• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۴۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
صفحه نخست » عمومی

استانی شدن انتخابات از دستور مجمع خارج شد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از رد طرح مجلس شورای اسلامی درخصوص استانی و شهرستانی شدن انتخابات مجلس در نشست امروز مجمع خبر داد.

{$sepehr_old_video_84323}
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن رضایی در نشستی خبری گفت: طرح جدید و پیشنهاد مجلس شورای اسلامی این بود که ایده استانی و شهرستانی شدن انتخابات مجلس در سیاست‌های کلی انتخابات دیده شود.
وی افزود: موافقان و مخالفان بحث های طولانی در این باره کردند و وقت قابل توجهی از جلسه امروز به همین موضوع اختصاص یافت؛ عده‌ای از منافع طرح صحبت کردند و گفتند این موجب خواهد شد افراد نخبه و با قابلیت‌های بیشتر وارد مجلس شوند.
رضایی اضافه کرد: عده‌ای نیز از نواقص طرح سخن گفتند و معتقد بودند این طرح باید در دانشگاه مطالعه عمیق‌تر شود.
وی گفت: در مجموع پس از رأی‌گیری، این طرح حذف و مقرر شد فعلا در سیاست‌های کلی انتخابات صحبتی درخصوص استانی و شهرستانی شدن انتخابات مطرح نشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: بنابراین، این طرح که پیشنهاد شده بود یکی از سیاست‌های کلی انتخابات باشد از دستور کار خارج شد و افراد مدافع آن نتوانستند افراد دیگر را قانع کنند.
رضایی گفت: بدین ترتیب پیگیری این طرح دیگر بر عهده مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان است و اعضای مجمع ضرورتی برای طرح آن در سیاست‌های کلی تشخیص ندادند.
نظارت بر هزینه‌های انتخاباتی 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی در خصوص هزینه‌های انتخاباتی داوطلبان شرکت در انتخابات گفت: در سیاست‌های قبلی تدبیر شده است که بر هزینه های نامزدهای انتخابات نظارت دقیق صورت گیرد و قوانین لازم در این خصوص در مجلس شورای اسلامی تدوین شود.
وی تصریح کرد: امروز شاهدیم که منابع تبلیغات داوطلبان انتخاباتی کاملاً‌ مبهم و آسیب‌پذیر شده است به نحوی که هر کسی چیزی به داوطلبان نسبت می‌دهد. 
رضایی گفت: یکی از سیاست‌های مصوب و محل بحث مجمع این است که هزینه‌های انتخاباتی شفاف و بر آن نظارت شود. 
در ادامه، خبرنگاری از دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پرسید: آقای حسام‌الدین آشنا اخیراً مذاکرات هسته‌ای را به عملیات کربلای 4 تشبیه کرده است دیدگاه شما چیست؟ 
رضایی در پاسخ گفت: هم طرفداران و هم معترضان به تیم مذاکره‌کننده را باید جزو مذاکرات محسوب کرد. 
وی افزود: آنچه موافقان و مخالفان بروز می‌دهند اظهار عقیده آنان است و بخشی از مذاکرات را شامل می‌شود پس نباید آن را بیرون از مذاکرات دانست. 
رضایی اضافه کرد: تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای به نمایندگی از ملت ایران در حال مذاکره است و موافقان و معترضان حق دارند دیدگاه‌هایشان را بیان کنند تا دنیا محاسبه اشتباهی نکند و به انحراف نرود. 
وی تأکید کرد: بنابراین نباید به طرفداران یا معترضان اهانت شود آنچه در صحنه بروز داده می‌شود اعم از طرفدار و معترض، اعتقاداتشان را نشان می‌دهد و آنچه در مطبوعات و دانشگاه‌ها درج و بیان می‌شود اظهار نظر بخش‌هایی از ملت ایران است. 
رضایی افزود: پس باید حتماً این دیدگاه‌ها به گوش طرف مقابل برسد تا بدانند واقعیت داخلی ایران چیست و محاسبه اشتباه نکنند. 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش دیگری درخصوص ادعای برخی مبنی بر تصمیم ایران برای ورود مستقیم به جنگ علیه تروریست‌ها در سوریه گفت: چنین بحثی میان مسئولان ایران به هیچ عنوان صورت نگرفته است. 
رضایی تأکید کرد: سیاست‌های ما از ابتدا روشن و مبتنی بر ارسال کمک‌های انسانی و مستشاری بوده و هست و موضوع ورود مستقیم ما در دستگاه‌های ذی‌ربط مطرح نشده است.
 لزوم بسیج بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ در منطقه
محسن رضایی همچنین با اشاره به ادامه کشتار وحشیانه ملت یمن به دست ارتش عربستان افزود: متأسفانه سازمان‌های بین‌المللی به‌ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در سکوتی غیرقابل قبول به‌سر می‌برند و تلاشی برای جلوگیری از ادامه خونریزی‌ها انجام نمی‌دهند.
وی گفت: اکنون 10 میلیون نفر از مردم سوریه، بیش از 6 میلیون نفر از مردم عراق و 10 تا 15 میلیون نفر از ملت یمن آواره‌اند و جنگ‌های کنونی در منطقه از بی‌سابقه‌ترین رویدادهای ناامنی در خاورمیانه است. 
رضایی تأکید کرد: سازمان‌های بین‌المللی و همه افراد کارآمد باید به خونریزی‌ها پایان دهند. 
وی گفت: البته گروه‌های یمنی ناچار شده‌اند حرکاتی در عبور از مرزهای عربستان انجام دهند و از خود دفاع کنند اما هر چه بتوان از گسترش این درگیری‌ها و جنگ‌های جدید جلوگیری کرد بهتر است. 
رضایی با بیان اینکه منطقه ما به آسایش و جلوگیری از جنگ‌های جدید نیاز دارد درباره احتمال حوادث جدید در منطقه هشدار داد.
دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالگرد ارتحال امام را دارای نکات بسیار مهم دانست و تأکید کرد: حتماً رهنمودهای ایشان را در بررسی سیاست‌های کلی در مجمع در نظر خواهیم گرفت و آن را در سیاست‌های جدید اعمال می‌کنیم. 
رضایی راه امام راحل را راه نجات‌بخش و تضمین‌کننده سعادت برای ملت ایران دانست و افزود: هر گونه تحریف از راه امام و انحراف موجب عقب افتادن ملت ایران از پیشرفت خواهد شد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)