• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۹
اقتصادی » بازاروتجارت

ایستادگی نظام اسلامی در برابر سلطه

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز نظام اسلامی بسیار مستحکم در برابر نظام سلطه ایستاده و این افتخار بسیار بزرگی برای همه ایرانیان و بسیجیان است.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ سردار سرلشکر جعفری درنخستین مجمع عالی بسیج مستضعفین با اشاره به تشکیل بسیج مستضعفین در پنجم آذر به فرمان امام خمینی (ره) افزود: حضرت امام (ره) پس از احساس خطر از جانب دشمنان و نیز مشخص شدن دشمنی و جاسوسی استکبار پس از تسخیر لانه جاسوسی، فرمان تشکیل بسیج را صادر فرمودند که این فرمان در سرنوشت انقلاب بسیار تعیین کننده بود.
وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته مجامع بسیج مستضعفین در استان ها تشکیل می شد، گفت: امروز و درهفته بسیج اولین مجمع عالی پس از هماهنگیهای لازم برگزار شد و بسیجیان فردا در محضر رهبر معظم انقلاب خواهند بود و با ایشان دیدار می کنند.رئیس مجمع عالی بسیج مستضعفین افزود: اینگونه نشست ها با توجه به توسعه و گسترش میلیونی بسیج برای هماهنگی ، هم افزایی و انسجام بیشتر و نیز تأثیرگذاری بهتر بسیجیان و اقشار مختلف در پیگیری اهداف مشترک انقلاب اسلامی مهم و کارساز است.

سرلشکر جعفری گفت: ویژگی بارز بسیج پیروی از ولایت است و با توجه به برداشت های مختلفی که از تدابیر رهبری صورت می گیرد و نیز نبود همت لازم برای پیاده سازی تدابیر نورانی معظم له که از وظایف عمده اقشار مختلف بسیج است، ضروریست که اینگونه نشستها با هدف یکپارچه سازی وظایف بسیج برگزار شود.فرمانده کل سپاه افزود: انقلاب اسلامی هم اکنون در مقطع حساسی از عمر با برکت خود قرار دارد و هرچه جلوتر می رویم پیگیری اهداف انقلاب و محقق ساختن آنها از پیچیدگی و حساسیت بیشتری برخوردار می شود. 
سرلشکر جعفری در ادامه گفت: در دهه اول انقلاب با مسائل و مشکلات نظامی یا امنیتی روبرو بودیم اما آنچه که امروزه کمتر حس می شود تهدیدات نرم است و این تهدیدات در مسائل فرهنگی ، اجتماعی ، اخلاقی ، اقتصادی و سیاسی وجود دارد و نقشی که بسیج ده ها میلیونی دراین مقطع باید ایفا کند مهم و حساس است. 
وی افزود: انتظارات مقام معظم رهبری انتظارات بالایی است و نقشهای مردم و بسیج در برآورده شدن این انتظارات بسیار مهم است و تا زمانی که این امور در جامعه محقق نشود نمی توانیم شاهد پیاده شدن اهداف انقلاب اسلامی در جامعه باشیم. 
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب گفت: همانطور که رهبری انقلاب فرمودند برای انقلاب اسلامی پنج مرحله پیش بینی شده و امروز ما در مرحله سوم قرار داریم مراحل اول و دوم را که پیروزی بر رژیم گذشته و نیز استقرار نظام اسلامی و تلاش برای مستحکم کردن پایه های انقلاب اسلامی بود پشت سر گذاشته ایم. 
وی افزود: برای عبور از مراحل سوم و چهارم انقلاب اسلامی و رسیدن به مرحله پنجم که همان تشکیل جامعه جهانی اسلامی است برنامه های متعدد و سختی را باید انجام دهیم تا اهداف انقلاب را دنبال کنیم. 
سرلشکر جعفری گفت: از بسیجیان انتظار بیشتری است، ماهیت انقلاب اسلامی مردمی است چرا که مردم انقلاب را پیروز کردند و در جبهه مردم نقش آفرین بودند و انتظار ولی فقیه از بسیج تلاش بیشتر برای محقق شدن اهداف والای انقلاب در قشرهای مختلف جامعه و در بین مردم است که در این زمینه بسیجیان باید پیشقدم باشند. 
فرمانده کل سپاه افزود: چنین حرکتی برای محقق ساختن اهداف انقلاب اسلامی در مراحل سوم و چهارم که توسعه ارزشهای والای اسلامی در همه قشرهای جامعه می باشد، کار بسیار سختی است. 
سرلشکر جعفری گفت: یکی از ابعاد حکومت اسلامی ایستادگی در برابر فشارهای اقتصادی ، سیاسی ، فرهنگی و نظامی است اما ابعاد ایجابی آن مهمتر از این مسائل است و انتظاری که رهبری از بسیج دارند بدون داشتن روحیه جهادی و نیت خالص محقق نخواهد شد. 
وی در پایان گفت: این تجمعات چه در قالب استانی و چه در مجمع عالی که با کار دقیق و علمی ایجاد می شوند کمک مؤثرتری برای اجرای فرامین و خواسته های مقام عظمای ولایت است. 
فعالیت 15 کمیسیون در مجمع عالی بسیج مستضعفین 
دبیر نخستین مجمع عالی بسیج مستضعفین گفت: هم اکنون از 17 کمیسیون این مجمع، 15 کمیسیون آن فعال است. 
 سردار سرتیپ نقدی در نخستین مجمع عالی بسیج مستضعفین افزود: با مطالعات انجام شده پیش نویس بیانیه نخستین مجمع تدوین شده است و در جلسه امروز پس از شنیدن نظرات اعضا و اصلاحات احتمالی، نخستین پیش نویس مجمع عالی بسیج مستضعفین صادر می شود. 
وی گفت: فعالیت استانی این مجمع را باید جدی بگیریم و از راه حل های محلی و بومی برای شناسایی ظرفیتهای ناشناخته در مناطق و شهرستانها و سریعتر کردن روند اهداف انقلاب استفاده کنیم.
وی افزود: نظر و ایده های قشرهای مختلف بسیج در شهرستانها و استانها که افرادی متعهد و متخصص هستند بسیار مهم است و ما آنچه را که در اینگونه فضاها کارشناسی شده است و به اجماع می رسد در مصوبات مجمع عالی اجرا می کنیم. 
سردار نقدی گفت: عمده ترین وظیفه ما در بسیج جذب و ساماندهی و آموزش مردم است چرا که دعوت به بسیج دعوت به معروف است.
وی افزود: خوشبختانه در جذب افراد برای بسیج بسیار موفق بودیم و در سالهای اخیر عضویت در بسیج افزایش داشته است.
دبیر نخستین مجمع عالی بسیج مستضعفین گفت: تعداد بسیجیان امروزه از مرز 22 میلیون نفر عبور کرده است و ما باید تلاش کنیم که بتوانیم این عدد را به عدد مصرح در قانون برنامه پنج ساله دوم یعنی سی میلیون نفر نزدیک کنیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین عملکرد و وظایف بسیج را در چند مرحله اعلام کرد و گفت: یکی از وظایف ما کادرسازی و ایجاد شبکه های تربیتی است طوریکه امسال ما 250 هزار حلقه تربیتی داریم که این حلقه های تربیتی آثار بسیار مثبتی در تعالی فکری و معنوی بسیجیان داشته است. 
سردار نقدی افزود: هم اکنون 25 هزار طلبه و روحانی در حلقه های تربیتی فعال هستند و این تعداد باید به صد هزار نفر افزایش یابد. 
وی همچنین گفت: جهاد فرهنگی نیز یکی دیگر از عمده ترین عملکردهای بسیج است و در همین زمینه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر به صورت صحیح ، علمی و کارشناسی شده و همچنین توسعه راهیان نور در قالب جهاد فرهنگی از وظایف بسیج است. 
سردار نقدی افزود: بکارگیری گسترده فناوری های نوین برای تسهیل در مدیریت و هدایت افکار و نیز راه اندازی قرارگاههای فضای مجازی و نیز ایجاد صدها سایت و وبلاگ از دیگر عملکردهای بسیج است. 
وی همچنین به جهاد اقتصادی به عنوان یکی از وظایف و عملکردهای بسیج اشاره کرد و گفت: در این خصوص و در قالب اقتصاد مقاومتی در سال گذشته حدود 23 هزار و 500 واحد تولیدی احداث شد و در سال جاری نیز پیش بینی می شود حدود 39 هزار و 500 واحد تولیدی راه اندازی شود. 
وی همچنین در این خصوص از ارسال نامه ای با امضای فرمانده کل سپاه در خصوص آمادگی بسیج برای مشارکت در طرحهای اقتصادی به رئیس جمهور خبر داد و گفت: منتظر پاسخ رئیس جمهور در این خصوص هستیم.
احیای آموزش نظامی و تقویت جنبه رزمی بسیج و تشکیل بیش از 500 گردان امام علی (ع) و امام حسین (ع) نیز یکی دیگر از عملکردهای بسیج بود که سردار نقدی به آن اشاره کرد.
همچنین توجه ویژه بسیج به جهاد علمی و نیز فعالیت زنان بسیجی و تقویت توسعه چشمگیر زیرساختهای بسیج همانند احداث دو هزار و 93 سالن ورزشی ـ فرهنگی صالحین و نیز احداث 1384 حوزه مقاومت و 14 هزار پایگاه مقاومت از دیگر فعالیتها و عملکردهای بسیج بود که رئیس سازمان بسیج مستضعفین آنها را برشمرد. وی در پایان خاطر نشان کرد: بسیج ظرفیت های بسیار زیادی دارد که باید قدر آنها را دانست و از آنها به خوبی استفاده کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)