پخش زنده
امروز: -
تظاهرات بحرینی ها علیه سرکوبگری های رژیم این کشور ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم،اعتراضات در مناطق مختلف بحرین برای محکوم کردن اقدامات نیروهای امنیتی این رژیم در حمله به بازداشت شدگان در زندان مرکزی الجو ادامه دارد. بحرینی ها خواستار آزادی شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت اسلامی الوفاق بحرین شدند.
بحرینی ها با ادامه اعتراضات مسالمت آمیز خود در مناطق مختلف این کشور رژیم آل خلیفه را نامشروع توصیف کردند. آنها سرکوبگری های نیروهای امنیتی را در زندان الجو علیه بازداشت شدگان در زندان مرکزی الجو در جنوب شرقی این کشور محکوم کردند. در پی این سرکوبگری ها شماری از بازداشت شدگان زخمی شدند. بحرینی ها خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی به ویژه شیخ علی سلمان شدند. بحرینی ها با سر دادن شعارهای مختلف، مقامات این کشور را مسئول پیامد سرکوبگری های خود علیه مردم این کشور دانستند. بحرینی ها گزینه سرکوب رژیم این کشور را علیه ملت شکست خورده توصیف و تاکید کردند باید رژیم بحرین به حکومت استبدادی خود در این کشور پایان دهد و عاملان نقض حقوق بشر را محاکمه و طرح سیاسی چرخش آزادانه قدرت را اجرا کند.
گروه های مخالف رژیم بحرین تاکید کردند بیش از سه هزار زندانی سیاسی در زندان های رژیم وجود دارد. بحرینی ها با در دست داشتن تصاویر زندانیان خود بر حرکت در مسیر انقلاب تا محقق شدن همه خواسته های قانونی و دموکراتیک خود اصرار دارند.
در حالی که بحرینی ها همیشه به صورت مسالمت آمیز تظاهرات می کنند ولی نیروهای امنیتی به سوی معترضان گاز اشک آور و گلوله های ساچمه ای شلیک و به ده ها منزل در مناطق الشاخور، باربار، ستره،سار، بلاد قدیم و سنابس حمله و شماری از شهروندان بحرینی را بازداشت کردند. نبیل رجب رئیس مرکز حقوق بشر بحرین از وقوع درگیری ها میان بازداشت شدگان و نیروهای امنیتی در زندان مرکزی الجو خبر داد. نیروهای امنیتی در زندان به خویشاوندان زندانیان که برای دیدار آنان آمده بودند، حمله کردند. خویشاوندان زندانیان از نهادهای بین المللی خواستند برای لغو محاصره این زندان توسط نیروهای امنیتی این کشور وارد عمل شوند.