پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به در پیش بودن روز طبیعت (۱۳فروردین) از مردم خواست تخلفات زیست محیطی به ویژه در روز طبیعت را به سامانه۱۵۴۰ گزارش دهند.
خانم ابتکار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود : هموطنان در صورت مشاهده تخلف هایی همچون آلودگی محیط هوا ، زباله و پسماندها ، شکار حیات وحش و موضوع هایی از این دست می توانند با سامانه 1540 تماس بگیرند تا بلافاصله و پیگیری شود.
ابتکار طبیعت را نعمت الهی و مسئولیت در برابر آن را وظیفه ای همگانی دانست و گفت : 13 فروردین در نگاه مردم ما نسبت به طبیعت اهمیت ویژه ای دارد که هموطنان می توانند در کنار استفاده از این نعمت خدادادی با همراه داشتن کیسه های زباله از تخریب و آلودگی ان جلوگیری و از ان استفاده بهتری بکنند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور افزود : مراکز اقامتی و پذیرایی در سراسر کشور هم موظفند تا شعاع مشخصی محدوده اطراف خود را از آلودگی پسماندها و زباله ها جلوگیری کنند و فرمانداری ها و دستگاهها نیز بر این مهم نظارت می کنند.
اختصاص یک درصد اعتبارات دستگاهها
ابتکار همچنین با اشاره به تصویب استقرار سیستم مدیریت سبز در ضوابط اجرایی بودجه 94 در جلسه روز یکشنبه هیات وزیران گفت : بر این اساس ، دستگاه های اجرایی، موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی که مصرف کنندگان بزرگ منابع و انرژی هستند ،یک درصد از اعتبارات مندرج در قانون بودجه سال 1394 را به منظور استقرار سیستم مدیریت سبز و اعمال سیاست های مصرف بهینه منابع پایه و محیط زیست هزینه خواهند کرد.
ابتکار خاطرنشان کرد : سازمان حفاظت محیط زیست گزارش عملکرد دستگاه ها را در این باره بررسی و کارنامه اختصاصی هر دستگاه را در پایان سال 94 ارائه خواهد کرد.
خانم ابتکار گفت : در این کارنامه عملکرد دستگاه ها در میزان تحقق اهداف تعیین شده استقرار نظام مدیریت سبز بر اساس معیارهایی همچون شامل کاهش مصرف آب ، کاهش مصرف برق ، کاهش مصرف سوخت و کاهش مصرف کاغذ ارزیابی خواهد شد.