• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۲۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۹
صفحه نخست » عمومی

مراجع :به شکرانه انقلاب می آییم

در آستانه همایش ملی ۲۲ بهمن ، مراجع تقلید ، حضور در این راهپیمایی را ، وظیفه تمام ایرانیان برای تدوام انقلاب دانستند .

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌ آیت ا... مکارم شیرازی در پیام خود با گرامیداشت دهه فجر انقلاب گفت : مردم خوب ایران اسلامی ، امسال پر شورتر از سال‌های قبل در راهپیمایی شرکت و دشمنان را مایوس می کنند چرا که انقلاب ما پررنگ تر از هر سال و تاثیر گذارتر از همیشه شده است .
آیت‌ا.. نوری همدانی ، راهپیمایی 22 بهمن را عرصه نمایش اقتدار اسلام و انقلاب دانست و گفت : بر همگان لازم است که در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن حضوری پرشور و حماسی  داشته باشند  .
آیت ا... سبحانی 22 بهمن 57 را تحقق وعده الهی در غلبه مومنین بر کفر و فساد دانست و حضور با شکوه در راهپیمایی 22 بهمن را مصداق شکر گزاری از این موهبت بزرگ الهی برشمرد .
آیت ا... جوادی آملی  با اشاره به اینکه باید قدر نعمت انقلاب اسلامی را دانست تاکید کرد همه در مقابل حفظ این انقلاب مسئول هستیم  و باید 22 بهمن را گرامیداشت   .
آیت ا... علوی گرگانی  با بیان اینکه 22 بهمن روز عزت و پیروزی مردم ایران  اسلامی است از مردم همیشه در صحنه ملت ایران خواست همچون گذشته با حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن با آرمانهای امام راحل تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کنند.
آیت ا... مظاهری رییس حوزه‌ علمیه استان اصفهان، 22 بهمن را یوم الله و فتح الفتوح انقلاب اسلامی خواند و بر لزوم شرکت گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرد .
آیت ا... هاشمی شاهرودی تاکید کرد ، امسال هم مردم انقلابی ایران اسلامی همچون سالهای گذشته با حضور پرشور و حماسی در راهپیمایی 22 بهمن خط بطلانی بر توهمات و مواضع دروغین دشمنان اسلام خواهند کشید .
آیت ا... واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و تولیت آستان قدس رضوی،  برحضور پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرد و گفت: اطمینان دارم  این ملت بزرگ در راهپیمایی 22 بهمن قدرت انقلابی خود را بار دیگر به همگان نشان خواهد داد.
آیت الله محمد یزدی نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور مداوم مردم در همه صحنه های انقلاب ،شرکت در راهپیمایی 22 بهمن را مصداق حمایت از نظام دانست و تصریح کرد : حضور در راهپیمایی 22 بهمن وظیفه همگانی و شکرگزاری نعمت بزرگ انقلاب  و برکات آن است .
حجت الاسلام و المسلمین حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه با اشاره به نقش مردم در تداوم انقلاب گفت : مردم با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن امسال ضمن  بیعت مجدد با رهبر انقلاب دشمنان را نامید و دوستان را شادمان خواهند کرد .
آیت الله سعیدی امام جمعه موقت قم و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ، در پیام خود تاکید کرد راهپیمایی 22 بهمن امسال بار دیگر با حضور پرشور ملت ایران برگزار خواهد شد .
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی با اشاره به حمایت مداوم مردم از انقلاب اسلامی گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن بیعت مجدد با نظام اسلامی و آرمانهای بلند شهیدان است .
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)