بهره برداری ۲۰ کیلومتر از مسیرهای جدید مترو ؛ امسال
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: امسال حدود ۲۰ کیلومتر از مسیرهای مترو با ۱۴ ایستگاه به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای حسینی در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما افزود: از این مقدار 17 کیلومتر با 11 ایستگاه در خط متروی 3 که جنوب غربی تهران را به شمال شرقی شهر متصل می کند، به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: امسال در بخشی از توسعه خط 4 متروی تهران، ترمینال های 1 یا 2 فرودگاه مهرآباد را به ایستگاه اکباتان متصل می شود.
حسینی افزود: در 2 تا 3 سال آینده حدود 70 کیلومتر مترو در اختیار شهروندان تهرانی قرار می گیرد و تا سال 96 این میزان به 260 کیلومتر خواهد رسید.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه حدود 104 کیلومتر مترو در حومه تهران در حال ساخت است، گفت: متروی تهران به فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) با 54 کیلومتر طول، حدود 80 درصد، و متروی تهران - ورامین هم با حدود 50 کیلومتر طول، نزدیک به 40 درصد پیشرفت در ساخت داشته اند.
حسینی افزود: اگر دولت کمک کند این آمادگی وجود دارد در سه سال آینده به اندازه کل تاریخ مترو در ایران، قطار شهری تحویل مردم دهیم.
وی اضافه کرد: در 9 سال گذشته از 76 کیلومتر متروی ساخته شده به 152 کیلومتر مترو رسیدیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دو طرح تونل نیایش و بزرگراه طبقاتی شهید صدر توانست جایزه انجمن جهانی مدیریت پروژه را کسب کند، گفت: کسب این جایزه موجب شد ایران از نظر توانایی ساخت طرح های عمرانی در سطح بین المللی مطرح شود.
حسینی افزود: 25 پروژه در ارزیابی این انجمن شرکت کردند و این انجمن این پروژه ها را از نظر شاخص هایی مانند نحوه رهبری و نتایج حاصل از پروژه را مورد ارزیابی قرار داد و طرح های تونل نیایش و بزرگراه طبقاتی شهید صدر توانستند حائز رتبه چهارم شوند.
وی گفت: کیفیت ساخت و رعایت استانداردهای علوم مهندسی این دو طرح موجب شد تا مد نظر انجمن مدیریت پروژههای بین المللی( IPMA )قرار گیرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: جوایز و لوح تقدیر (تعهد به تعالی) در شهر روتردام هلند به برگزیدگان رتبه های اول تا چهارم مسابقه بین المللی مدیریت پروژه IPMA اعطا شد.
وی افزود: 2 ابر پروژه تونل نیایش و بزرگراه طبقاتی شهید صدر به همراه پروژه ای از کشور هلند با کسب رتبه چهارم شایسته دریافت لوح تقدیر تعهد به تعالی اعلام شدند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران افزود: تونل نیایش به طول مجموع بیش از 10 کیلومتر و بزرگراه طبقاتی شهید صدر به طول تقریبی 11 کیلومتر (همراه با رمپ و لوپ ها و مسیرهای دسترسی) ابر پروژه های شهرداری تهران در حوزه فعالیت های عمرانی هستند که هر دو در مدت زمان کمتر از 2 سال و با مدیریت جهادی به ثمر نشستند.
حسینی گفت: رعایت استانداردهای بین المللی ، اعمال توأمان دقت و صحت در عین سرعت عملیات اجرایی و بهره مندی از تکنیک های مبتکرانه که باعث صرفه جویی های قابل توجه در هزینه ها شد، از جمله نکات مثبت و شاخص این پروژه ها به لحاظ مدیریتی بود.
وی با بیان اینکه نخستین دستاورد اجرای این طرح ها، خودباوری بود، افزود: جامعه مهندسی کشور رشد خوبی داشته است به گونه ای که در شرایط تحریم با کشورهای اروپایی رقابت کردیم.
حسینی با اشاره به اینکه در صنعت پل سازی و تونل سازی قابل قیاس با گذشته نیستیم، گفت: در 9 سال گذشته حدود 304 کیلومتر بزرگراه داشتیم اما اکنون بیش از 500 کیلومتر بزرگراه داریم.
وی افزود: تا 9 سال پیش در تهران حدود 150 دستگاه پل وجود داشت اما در این مدت حدود 200 دستگاه پل و حدود 20 کیلومتر تونل ساخته شد.
حسینی با بیان اینکه با استفاده از توانمندی های داخلی در حوزه زیرساخت ها هم تحول ایجاد شده است گفت: گروه طراحی پروژه صدر صد درصد ایرانی بود و در این طرح از سخت ترین تکنیک های پل سازی استفاده کردیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران افزود: برای ساخت این پروژه 3372 قطعه که با هم متفاوت هستند در ظرف 6 ماه ساخته شد و چندین دانشجوی دکتری و کارشناس ارشد، پایان نامه دانشگاهی خود را به این طرح اختصاص داده بودند.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح هایی که در منطقه عباس آباد تهران ساخته شد افزود: هدف این است که این منطقه به عنوان مجموعه فرهنگی در مقیاس جهان اسلام مطرح شود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه مجتمع های بزرگ فرهنگی در این منطقه در حال ساخت است گفت : چند روز پیش در این منطقه پل طبیعت به بهره برداری رسید که بوستان آب و آتش را به بوستان طالقانی متصل می کند.
وی گفت: در طرح جامع بزرگراهی شهر تهران 555 کیلومتر شبکه بزرگراهی دیده شده است که تاکنون 535 کیلومتر از آن ساخته شد.
حسینی افزود:تونل حکیم در حال ساخت است که تا آخر مهر عملیات بتون ریزی آن به پایان می رسد و وارد مرحله هوشمند سازی و تهویه می شویم.
وی گفت: این تونل به همراه پل کاروانسرای سنگی در نیمه اول سال آینده به بهره برداری می رسد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران افزود: تونل شهید صیاد شیرازی هم یکی از طرح هایی است که اگر به مرحله اجرا برسد از بزرگترین طرح ها خواهد بود.
وی ادامه داد: احتمالا این تونل در سه طبقه ساخته می شود که دو طبقه برای رفت و برگشت ترافیکی و طبقه زیرین آن هم برای تهویه هوا و تاسیسات خواهد بود.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اولویت نخست شهرداری تهران، مسائل فرهنگی و اجتماعی است، گفت: در پی افزایش رفاه اجتماعی مردم هستیم و طرح های عمرانی نیز در این چارچوب اجرا می شود.