• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۴۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۷
اجتماعی

فردا؛ افتتاح سایت ملی همسان گزینی

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: سایت ملی همسان گزینی با همکاری مؤسسه تبیان و سازمان تبلیغات اسلامی فردا (دوشنبه) این هفته افتتاح می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمود گلزاری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در بیش از 70 درصد رسالتهای خود نقش ساماندهی وظایف و عملکرد دیگر نهادهای مسئول را دارد و 30 درصد مسئولیت ما در حوزه های اجرایی است و در عرصه فرهنگ سازی برای ازدواج و همچنین اقتصاد ازدواج و پرداخت وام ازدواج جوانان کارهای خوبی در دست انجام داریم.
وی با بیان اینکه همواره گفته شده است حدود یک میلیون و 800 هزار نفر معتاد داریم گفت: برخی متخصصان برآورد می کنند که حدود سه میلیون نفر در کشور به مواد مخدر اعتیاد دارند که کمتر از پنج درصد کل جمعیت کشور می شود و اینکه آمار 13 درصدی را در برخی رسانه ها به بنده نسبت داده اند صحت ندارد.
وی افزود: متأسفانه تولید مواد مخدر صنعتی وارد برخی خانواده ها شده است و ما تلاش می کنیم با دو رویکرد پیشگیری و جلوگیری از گرفتار شدن قشرهای دیگر و همچنین مقابله با تولید و عرضه مواد مخدر از جمله مواد مخدر صنعتی برنامه های خود را به پیش ببریم و باید مشارکت نسل جوان و خانواده ها بیشتر شود.
آقای گلزاری افزود: آمارهای متنوع و متعدد و گاهی بیش از رقم واقعی در مورد اعتیاد جوانان گفته می شود که این آمارها دقیق نیست و نباید با آمارهای زیاد جامعه را نگران کنیم اما باید برای مقابله با پدیده اعتیاد در میان همه قشرها بویژه جوانان برنامه ریزی کنیم.
وی گفت: دولت طرحهای زیادی در این عرصه دارد و مشارکت جوانان در اجرای برنامه های فرهنگی افزایش یافته و تعداد سازمانهای مردم نهاد (سمن) از 170 مورد به حدود 500 مورد رسیده است و دولت تلاش می کند به هزار سمن افزایش دهد.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: متأسفانه سایتهای همسریابی غیرقانونی به 300 مورد رسیده است و نهادهای قضائی و انتظامی باید برای مقابله با این پدیده بیشتر تلاش کنند و اگر خلأ قانونی وجود دارد برطرف شود.
وی افزود: عوامل متعددی در گرایش جوانان به مواد مخدر می توان برشمرد که از جمله آنها کافی نبودن فضای نشاط و شادی در جامعه ، مدیریت غیرکارآمد اوقات فراغت و از همه مهمتر فقر اشتغال و گسترش بیکاری است و اگر فضای اقتصادی و اشتغال جوانان فراهم شود به هدفداری زندگی آنان کمک خواهد کرد و زمینه هم برای کاهش ناهنجاریهای اعتیاد به مواد مخدر و دیگر موارد فراهم خواهد شد.
وی گفت: برخی بررسیها نشان می دهد حدود 45 درصد افرادی که در زندان هستند ارتباط مستقیم با جرایم مواد مخدر دارند و 15 تا 20 درصد زندانیان هم به طور غیرمستقیم با پدیده مواد مخدر در ارتباط هستند و سرقت و درگیری و خشونت هم در رتبه های بعدی قرار دارد.
گلزاری در پاسخ به ابوالقاسم جراره نماینده مجلس شورای اسلامی هم که پرسید چرا برغم این همه ادعا و اقدامات؛ پدیده طلاق افزایش یافته است و دولت چه سیاست و برنامه ای دارد؟ گفت: اگر به وزارت تشریف بیاورید حتماً‌ گزارشها را تقدیم شما خواهم کرد اما عرض می کنم معاونت امور جوانان وزارت ورزش وظیفه ساماندهی تلاشهای اجرایی نهادهای متولی را در این عرصه برعهده دارد و در زمینه فرهنگ سازی هم تلاشهای خوبی کرده است.
آقای جراره گفت: درصد جوانان در زندانها شبیه دیگر کشورهاست اما آمارهایی که ارائه می شود به هیچ وجه دقیق نیست و ما از دولت انتظار داریم برای توسعه ازدواج و حمایتهای اقتصادی از آن اقدامات جدی کند.
وی تصریح کرد: اگر تلاش زیادی شده است چرا دستاوردهای آن در جامعه مشاهده نمی شود؟
جراره افزود: نرخ رشد طلاق در سال 92 حدود چهار درصد بود که در سال گذشته افزایش داشت و بهرحال مردم انتظار دارند نتایج اقدامات و سیاستهای دولت را مشاهده کنند.
برخی آمارها درباره اعتیاد جوانان، سیاه نمایی است
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینکه در رسانه ها به نقل از مسئولان دولتی اعلام می شود حدود 13 درصد از جوانان به مواد مخدر اعتیاد دارند، صحت ندارد و سیاه نمایی است که شاید در عرصه سیاست هدف داشته باشند اما در عرصه اجتماعی دروغ و کذب است.
مهرداد بذرپاش در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: اینکه در یک محیط خاص یا در یک زندان ویژه آمارگیری کنند و نتایج آن را به کل جامعه اعم از جوامع شهری و روستایی و به سراسر کشور تعمیم دهند اصلاً روش درستی نیست و بجز سیاه نمایی هیچ دستاوردی نخواهد داشت.
وی افزود: این آمار هرگز در میان جوانان ایران عزیز وجود ندارد و ما خوشبختانه مؤمن ترین و پاکترین جوانان را در منطقه داریم و به آنها افتخار می کنیم.
بذرپاش گفت: ممکن است برخی از آمارها جذاب باشد اما هرگونه سیاه نمایی درباره اعتیاد جوانان به مواد مخدر به شدت خانواده ها را نگران می کند و نباید این آمارهای دروغ گفته شود.
وی افزود: دبیرخانه شورای عالی جوانان ظرفیت بسیار خوبی برای ساماندهی امور این قشر دارد و امیدواریم دولت در ساماندهی مسائل اقتصادی و وام ازدواج جوانان با جدیت بیشتری عمل کند و ما برای وام ازدواج سالانه 1600 میلیارد تومان نیاز داریم در حالیکه 800 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی است و هر گونه کارشکنی در پرداخت وام ازدواج قابل قبول نیست.
این نماینده مجلس اظهار داشت: یکی از عواملی که ازدواج جوانان را کاهش می دهد رسوخ فرهنگ غربی از طریق ماهواره است و متأسفانه یکی از مقامات ارشد دولتی با کمال افتخار اعلام می کند که جوانان منتظر باشند تلفن همراهی عرضه خواهد شد که می تواند همه کانالهای ماهواره ای را دریافت کند و با این رویکرد نمی شود به دستاوردهای مثبت فرهنگی به امور جوانان امیدوار بود.
آقای سعید صفاتیان رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم اظهار داشت: اگر جوانان را از سنین 16 تا 24 سالگی در نظر بگیریم که شامل دانش آموزان و دانشجویان هم می شود برآورد می شود حدود 280 تا 300 هزار نفر از این قشر مصرف کننده مواد مخدر و روانگردانهای صنعتی باشند.
وی افزود: حدود 4 میلیون دانش آموز داریم و با توجه به جمعیت دانشجویان حدوداً چهار درصد این افراد مصرف کننده مواد مخدر هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)