• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۲۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۵
صفحه نخست » عمومی

مردم یمن چالشهای انقلابشان را پشت سر می گذارند

سخنگوی جنبش انصارالله یمن با بیان اینکه ملت ما می تواند چالش هایی را که علیه انقلابش ایجاد شده است پشت سر بگذارد، گفت: وقتی ملتی تصمیم بگیرد هیچ نیرویی نمی تواند مقابل آن بایستد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد عبدالسلام  در ارتباط تصویری از صعده با برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما در پاسخ به این پرسش که  واکنش انصار الله نسبت به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه انقلاب یمن چیست؟ افزود: این موضوع ناشی از دستپاچگی برخی کشورهای حوزه خلیج فارس است که هیچ گاه به منافع یمن فکر نکردند و نخواهند کرد.
وی ادامه داد: آنها همپیمانان غربی دارند و بر یمن فشار می آورند تا انقلاب یمن را به زانو در بیاورند و مردم یمن را تحت فشار قرار دهند.
عبدالسلام با بیان اینکه آنها می خواهند یمن ، همیشه در حاشیه باشد، افزود: یمن موقعیت راهبردی و ثروت های خدادادی دارد اما با این حال مردم یمن فقیرند و این به علت استبدادهای داخلی یمن و رژیم های وابسته به غرب بود.
غرب و اعراب با اراده یمنی ها مقابله می کنند
وی تاکید کرد: ما فساد اداری و اقتصادی نمی خواهیم و می خواهیم استقلال سیاسی و اجتماعی و اقتصادی داشته باشیم.
عبدالسلام با طرح این پرسش که آیا تاکنون انقلاب یمن با کسی دشمنی کرده است که سازمان ملل و شورای امنیت علیه آن قطعنامه صادر می کند؟ گفت: چرا آنها می خواهند با اراده مردمی مقابله کنند؟
سخنگوی جنبش انصارالله یمن با تاکید بر اینکه اگر هزاران قطعنامه صادر شود هیچ گاه جنبه عملیاتی نخواهد یافت افزود: آیا آنها با قطعنامه های پوشالی خود توانسته اند جلوی جنایات صهیونیست ها را بگیرند.
وی گفت: ما در پی حقوق عادلانه و آزادی خود هستیم و چیز دیگری نمی خواهیم.
عبدالسلام افزود: مردم در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس حتی در انتخاب شهرداران خود نقشی ندارند و بحرین مردم خود را سرکوب می کند.
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در ابتدای سخنان خود سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.
تحولات یمن انقلاب مردمی است نه کودتا
پژوهشگر ارشد امور راهبردی غرب آسیا گفت: انقلاب یمن کودتا نیست بلکه انقلاب مردمی است بنابراین هیچ قدرت نظامی نمی تواند با انقلاب مردمی مقابله کند.
محمدعلی مهتدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما در پاسخ به این پرسش که چرا موضوع یمن این قدر مهم شده است؟ افزود: یمن موقعیت راهبردی دارد و مشرف به تنگه باب المندب است که نفت جهان باید پس از تنگه هرمز از این تنگه هم عبور کند و این موقعیت راهبردی برای کشورهای جهان اهمیت دارد.
وی همچنین امنیت دریای سرخ را از دیگر علل اهمیت یمن برشمرد و گفت: غربی ها و برخی کشورهای مرتجع عربی تلاش کردند انقلاب های منطقه را مهار کنند و در یمن هم این انقلاب رخ داده و مردم در آستانه پیروزی قرار گرفته اند و آنها تحمل یک نظام مردم سالار را ندارد به همین علت موضوع یمن اهمیت پیدا کرده است بنابراین سعی می کنند با راههای مختلف این انقلاب را به شکست بکشانند.
مهتدی افزود: شورای همکاری خلیج فارس نظر واحدی درباره انقلاب یمن ندارد برای مثال کویتی ها هر چند قطعنامه علیه یمن را امضا کردند اما اهمیتی به آن نمی دهند و پیرو عربستان نیستند.
وی ادامه داد: عمان هم مخالف انقلاب یمن نیست و برخی اماراتی ها هم مایلند با یمن ارتباط داشته باشند و تنها عربستان سعودی و بحرین مخالف انقلاب یمن هستند.
این پژوهشگر ارشد امور راهبردی غرب آسیا با بیان اینکه حرکات علیه یمن را عربستان سعودی هدایت می کند تاکید کرد: عربستان از هر چیزی که بوی انقلاب، تظاهرات ، مقاومت و استقلال بدهد می ترسد.
امکان دخالت نظامی در یمن وجود ندارد
مهتدی درباره امکان مداخله نظامی در یمن گفت: این امکان وجود ندارد و هیچ کدام از کشورهای عربی و سازمان ملل هم نمی توانند نیرو به یمن بفرستد به همین علت سعودی ها تنها به بهانه امنیت باب المندب ، مصری ها را تشویق به عملیات نظامی در یمن می کنند و ارتش مصر هم سابقه تاریخی نامطلوب از مداخله نظامی دارد بنا براین این کار را نمی کند.
وی با اشاره به اینکه تاریخ نشان داده است که همه بدبختی های یمن ناشی از عربستان است، افزود: عربستان همیشه سعی کرده است ملت یمن را گرسنه و فقیر نگه دارد.
مهتدی در پاسخ به این پرسش که تأثیر تعطیلی سفارتخانه ها در یمن بر انقلاب این کشور چیست؟ گفت: هر جا که آمریکا سفارت خود را تعطیل می کند این گمان به وجود می آید که ناامنی در آنجا اتفاق خواهد افتاد بنا براین  آنها می خواهند مردم یمن را بترسانند.
وی منزوی کردن انقلاب یمن را از دیگر اهداف تعطیلی سفارتخانه ها در این کشور دانست و افزود: یمن به این سفارتخانه ها نیازی ندارد و تعطیلی این سفارتخانه ها تأثیری روی انقلاب یمن نخواهد داشت.
ترس امریکا از انقلاب یمن
مهتدی ادامه داد: آمریکایی ها می ترسند همان سرنوشت که در جمهوری اسلامی ایران برای آنها به وجود آمد در یمن هم به وجود بیاید.
این پژوهشگر ارشد امور راهبردی غرب آسیا در بخش دیگری از سخنان خود درباره علت به نتیجه نرسیدن انقلاب در مصرگفت: در این کشور یک رژیم در سایه وجود دارد و دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی این کشور پس از معاهده کمپ دیوید جلسات دوره ای با دستگاه های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل دارد و این دستگاه ها مصر را اداره می کنند.
وی افزود: در یمن در زمانی که عبدالله صالح کنار رفت ، رهبری وجود نداشت اما اکنون برای انقلاب یمن ، رهبری وجود دارد به همین علت انقلاب مردمی در یمن موفق شد.
مهتدی گفت: انصارالله گروهی عقیدتی هستند و همراه با اعتقاد راسخ می جنگنند و در مقابل همه عملیات های نظامی ایستادند و نگذاشتند آنها را سرکوب کنند.
وی ادامه داد: حمایت مردم از جنبش انصارالله موجب شد تا آنها بتوانند به صنعا برسند و کمیته های مردمی تشکیل شد و پس از تسلیم ارتش، مردم ، صنعا را در دست گرفتند.
مجری پرسید: اکنون جبهه بزرگ غربی ـ عربی مقابل مردم یمن و انصار الله صف آرایی کردند آینده چه خواهد شد آیا انقلاب یمن توان عبور از مشکلات را دارد؟
مهتدی پاسخ داد:انقلاب یمن راه بسیار سختی را در پیش دارد و احتمال گسترش عملیات های تروریستی از سوی داعش و القاعده در یمن وجود دارد و سعودی ها به دنبال آن هستند و این موضوعات انقلاب یمن را تهدید می کند.
وی تاکید کرد: مردم یمن باید وحدت ملی داشته باشند و خود را برای تحمل سختی ها آماده کنند و کشورهای آزاده باید به کمک انقلاب یمن بیایند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)