• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۳۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳
اجتماعی

مجازات حبس برای داروخانه‌های متخلف

معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۹ جرائم پزشکی و امور دارویی گفت: برای متصدیان داروخانه هایی که داروهای تقلبی، فاسد و تاریخ گذشته و قاچاق داشته باشند قانونگذار مجازات حبس و همچنین مصادره مکان عرضه دارو را در نظر گرفته است.

آقای ذبیح زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود:‌ متصدیان داروخانه ها موظفند به صورت دوره ای و منظم قفسه خوانی کنند و داروها، تجهیزات پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی را که تاریخ مصرف آن سپری شده است از قفسه ها خارج و معدوم کنند.
وی گفت: نگهداری و عرضه داروهای تاریخ مصرف گذشته جرم تلقی می شود و همین که این داروها در داخل قفسه نگهداری شود اطلاق عرضه را بر آن می توان داشت.
معاون دادستان تهران افزود: ما به دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی از طریق سازمان غذا و دارو ابلاغ کرده ایم که حتماً داروخانه ها باید فاکتورهای خریدشان قانونی باشد و از نظر قانون، فاکتوری قانونی است که نام و نشانی شرکت توزیع کننده کالا، کد اقتصادی، مهر برجسته و امضای فروشنده، تلفن ثابت شرکت، آرم و سربرگ معتبر و شناسه ملی داشته باشد.
ذبیح زاده گفت: مشکل عمده داروخانه های متخلف این است که داروهایشان را خارج از شبکه های رسمی مجاز تهیه می کنند و برخی افراد فاقد صلاحیت علمی و فنی در کار داروسازی نیز در داروخانه ها فعالیت می کنند و دخالت های غیر مجاز پزشکی انجام می‌دهند.
وی افزود: با وجود این که داروخانه های متخلف بسیار نادر هستند اما به متصدیان این داروخانه ها که به تخلفشان پایان نمی دهند هشدار می دهیم این تخلفات را کنار بگذارند چرا که به موجب ماده 22 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در صورتی که حجم قاچاق کالاهایی که قیمت سیف (بهای خرید کالا در مبدا به اضافه هزینه بیمه و حمل و نقل) کالا از گمرک استعلام می شود و چنانچه قیمت سیف از 10 میلیون تومان بیشتر باشد قانونگذار شش ماه تا دو سال مجازات حبس در نظر گرفته است و در صورتی که سیف این کالاها بیش از 100 میلیون باشد مکان مصادره می شود.
سرپرست دادسرای ناحیه 19 جرائم پزشکی و امور بهداشتی در بخش دیگری از سخنانش به تخلفات عطاری ها اشاره کرد و گفت: براساس قانون، عطاری ها فقط مجازند گیاهان دارویی را به فروش برسانند اما متأسفانه در برخی عطاری ها انواع داروهای شیمیایی عرضه می شود که حتی در داروخانه ها یافت نمی شود.
وی افزود: برخی داروهای افزایش قوای جنسی و داروهای لاغری، چاقی و نیروزا به دلیل داشتن مواد مخدر بسیار مضر هستند و آن دسته از افرادی که مشکلات قلبی عروقی دارند اگر این داروها را مصرف کنند به دلیل تداخل دارویی احتمال ایجاد مشکلات فراوان برای آن‌ها بسیار زیاد است.
ذبیح زاده گفت: این گونه داروها شرایط خاص نگهداری دارد و باید در دمای خاصی نگهداری شود.
وی تاکید کرد: برخی از عطاری های متخلف در کار پزشکی و دارویی دخالت غیر مجاز می کنند.
ذبیح زاده گفت: بسیاری از عطاری ها فاقد مجوز از اتحادیه مربوطه هستند و براساس ماده 27 قانون نظام صنفی کشور قانونگذار تصریح کرده است که اگر این واحدها مجوز دائم یا موقت نداشته باشند اتحادیه ها باید از طریق نیروی انتظامی به پلمپ این مراکز اقدام کنند.
وی افزود: متأسفانه اتحادیه ها به وظایف خود عمل نمی کنند و در پرونده هایی که در دادسرای ناحیه 19 جرائم پزشکی مطرح می‌شود  کوتاهی اتحادیه در انجام وظایف شان مشهود است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)