پخش زنده
امروز: -
رئيس پليس استان صلاح الدين عراق امروز( سه شنبه)، خبر داد : ۱۵۰ تروريست داعشي در اطراف دانشگاه تکريت کشته شده اند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حمد نامس ،گفت: نيروهاي امنيتي مستقر در دانشگاه تکريت با حمايت نيروهاي داوطلب مردمي و بالگردهاي ارتش موفق شدند 150 عضو داعش را در اطراف دانشگاه به قتل برسانند و شش خودروي نظامي حامل تسليحات آنان را منهدم کنند.
یک منبع امنیتی عراق در استان صلاح الدین اعلام کرد: درپی دفاع نیروهای نظامی و مردمی عراق ۱۷ نفر از تروریست های داعش در جنوب غرب شهر بلد کشته و ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.
تروریست های مسلح دوشنبه شب به منطقه عزیز بلد در جنوب غرب شهر بلد در استان صلاح الدین یورش بردند اما نیروهای امنیتی با پشتیبانی نیروهای مقاومت مردمی و حملات هوایی ارتش توانستند حمله عناصر داعش را دفع کنند؛ در این حمله کمال نایف از سرکرده های داعش نیز در درگیری با نیروهای امنیتی عراق کشته شد.
بمباران 12 پایگاه داعش در شمال موصل
همچنین به گفته پایگاه خبری سومریه نیوز، یک مسئول حزب دموکراتیک کردستان در استان نینوا گفت: جنگنده های ائتلاف دیشب 12 پایگاه ویژه عناصر داعش را در منطقه تلکیف در 15 کیلومتری شمال موصل بمباران کردند که به هلاکت 45 تن از عناصر مسلح وابسته به این گروه تروریستی منجر شد.
سعید ممو گفت: جنگنده های ائتلاف دیروز و دیشب مواضع تروریست های داعش را در اطراف منطقه تلکیف و شهرک مسیحی نشین بطانیا هدف قرار دادند.
درگیری با تکفیریهای داعش در جنوب شرق موصل
یک منبع امنیتی دیگر در استان نینوا اعلام کرد دیشب درگیریهای شدید بین پیشمرگهای کرد با عناصر داعش در روستاهای عزیزه عبده، سلطان عبد الله، تل الشعیر در اطراف منطقه القیاره در جنوب شرق موصل روی داد.
درپی تشدید درگیریها صدها خانواده عراقی مجبور به ترک خانه هایشان از روستاهای اطراف منطقه القیاره به طرف شهر الشرقاط در 120 کیلومتری شمال تکریت شدهاند. ازسوي ديگر ، فالح العيساوي رئيس شوراي استان الانبار، اعلام کرده است گروه تروريستي داعش 16 سرباز عراقي را در حمله به گذرگاه مرزي اين کشور با سوريه کشتند.