• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵
صفحه نخست » عمومی

با خشونت، نمی‌توان در پی اصلاحات و ایجاد رفاه بود

رئیس مجلس گفت: نقش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در فرایند ارتباط اسرا با خانواده‌هایشان در زمان جنگ تحمیلی و بعد از آن در زمینه جستجوی مفقودان بر اساس توافق ایران، عراق و صلیب سرخ جای تقدیر دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از اداره اخبار و رسانه‌های گروهی مجلس شورای اسلامی، آقای لاریجانی در دیدار رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ضمن ابراز خرسندی از همکاری‌های سودمند این کمیته با دولت و جمعیت هلال احمر کشورمان افزود: ‌کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به عنوان نهادی که هدف آن فعالیت‌های بشردوستانه است، قطعاً‌ جایگاه ممتازی در ارائه خدمات و کمک های لازم به مردم نیازمند نقاط مختلف جهان دارد و دولت، پارلمان و سازمان های ذی ربط جمهوری اسلامی ایران نیز در حد امکان آمادگی گسترش همکاری های خود با این سازمان را دارند.
وی با اشاره به بحران های انسانی روي داده در منطقه بر اثر فعالیت گروه‌های تروریستی گفت: برای غلبه بر بحران‌های کنونی در منطقه که موجب رخ دادن فاجعه ای انسانی شده است باید این نکته را در نظر گرفت که با دامن زدن به خشونت نمی‌توان در پی اصلاحات و ایجاد رفاه در منطقه بود.
رئیس مجلس افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای شروع جدی بحران های منطقه همواره بر نقش مؤثر گفتگوها میان طرفین ذی‌نفع تأکید داشته و دارد.
آقای لاریجانی همچنین گفت: هم اکنون هزاران نفر زن و مرد،‌ جوان و پیر در اسارت گروه‌های تروریستی هستند و متاسفانه جامعه بین المللی اهتمام جدی برای نجات آنها از خود نشان نمی دهد.
رئیس مجلس در ادامه با اشاره به بی‌توجهی و نداشتن اهتمام کافی جامعه بین‌المللی به وضع جاری مردم یمن افزود: نبود توجه کافی به ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم یمن، مسئولیت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ را در این خصوص، محوری، و ایفای نقش فعال‌تر این کمیته را ایجاب می‌کند.
آقای لاریجانی با ابراز خرسندی از برگزاری گفتگوهای کمیته بین المللی صلیب سرخ در زمینه های حقوق بشردوستانه و حقوق اسلام گفت: ‌این گفتگوها نقش مثبتی در ایجاد فضای مودت و برادری میان ادیان و تاثیر مهمی نیز در درک این مسئله که گروه‌های تروریستی ربطی به دین باعطوفت اسلام ندارند خواهد داشت.
آقای مائورو رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در این دیدار ضمن تشکر از جمهوری اسلامی ایران برای همکاری های با حسن نیت خود با این کمیته گفت:‌ دولت،‌ پارلمان و هلال احمر جمهوری اسلامی ایران همکاری های خوبی با کمیته بین المللی صلیب سرخ در زمینه نیل به اهداف سازمان داشته و دارند که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی به اوضاع منطقه و مسائل حاد بشردوستانه پیش آمده بر اثر تحرکات گروه های تروریستی اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در این مورد در دو محور در دست اجراست و این کمیته به صورت همزمان ضمن ترغیب سیاستمداران برای یافتن راه حل سیاسی برای  این بحران‌ها، از افرادی که به خاطر جنگ و آشوب‌های به وجود آمده در رنج و سختی هستند حمایت می کند.
رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ گفت: تجربه نشان داده است که همه بازیگران منطقه برای غلبه بر مشکلات ناشی از فعالیت گروه های تروریستی عزم جدی ندارند و با وجود اعلام این مطلب که به دنبال مبارزه با تروریسم هستند، پول و سلاح های خود را به سوی آنها روانه می کنند.
مائورو افزود: حجم فعالیت های بشردوستانه در کشور های بحران زده منطقه به قدری بالاست که کارهای کمیته بین المللی صلیب سرخ با نیازهای موجود تناسب ندارد، لذا همکاری و همراهی همه کشورهایی که توان کمک‌رسانی به مردم نیازمند را دارند، نیازی مبرم است.
وی گفت: گفتگو با علما و فقهای اسلام در زمینه مسائل بشردوستانه برای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از اهمیت بالایی برخوردار است و با جدیت به فعالیت خود در این زمینه ادامه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)