• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۴۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
سیاسی » عمومی

یمن در آتش و خون/ مراسم عروسی به عزا تبدیل شد

جنگنده های رژیم آل سعود مراسم عروسی را در منطقه‌ای در استان صعده تبدیل به عزا کردند و هفت زن از جمله عروس در این حمله وحشیانه هوایی به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره ،هفت نفر نیز در این حمله که دیروز در منطقه رازح در صعده روی داد زخمی شدند.
رژیم کودک کش آل سعود جنایت جدیدی در صعده مرتکب شد و چهار نفر از هشت عضو خانواده ای  که دیروز در حمله جنگنده های سعودی به منطقه دَمّاج در استان صعده شهید شدند کودک بودند.
در این حمله سه نفر دیگر زخمی شدند.
یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی پایگاه نظامی سعودی الردیف را هدف حملات خود قرار داد.
در این حمله یک دستگاه خودروی نظامی منهدم شد و شماری از نیروهای ارتش سعودی کشته یا زخمی شدند.
ارتش و نیروهای مردمی یمن پس از پاکسازی منطقه الیتمه از تروریست های القاعده، مناطقی از شرق این کشور را نیز آزاد کردند.
ارتش یمن با کمک نیروهای مقاومت مردمی پس از بیرون راندن تروریست های القاعده از منطقه الیتمه که یکی از مناطق  استان جوف است و در مرز این کشور با عربستان سعودی قرار دارد پیشروی خود را به سمت شرق این کشور آغاز کردند تا بقایای تروریست های تکفیری را در این مناطق نیز تحت تعقیب قرار دهند.
در این عملیات نیروهای یمنی توانستند منطقه المهاشمه و پایگاه استراتژیک عقبه و پادگان خنجر و منطقه خب و الشعف را که یکی از بزرگترین بخش های استان جوف است از تروریست های القاعده پاکسازی کنند.
در این عملیات منطقه خب و الشعف پس از گذشت سالها به طور کامل از جنایتکاران خالی شد.
براثرحملات سعودیها بیش از60 درمانگاه و داروخانه ویران شده است
سخنگوی وزارت بهداشت یمن گفت: بیش از شصت درمانگاه و داروخانه بر اثر حملات سعودی ها به این کشور ویران شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن تاکید کرد اوضاع مراکز درمانی یمن روز به روز در حال وخیم تر شدن است و این مراکز کار خود را متوقف کرده اند.
تمیم الشامی تاکید کرد: سلامت شهروندان یمن به خاطر حملات ظالمانه عربستان به این کشور در معرض خطری بی سابقه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: محاصره غیر انسانی و ظالمانه یمن منجر به از بین رفتن برخی از بیماران شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن همچنین با اشاره به محاصره هوایی و دریایی و زمینی یمن خاطر نشان کرد: فقط ده درصد از نیازهای دارویی بیماران وارد کشور می شود که این امر باعث وخیم شدن اوضاع بیماران شده است.
وی در ادامه به شیوع بیماری های حصبه و مالاریا اشاره کرد و آماری از کشته شدن شهروندان به خاطر این شیوع بیماری ها ارائه داد.
شهادت 23 نفر از اعضای کادر پزشکی
سخنگوی وزارت بهداشت یمن از شهادت 23 نفر از اعضای کادر پزشکی در حملات تجاوزکارانه عربستان خبر داد.
 تمیم الشامی سخنگوی وزارت بهداشت یمن در نشست مطبوعاتی تاکید کرد که در حملات تجاوزکارانه عربستان، شماری از کادر پزشکی شهید و برخی دیگر زخمی شدند و این علاوه بر تخریب 61 مرکز پزشکی و هدف قرار دادن آمبولانس هاست.
الشامی گفت که 23 نفر از کادر پزشکی به سبب حملات هوایی به شهادت رسیدند و 14 آمبولانس در نقاط مختلف کشور و نیز 61 مرکز پزشکی هدف قرار گرفت. همچنین محاصره زمینی، دریایی و هوایی یمن گاهی به طور کامل به قطع برق در مراکز پزشکی می انجامد.
وزارت بهداشت یمن و نیز نهادهای حقوق بشر، کمک های انساندوستانه و پزشکی به مردم یمن را بسیار اندک می دانند و تاکید دارند که علی رغم درخواست های متعدد از تمام نهادهای بین المللی برای ارسال کمک، تنها بخش اندکی از نیازهای مردم یمن برآورده می شود.
بخش عمده مشکلات مربوط به نرسیدن کمک های انسان دوستانه ناشی از کارشکنی مقام های سعودی و بمباران مسیرها و وسایل کمک رسانی است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن تصریح کرد که آمار قربانیان غیرنظامی در حملات جنگنده های سعودی از 26 مارس گذشته تاکنون به 2 هزار و 326 شهید و 8 هزار و 21 مجروح رسیده است.
مقام های بهداشتی و درمانی یمن تاکید می کنند که هدف قرار دادن مراکز بهداشتی و مانع تراشی سعودی ها در برابر ارائه خدمات پزشکی در یمن به سبب حملات و بمباران های روزانه و افزایش تعداد قربانیان، نشانه ای آشکار از وخیم شدن اوضاع انسانی در یمن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)