پخش زنده
امروز: -
اسلحه در آمریکا یکی از هدایای سال نو و بیشترین آن محسوب می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه پنج تلویزیون فرانسه، در یکی از فروشگاه های اسلحه در آمریکا مردم برای خریدن سلاح های به روز به عنوان هدیه سال نو هجوم آورده اند. بیش از نود هزار خرده فروشی سلاح در آمریکا فعال هستند.
جیمز تراویس مالک یکی از فروشگاه های اسلحه می گوید به طور معمول از اوایل ماه نوامبر تا پایان ماه ژانویه فصل فروش بسیار مهمی برای ما محسوب می شود. اکثر مشتریان هم کارت تبریک با این سلاح ها سفارش می دهند. داشتن سلاح برای مردم آمریکا امری ضروری است.
جیمز تراویس می گوید هم اکنون مردم بیش از پیش دیوانه شده اند و افراد برای دفاع از خود به سلاح نیاز دارند.
زنان آمریکایی نیز به مناسبت سال نو اسلحه زنانه هدیه می گیرند. در واقع زنان هدفی جدید برای بازار سلاح هستند.
هم اکنون لابی حامی حمل سلاح در آمریکا به شدت قدرتمند است و هیچ قدرت سیاسی نمی تواند مانع از گسترش استفاده از سلاح های گرم شود.