• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۷۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴
اجتماعی

جلوگیری از تولید و واردات هرنوع خودرو غیر استاندارد

معاون اجرایی رئیس جمهور از اجرای برنامه هایی در دولت خبر داد که براساس آن از تولید و یا واردات هرنوع خودروی غیر استاندارد جلوگیری می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد شریعتمداری در حاشیه مراسم ثبت رکورد اسقاط بیش از 320 هزار دستگاه خودروی فرسوده به توقف تولید پیکان وانت در چند روز گذشته اشاره کرد و گفت: این اقدام نشان دهنده روند رو به رشد استانداردهای صنعت خودروسازی کشور است.
وی سازمان‌های محیط زیست و استاندارد را مسئول مقابله با تولید و یا واردات خودروهای غیر استاندارد و آلاینده دانست و افزود: این دستگاه‌ها همچنین موظف هستند با اجرای برنامه های مهم زیست محیطی از تولید و یا واردات موتورسیکلت‌های غیرانژکتوری جلوگیری کنند.
شریعتمداری به اهمیت تولید موتورسیکلت‌های هیبریدی و برقی اشاره کرد و گفت: برای اجرایی شدن این برنامه، دولت درنظر دارد قبل از هرچیز زیر ساخت‌های تولید این نوع محصولات را در کشور فراهم کند.
معاون رئیس جمهور استفاده از سوخت پاک در کلان‌شهرها را از مهمترین اقدامات زیست محیطی دولت برشمرد و افزود: کارنامه سازمان حفاظت محیط زیست در ارائه روزهای پاک در تهران نمایانگر این است که اقدامات همه جانبه تاثیر خود را گذاشته است.
رکورد اسقاط ۳۲۰ هزار خودروی فرسوده
معاون اجرایی رئیس جمهور در مراسم ثبت رکورد اسقاط بیش از 320 هزار دستگاه خودروی فرسوده، عملکرد ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور را موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت: این موفقیت درحالی به دست آمده که این ستاد با بازگشت به وظیفه قانونی خود، از ابتدای سال تاکنون320 هزار دستگاه خودرو فرسوده را از رده خارج کرده است .
محمد شریعتمداری با اشاره به خسارت های ناشی از آلودگی هوا در کلانشهرها مهمترین علت آن را که بیش از 70 درصد را به خود اختصاص داده است، وسایط نقلیه فرسوده و غیراستاندارد دانست.
معاون اجرایی رئیس جمهوری در ادامه گفت : تاخیر در معاینه فنی خودروها در یک مقطع زمانی باعت افزایش دو میلیون لیتری مصرف سوخت شده است .
شریعتمداری با اشاره به تولید بالای دی اکسیدکربن در ایران افزود : قرار است در آینده برای کشورهایی که موجب افزایش نقش دی اکسید کربن در آلودگی جهان می شوند جرایمی وضع شود که لازم است در کشورمان برای رفع این معضل تدابیر مناسب اتخاذ شود.
وی به اهمیت اجرای برنامه های راهبردی و عزم ملی برای کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و از اینکه در برخی مواقع این برنامه ها به صورت مقطعی انجام شده است ، انتقاد کرد و گفت: دولت یازدهم در نظر دارد برنامه هایش را به خصوص درحوزه اقتصاد کربن با جدیت هرچه تمامتر اجرایی کند .
شریعتمداری با بیان اینکه حمل و نقل سبز و مصرف انرژی مطلوب موضوعی فرابخشی است به اهمیت حضور قوای مقننه و قضائیه در این بخش اشاره کرد و از همه دستگاههای اثرگذار خواست برای رسیدن به شرایط مناسب زیست محیطی مشارکت جدی کنند .
وی با اشاره به اینکه خروج خودروهای فرسوده که حلقه زنجیره ای مقابله با آلودگی هوا را تشکیل می دهد، گفت : توسعه حمل و نقل عمومی ، کاهش سفرهای شهری و تولید خودروهای استاندارد نقش زیادی در کاهش آلودگی هوا خواهد داشت. 
معاون اجرایی رئیس جمهوری با بیان آنکه دریافت پول به ازای صدور گواهی اسقاط سبب بروز تخلفاتی در این ستاد شد، گفت : حدود 80 هزار میلیارد ریال در حساب های ستاد انباشته شده بود که نظارتی بر آنها وجود نداشت. 
شریعتمداری با تاکید بر بازگشت ستاد به وظیفه قانونی خود افزود: از ابتدای سال تاکنون، 320 هزار دستگاه خودرو فرسوده اسقاط شده است که عملکرد مطلوبی به شمار می رود .
وی گفت: علاوه بر نوسازی خودروها از طریق واردات و تولید باید از راهکارهای تشویقی و تنبیهی برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده استفاده شود.
معاون اجرایی رئیس جمهوری با اشاره به فناوری قدیمی در مراکز اسقاط خودرو افزود: باید شرایط لازم برای بکارگیری فناوری جدید در این مراکز فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)