• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۸۰۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
اجتماعی

"سیجاد " به کمک فرآیندهای آماری می آید

رئیس مرکز آمارایران گفت: با رویکرد الکترونیکی کردن فرآیندهای آماری خود در سامانه سیجاد ، این شاخص ها در قالب شبکه ملی آمار و منسجم مدیریتی در اختیار برنامه ریزان کشور قرار می گیرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر عادل آذر در همایش ملی بهره وری ایران افزود : از تلاش برای شناسایی شاخص های بهره وری و تدوین شناسنامه آن ها با همکاری سازمان ملی بهره وری و برنامه ریزی برای تولید و محاسبه  آن ها خبرداد و گفت : با توجه به شرایطی مانند جهانی شدن اقتصاد ، رقابت فزاینده ، افزایش مستمر جمعیت ، افزایش روزافزون  نیازهای بشری ، تغییرات سریع به ویژه در حوزه فناوری ، ضرورت و اهمیت صیانت از منابع برای نسل های آتی و حفظ سلامت محیط زیست  متمایز می شود.
وی در همایش  ملی بهره وری ایران افزود  : موضوع بهره وری اهمیت بسیار ویژه ای برای بقاء  و رشد بنگاه های اقتصادی و رشدوتوسعه  کشورها  پیدا کرده  و به عنوان یک  جنبش همگانی مورد توجه است و باید موضوع بهره وری فراتر از یک نگاه  اقتصادی صرف مورد  تامل  قرار گیرد.
عادل آذر گفت : از نظر شناخت شناسی ، بهره وری را جنبش همگانی برای رشد و توسعه وصینات  از منابع می توان نامید و از دو منظر بهره وری به عنوان گفتمان و بهره وری  به عنوان  روال کاری مورد توجه قرار داد.
رئیس مرکز آمارایران افزود : از منظر گفتمان لازم است بهره وری با این هدف که  فلسفه نهضت بهره وری کشف ناهنجاری های رفتاری و کژی های فردی و گروهی است در ابعاد فهم ، کلام ، زبان ، فلسفه و روان شناسی سازمانی و ملی  مورد تحلیل  قرار گرفته  و حاصل این تحلیل  به خلق یک دیدگاه  مشترک و خروجی های  کارکردی نظیر  قوانین ، مقررات و دستورالعمل ها برای نهادینه سازی در فرهنگ و اقتصاد ملی بینجامد.
عادل آذر اظهار داشت : از نظر  روال کاری مکانیزمی  باید طراحی و نهادینه شود تا مولفه های عملیاتی بهره وری شامل روال (Practice) ، دست اندرکاران (Practitioners) و رویه کاری (Procedure) در تعامل با یکدیگر از طریق تسهیل و مداخله گری جهت دار موجب تحقق اهداف سازمانی و ملی شود.
رئیس مرکز آمارایران تصریح کرد : برای نیل به این اهداف کلان ، نهضت بهره وری  یعنی کشف ناهنجاری ها و اندازه گیری میزان دستاوردهای برنامه های عملیاتی و مدیریت نظام بهره وری ملی ، لازم است اطلاعات مرتبط به صورت کمی (دقیق و بروز) گردآوری و در قالب شاخص های بهره وری در سطح ملی گزارش شود.
وی گفت : مرکز و نهادهای آماری به عنوان مراکز حرفه ای و مستقل این رسالت عظیم  را بر عهده دارند تا با نیازسنجی و شناسایی داده های لازم برای محاسبه  شاخص های بهره وری  و تولید آمارهای مورد نیاز برای شناخت  وضع موجود ؛ ارزیابی عملکرد گذشته و ترسیم روندها و کشف ناهنجاری ها را در قالب  شبکه ملی آمار و اطلاعات تهیه و در ساختاری منسجم برای مدیران ارشد ، برنامه ریزان ، محققان و تصمیم گیران ملی و سازمانی فراهم کند.
اجرای طرح جامع با همکاری مردم و نخبگان
رئیس سازمان ملی بهره وری تاکید کرد :  بهره وری چالش انسان ها برای رسیدن به وضع بهتر است و هر میزان تعامل انسان ها با یکدیگر منسجم تر شود، این چالش پویایی بیشتری می یابد.
رویا طباطبایی یزدی در همایش  ملی بهره وری ایران گفت: سازمان ملی بهره وری با توجه به نقش بسیار مهم مردم و حرکت های عمومی در گسترده کردن دستاوردهای بهره وری، همایش را با هدف بررسی دستاوردها و نیروهای بالقوه این حرکت ها در اجرای برنامه جامع بهره وری کشور، ساماندهی کرده است.
وی افزود : تلاش می کنیم در جمعی با حضور صاحبنظران با تجربه، فعالان عرصه بهره وری، مدیران ارشد اجرایی کشور، دانشگاهیان و پژوهشگران، بحث در مورد بهره وری غنای بیشتری یابد.
خانم طباطبایی یزدی اظهار داشت : با عنایت به برنامه جامع بهره وری کشور، سازمان ملی بهره وری ایران در صدد است در این گردهمایی از نظر صاحبنظران و خبرگان این عرصه در جهت عملیاتی کردن این برنامه استفاده کند.
وی گفت : برنامه این همایش یک روزه شامل دو بخش سخنرانی مدعو و ارائه مقالات منتخب است و سخنرانان مدعو از صاحبنظران حوزه بهره وری و متناسب با محورهای همایش انتخاب شده اند.
رئیس سازمان ملی بهره وری گفت : پس از فراخوان سازمان ملی بهره وری ایران، بالغ بر 50 مقاله پژوهشی مرتبط با حوزه بهره وری به دبیرخانه همایش ملی بهره وری ارسال شد.
وی افزود : فرآیند داوری در دو مرحله صورت گرفت و سرانجام 16 مقاله برای ارائه به دو صورت سخنرانی و پوستر مورد پذیرش قرار گرفت که امیدواریم که همایش ملی بهره وری ایران با رویکردی علمی و خلاق، راهگشای چالش های موجود در حوزه بهره وری کشور باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)