حذف استاندارد‌ها در صنایع کشور

دبیر انجمن مدیریت کیفیت ایران با هشدار نسبت به پیامد‌های کاهش استاندارد‌های کیفی در صنایع، تأکید کرد: حذف کیفیت، ایمنی و توجه به سرمایه انسانی نه‌تنها صرفه‌جویی نیست، بلکه انتقال بحران به آینده و تهدیدی جدی برای سلامت جامعه و استمرار تولید است.

**عکی مناسب نیست و‌کیفیت ندارد تیتر خیلی قاطعانه درباره خذف استانداردها سخن گفته که گویا رسما همه جا اعمال شده * هشدار درباره تبعات حذف استاندارد‌ها در صنایع کشور
 
آقای امیر حیدری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به شرایط فعلی بنگاه‌های اقتصادی کشور افزود: بسیاری از صنایع پس از پشت سر گذاشتن دوره‌ای پرتنش و ورود به فضای آتش‌بس، در تلاش برای حفظ بقا، کنترل هزینه‌ها و ادامه حداقلی تولید هستند؛ اما این شرایط نباید بهانه‌ای برای تضعیف کیفیت شود.
 
وی ادامه داد: اگرچه تعدیل نیرو، کاهش منابع و تصمیمات سریع مدیریتی در این فضا قابل درک است، اما نادیده گرفتن کیفیت، ایمنی و سرمایه انسانی می‌تواند به یکی از پرهزینه‌ترین تصمیم‌های سازمانی تبدیل شود.
 
حیدری با اشاره به چالش‌های مشترک صنایع کشور گفت: فشار برای کاهش هزینه‌ها، محدود شدن بودجه‌های آموزشی و کنترلی، افزایش فشار کاری بر نیروی انسانی و تضعیف واحد‌های کیفیت، ایمنی و بهداشت، از جمله مشکلاتی است که امروز بسیاری از صنایع از جمله فولاد، خودرو و لوازم خانگی با آن مواجه‌اند.
 
به گفته وی، این روند در عمل به افزایش دوباره‌کاری، توقف‌های ناخواسته تولید، افت کیفیت محصولات و در نهایت افزایش نارضایتی مصرف‌کنندگان منجر می‌شود.
 
دبیر انجمن مدیریت کیفیت ایران در ادامه با تأکید بر اهمیت صنایع کلیدی افزود: در صنایع مادر مانند فولاد، کاهش توجه به نگهداشت پیشگیرانه و کنترل کیفیت، ریسک بروز حوادث و توقف تولید را افزایش می‌دهد. در صنعت خودرو نیز تضعیف نظارت‌های کیفی می‌تواند مستقیماً ایمنی مردم و اعتماد عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.
 
وی صنعت غذا را خط قرمز کیفیت دانست و گفت: در این حوزه، کیفیت صرفاً یک مزیت رقابتی نیست، بلکه یک مسئولیت اجتماعی است و کوچک‌ترین خطا می‌تواند سلامت جامعه را تهدید کند.
 
حیدری با بیان اینکه کیفیت، ایمنی و سرمایه انسانی سه ضلع اصلی تاب‌آوری سازمان‌ها هستند،  افزود: نیروی انسانی فرسوده، خطای بیشتری دارد و کاهش ایمنی نیز به‌طور مستقیم کیفیت را تهدید می‌کند. در چنین شرایطی، هر خطا یا حادثه هزینه‌ای به‌مراتب سنگین‌تر از اقدامات پیشگیرانه خواهد داشت.
 
وی تأکید کرد: حذف کیفیت به معنای کاهش هزینه نیست، بلکه انتقال هزینه‌ها به آینده است؛ هزینه‌هایی که می‌تواند به شکل بحران‌های جدی در تولید و اعتماد عمومی بروز کند.
 
دبیر انجمن مدیریت کیفیت ایران در پایان با ارائه راهکار‌هایی برای مدیریت شرایط فعلی گفت: تمرکز بر حداقل‌های غیرقابل مذاکره کیفیت و ایمنی، مدیریت ریسک، حفظ نیرو‌های کلیدی، ساده‌سازی فرآیند‌های کنترل و توجه ویژه به صنایع حساس مانند غذا، می‌تواند مسیر عبور از شرایط فعلی را هموار کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)