تماس تلفنی جعلی با نخست وزیر انگلیس  	    	 			
 		 		 			 			 				 				تماس تلفنی جعلی با دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس باعث تشدید تدابیر امنیتی شد. 
 				 			  		 	  	 		
	به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی به نقل از پایگاه خبری «الحیات»، دولت انگلیس اعلام کرد در تدابیر امنیتی درپی تماس تلفنی جعلی روزگذشته با دیوید کامرون تجدیدنظر می کند. 
	روزگذشته فرد ناشناسی در تماس تلفنی با نخست وزیر انگلیس خود را رئیس سازمان ارتباطات دولتی (اطلاعات) معرفی کرد. این فرد ناشناس توانست خود را رابرت هانیگان جا بزند و با دیوید کامرون سخن بگوید. 
	در این تماس تلفنی جعلی، شماره تلفن مدیر رابرت هانیگان بر روی گوشی تلفن همراه دیوید کامرون افتاده بود. دولت انگلیس تاکید کرد از این شماره برای تماس های حاوی اطلاعات سری استفاده نمی شود. 
	سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس هم اعلام کرد دیوید کامرون پس از آنکه متوجه شد این تماس جعلی است آن را قطع کرد و در این تماس تلفنی اطلاعات سری مطرح نشد. 
	وی خاطرنشان کرد: سازمان اطلاعات و دولت تدابیر امنیتی را جدی می دانند ودرحال بازنگری در این تدابیر درپی تماس جعلی با نخست وزیر هستند. همه وزارتخانه ها برای روبرو شدن با چنین تماس های تلفنی درحال آماده باش قرار گرفتند.