• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۲۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰
صفحه نخست » عمومی

خوشرو استوارنامه خود را تقدیم بان‌ کی‌ مون کرد

نماینده جدید ایران در سازمان ملل حدود یک سال بعد از کارشکنی آمریکا در صدور روادید برای «حمید ابوطالبی» استوارنامه خود را تقدیم بان کی مون دبیر کل این سازمان کرد.

{$sepehr_old_video_72772}
«غلامعلی خوشرو» پس از تقدیم استوارنامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر در نیویورک بر لزوم مبارزه جامع و جدی با تروریسم تاکید کرد و گفت: اینکه برخی ها تروریست ها را هنگام همخوانی با اهداف سیاسی خود، حمایت و هر وقت آنها را نخواستند با آنها برخورد می کنند، رویکرد صحیحی نیست و بی نتیجه خواهد بود.
وی افزود: دبیرکل سازمان ملل در این دیدار به نقش مهم جمهوری اسلامی ایران در عرصه های جهانی و منطقه ای اشاره و اعلام آمادگی کرد که همکاری های ایران و سازمان ملل در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، توسعه ای و پیشبرد اهداف کلی این سازمان توسعه یابد.
موضع ایران در مقابله با تروریسم موضعی اصولی است
سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل در پاسخ به سئوالی درباره انتظاراتی که از نقش محوری ایران در مبارزه با تروریسم موجود در منطقه وجود دارد، گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تروریسم موضعی اصولی است و  ما تروریسم را به شکل اصولی محکوم می کنیم.
خوشرو افزود: ما همچنین با کسانی که تروریست ها را برای استفاده های سیاسی به کار می گیرند و برای ایجاد ناامنی در کشورهای دیگر، آنها را مورد استفاده قرار می دهند، مخالفیم.
وی تاکید کرد: این امواج تروریستی که منطقه را فراگرفته، ثمره دخالت کشورهایی است که می خواستند از تروریست ها بهره برداری های خاص کنند.
سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل بر لزوم شناسایی ریشه های تروریسم از سوی کشورهای غربی تاکید کرد و گفت: غربی ها نیاز دارند که علاوه بر ریشه ها، لوازم مبارزه با تروریسم را نیز درک و مانند جمهوری اسلامی ایران، به صورت جدی و اصولی با تروریسم مخالف کنند.
در منطقه از تروریسم حمایت نمی کنیم 
خوشرو با اشاره به اینکه ما هیچگاه در منطقه از افراطی گری و تروریسم حمایت نکرده ایم، گفت: ما همواره این خطر را به دیگران نیز گوشزد کرده ایم که شاهد آن پیشنهاد سال گذشته رئیس جمهور در مجمع عمومی درباره مبارزه با افراطی گری و تروریسم بود.
وی این پیشنهاد را مبتنی بر دید جامع و آینده نگر مسئولان بلندپایه جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: عملیات تروریستی کنونی از یک طرف امنیت و ثبات کشورهای اسلامی را هدف قرار داده و از طرف دیگر به فرآیند اسلام ستیزی موجود در غرب کمک می کند که هر دو وضعیت به زیان مسلمانان است.
سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل تاکید کرد:ما باید هم با فرایندهای اسلام ستیزی و هم با افراطی گری و ترور مقابله کنیم.
وی با اشاره به پیوستگی بیش از پیش جهان امروز گفت: امروزه جهان چنان به هم پیوسته است که حتی برای مقابله با ریزگردهایی که متاسفانه اخیراً بخشی از کشور ما را نیز فرا گرفته است، اقدامات یک کشور به تنهایی کافی نیست.
همکاری جهانی با افراطی گری
خوشرو افزود: به همین سیاق ما باید در زمینه های مسائل امنیتی و سیاسی مثل تروریسم و افراطی گری همکاری کنیم و همکاری جهانی و منطقه ای داشته باشیم تا بتوانیم به شکل واقعی و هدفمند و متناسب با موقعیت، با این مسائل برخورد کنیم.
سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل گفت: اگر خواستار جهان عاری از خشونت و همراه با صلح و امنیت هستیم، باید از دیدگاههای مداخله گرانه، زورمدارانه، تبعیض محور، مبتنی بر تهدید و تحریم عبور کنیم و همکاری مبتنی بر اصول اساسی انسانی، حقوق، شرافت و کرامت بشر ایجاد کنیم.
وی بی ثباتی و ناامنی را رنج های اصلی جهان امروز خواند و گفت: زمینه های بی ثبات کننده جهان متنوع است، از محیط زیست، آلودگی هوا، خشکسالی، سیل، زلزله تا مسائل بهداشتی، توسعه ای، فقر و تبعیض، زمینه های اساسی ایجاد بی ثباتی است.
خوشرو افراطی گری، تروریسم، مسابقات تسلیحاتی، مداخلات خارجی، تحریم، و فشارهای بین المللی را زمینه های گسترده ای برای ایجاد ناامنی دانست و گفت: هدف ما در سازمان ملل این است که همکاری کنیم تا این زمینه های بی ثباتی رفع شوند.
سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل در پایان ابراز امیدواری کرد همکاری کشورهای جهان نه برای تخریب محیط زیست، جامعه بشری، نهاد خانواده یا زندگی اخلاق مدار انسانی، بلکه برای پیشبرد اهداف بشر، راحت شدن زندگی بشر و کمک به صلح و امنیت متمرکز شود.
خوشرو پس از حدود یک سال خالی ماندن کرسی ایران در سازمان ملل متحد برای این سمت انتخاب شد.
دولت آمریکا پارسال در اقدامی که خلاف تعهدات واشنگتن در جایگاه میزبان این سازمان بود، از صدور روادید برای حمید ابوطالبی، نخستین گزینه پیشنهادی ایران خودداری کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)