• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۳۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴
سیاسی » عمومی

شوراى نگهبان با نظارت استصوابی دربررسى صلاحیت هادقت کند

اعضای مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای تاکید کردند: از شوراى محترم نگهبان مى خواهیم که با اعمال نظارت استصوابی در راستاى صیانت از شرع مقدس و قانون اساسى، در بررسى صلاحیت ها دقت لازم را به عمل آورند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه مجلس خبرگان متن کامل این بیانیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امت وفادار و بزرگوار ایران اسلامى!
مجلس خبرگان رهبرى، ضمن تبریک دهه کرامت؛ به ویژه ولادت باسعادت حضرت على بن موسى الرضا «علیه آلاف التحیة و الثناء» و تقدیر و تشکر از حضور باشکوه شما مردم مؤمن در راهپیمایى روز قدس، در پایان هجدهمین اجلاس دوره چهارم، پس از بحث و تبادل نظرپیرامون اهم مباحث داخلى و بین المللى، نکات زیر را مورد تأکید قرار می ‏دهد: 
1. ولایت فقیه محکم ترین سدّى است که در عصر غیبت، همواره در مقابل تهاجم استکبار ایستادگى کرده است؛ از فتواى تحریم تنباکو گرفته تا فتاواى جهادیه فقهاى عظام شیعه و نهضت مشروطیت و قیام امام خمینى«قدس سره» در برابر رژیم طاغوت پهلوى و استقرار نظام اسلامى و زعامت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت ‏الله خامنه‏ اى «مدظله العالى» در برابر توطئه ها و فتنه هاى داخلى و خارجى و حفظ «اسلامیت» و «جمهوریت» نظام. 
مجلس خبرگان رهبرى، بیعت مجدد خود با ولایت فقیه و آرمانهاى والاى بنیانگذار انقلاب اسلامى را اعلام می دارد.
2. امت فهیم ایران به حول و قوه الهى، خود را براى برگزارى پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبرى و دهمین انتخابات مجلس شوراى اسلامى در اسفندماه آماده مى کند تا با حضور حماسى خود برگى دیگر از دوران پرفراز و نشیب انقلاب اسلامى را ورق زند. 
مجلس خبرگان رهبرى از آحاد ملت، انتظار دارد پرشورتر از گذشته در صحنه ی این دو انتخاب مهم و سرنوشت ساز حضور یابند و با حفظ انسجام، همبستگى و هوشیارى و سالم نگاه داشتن فضاى جامعه و پرهیز از تفرقه، نمایندگانى متعهد به قانون اساسى و ارزش هاى اسلامى، ملتزم به ولایت فقیه، عالم و متخصص، باتقوا و شجاع و مدافع حقوق محرومان را انتخاب نمایند. 
ما ضمن تقدیر از تلاش هاى همه ی دست اندرکاران امر انتخابات، از شوراى محترم نگهبان مى خواهیم که با اعمال نظارت استصوابی در راستاى صیانت از شرع مقدس و قانون اساسى، در بررسى صلاحیت ها دقت لازم را به عمل آورند.
3. ضمن تقدیر از زحمات دولت در کاهش تورم، اجراى طرح تحول سلامت، برنامه‏ریزى براى ادامه ی حرکت علمى کشور، تلاش براى مدیریت مصرف آب و غیره با گرامی داشت یاد و خاطره ی دولتمردان شهید، رجایى و باهنر؛ از رئیس جمهور محترم و مسؤولان نظام اسلامى می ‏خواهیم نسبت به حفظ، صیانت و تعمیق فرهنگ اسلامى  ـ ایرانى، تقویت هویت ملى و انقلابى، پاسدارى از فرهنگ ایثار، شهادت، حجاب و عفاف، ترویج ارزش ها، اهتمام، به قانون امر به معروف و نهی از منکر و بیان صریح مواضع انقلابى، تلاش کنند و با رصد توطئه هاى دشمنان که فرهنگ اسلامى را نشانه رفته اند؛ مراقب برخی ‏حرکت هاى آشکار و پنهان داخلى و خارجى بوده و با سالم سازى فضاى فرهنگى، «مدیریت عرصه فرهنگ بر مبناى اصول و شعارهاى امام و انقلاب» و عرضه ی محتواى غنى دینى و ملى، مانع گسترش فرهنگ پلید استکبارى و استعمارى در جامعه شوند.
4. از مسئولان می خواهیم با تکیه بر شعار «ما مى توانیم» و اتکاء به توانمندى هاى داخلى، نسبت به حمایت از بخش خصوصى، تولیدکنندگان و صنعتگران داخلى، شرکت های دانش بنیان، کاهش وابستگى‏ بودجه ی کشور به نفت، تلاش براى کاهش فاصله ی طبقاتى و جلوگیرى از ورود کالاهاى قاچاق، تشریفاتى و تجملاتى و نیز کالاهایى که مشابه داخلى‏ دارند؛ اهتمام ویژه داشته باشند و با نظارت لازم برای بهبود کیفیت اقلام داخلی اقدام کنند و با توسعه ی نظارت و تعمیق آن و برخورد سریع، قاطع و بی تبعیض با متخلفان اقتصادی، راه شکل گیری تخلفات بعدی را ببندند. 
همچنین در روند حرکت عمومى کشور، تداوم خصومت دشمنان، هوشیارى در مقابل رخنه و نفوذ بیگانگان، پرهیز از حاشیه سازى، حفظ ارزش ها و مبانى امام و انقلاب اسلامى و آمادگى و هوشیارى همه جانبه در مقابله با استکبار جهانى بویژه شیطان بزرگ و رژیم غاصب اسرائیل، برنامه ریزى براى رشد و توسعه نهادهاى دانش بنیان و حفظ و تقویت شتاب علمى و بهره ورى و به کارگیرى نیروها و سرمایه هاى عظیم انسانى و ایجاد زمینه هاى کسب و کار و اشتغال مناسب براى آنان بویژه متخصصان و نخبگان، توجه به عدالت در مسیر پیشرفت، مدیریت جدى بازرگانى خارجى و تدوین برنامه‏اى منسجم و زمان بندى شده براى تحقق اقتصاد مقاومتى، باید مورد توجه کامل مسؤولان قرار داشته باشد. 
5. با قدردانى از تلاش هاى تیم مذاکره کننده هسته ‏اى، از شوراى عالى امنیت ملى و نمایندگان محترم مجلس شوراى اسلامى می خواهیم تا با حفظ وفاق ملى و دقت نظر در مفاد «برجام»، رعایت اصول قانون اساسى، خط قرمزهاى نظام، رهنمودهاى مقام معظم رهبرى و مصالح عالیه ی کشور را سرلوحه ی کار خود قرار دهند تا علاوه بر حفظ دستآوردهاى علمى و فنآورى صلح آمیز هسته‏ اى، جلوى هرگونه فریبکارى، زیاده خواهى و سوء استفاده احتمالى از سوى آمریکا و هم پیمانانش گرفته شود.
6. در سال «همدلى و همزبانى ملت و دولت» بر تقویت قواى سه گانه تأکید مى کنیم و تضعیف هر یک از ارکان حاکمیت را از سوى مسئولان و جریانات سیاسى، برخلاف مصالح عمومى جامعه و موجب نفوذ دشمنان مى دانیم. بى شک دولت، مجلس، قوه قضائیه، شوراى نگهبان و سایر نهادها، خود را تابع ولى فقیه دانسته، در چارچوب سیاست ها و رهنمودهاى مقام معظم رهبرى حرکت نموده و خود را در قبال پاسخگویى به پیشگاه الهى و مطالبات مردم مسئول مى دانند.
7. با توجه به روحیه ضد استعماری ملت بزرگ ایران در طول تاریخ و بزرگداشت روز مبارزه با استعمار، ضمن تقبیح توطئه هاى شوم مستکبران و اذناب آنان جهت تجزیه کشورهاى اسلامى به‏ ویژه جنایت دولت سعودى در حمله به مردم بى دفاع و مظلوم یمن و کمک به جنایتکاران تکفیرى براى کشتار مسلمانان و ایجاد ناامنى در کشورهاى فلسطین، عراق، سوریه، بحرین و یمن از حافظان امنیت جمهورى اسلامى قدردانى کرده، امنیت و آرامش کشورهاى مظلوم منطقه را از خداوند متعال مسئلت مى‏نمائیم. 
8. با تأکید بر حج ابراهیمى و عمل به رهنمودهاى امام راحل و مقام معظم رهبرى از حاجیان بیت الله الحرام می خواهیم ضمن اغتنام این فرصت عظیم علاوه بر تلاش براى انجام صحیح مناسک و اعمال عبادى حج بر روح حقیقى و معنوى حاکم بر این اعمال، توجه بیشترى داشته و با حفظ وحدت، برائت خود را از مشرکان و مستکبران جهان اعلام دارند. 
9. در آستانه سال تحصیلى و بازگشایى مدارس، حوزه ها، دانشگاه ها و مراکز آموزشى بر رشد و توسعه علمى و عملى و کسب فضائل اخلاقى و اسلامى دانش آموزان، طلاب و دانشجویان و تقویت باورهاى دینى و انقلابى و ایجاد بسترهاى تعالى آنان از سوى مسئولان، اساتید و معلمان عزیز تأکید کرده، از زحمات و تلاشهاى این عزیزان قدردانى مى کنیم. 
در پایان ضمن آرزوى علو درجات براى روح ملکوتى حضرت امام خمینى«قدس سره» و شهداى والامقام انقلاب اسلامى، توفیقات روزافزون و سلامتى مقام معظم رهبرى، حضرت آیت الله خامنه‏اى«مدظله العالى» را از خداوند متعال مسئلت داریم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهایی محکوم به قصاص در بوکان به عشق حضرت فاطمه (س)
بسته خبر خوش و اخبار امیدآفرین از سیستان و بلوچستان
پاسخگویی مستقیم استاندار به مطالبات مراجعه کنندگان
اکثریت آمریکایی ها معتقدند ترامپ از سوء رفتار اپستین آگاه بوده است
توزیع تجهیزات آموزشی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
چهاردهمین دوره نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال سیتکس ۲۰۲۶ برگزار می‌شود
مرمت و احیای بافت تاریخی بندرلنگه
ارومیه میزبان همایش منطقه‌ای اوتیسم؛ از تشخیص تا مداخله
مهار آتش الیت فردا با هواپیمای ایلوشین 
جمعه ۳۰ آبان آخرین مهلت استعفای مقامات و مشاغل همتراز برای نامزدی شورا‌های اسلامی روستا‌ها
بهره برداری از مجموعه گردشگری باغ فدک تا پایان سال
ادامه عملیات طرح تفصیلی شهر لنده
سیستان و بلوچستان تامین کننده ماهی صنعتی کشور
افتتاح درمانگاه عمومی و تخصصی ایثار ایلام
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تشریح برنامه های هفته بسیج در بویراحمد و بهمئی
مشارکت صندوق بازنشستگی کشور در توسعه سرمایه گذاری استان
استقبال پرشور مردم شهیدپرور جاجرم از شهدای گمنام
نهج‌البلاغه، مبنای تحول مدیریتی در منطقه آزاد ماکو
تکذیب شایعه افزایش قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)