• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۸۹۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۵
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
گفت و شنودي با سخنگوي فدراسيون کشتي؛

آزاد و فرنگي‌کاران در جام تختي پاداش نقدي نمي‌گيرند + فيلم

سخنگوي فدراسيون کشتي گفت: کشتي گيران در جام تختي پاداش نقدي نمي‌گيرند و جوايز نقدي به کشتي‌گيران پهلواني تعلق مي‌گيرد.

عليرضا رضايي در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري صداوسيما؛ افزود: مسابقات کشتي جام جهان پهلوان تختي پنجشنبه و جمعه اين هفته برگزار مي شود از اين رو چهارشنبه 23 دي در 4 وزن نخست وزن کشي انجام مي شود. او گفت: وزن کشي 4 وزن دوم آزاد و فرنگي و 2 وزن کشتي پهلواني هم پنجشنبه 24 دي برگزار و جمعه مسابقات آنها برگزار مي‌شود. رضايي افزود: کشتي گيران پهلواني در مسابقات جام تختي جوايز دلاري دريافت مي‌کنند اما براي رشته‌هاي آزاد و فرنگي در اين مسابقات جوايزي نداريم و تنها براي مسابقات قهرماني آسيا و جام جهاني براي آزاد و فرنگي‌کاران کشورمان پاداش‌هايي درنظر مي‌گيريم. 

دانلود تصوير
رضايي از جام تختي مي گويد
***********************
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ايران بهترين ميزبان در جهان معرفي شد
سخنگوي فدراسيون کشتي گفت: اتحاديه جهاني کشتي، ايران و آمريکا را به عنوان بهترين برگزارکنندگان مسابقات انتخاب کرده‌است و اميدوارم در جام جهان پهلوان تختي هم شاهد برگزاري مسابقات خوبي درخور و شان کشتي کشورمان باشيم.

المپيکي ها در جام تختي شرکت نمي کنند
رضايي افزود : کشتي گيراني که سهميه المپيک گرفته اند در مسابقات جام تختي شرکت نمي کنند و فقط 2 ، 3 کشتي گيري که کادر فني تيم ملي تشخيص داده از جمله پرويز هادي و رضا يزداني بايد در اين مسابقات حضور يابند. سخنگوي فدراسيون کشتي گفت: 2 تيم به صورت همزمان در اردوهاي تيم ملي در حال تمرين هستند که بلافاصله بعد از جام تختي به مسابقات جايزه بزرگ فرانسه، جام ياشاردوغو ترکيه، جام مدويد بلاروس و جام دانکلوف بلغارستان اعزام مي‌شوند. رضايي تصريح کرد: ما در کشتي آزاد در يک وزن و در کشتي فرنگي هم در 3 وزن، شانس کسب سهميه المپيک داريم و از ميان اين اوزان، تمام سعي ما اين است که در آزاد و فرنگي بتوانيم بيشترين سهميه ها را در همان رقابت​های نخست که مسابقات گزينشي قزاقستان است بدست آوريم وگرنه باید در تورنمت‌هاي مغولستان و ترکيه شرکت کنيم. او درخصوص کسب سهميه هاي المپيک ريو افزود: اعتقاد دارم که ظرفيت کشتي ايران بهتر از اين‌ها است و اگر بدشانسي گريبانگير ما نمي‌شد وضعيتي بهتر از اين داشتيم، انشاءالله که اين بدشانسي‌ها در المپيک 2016 ريو از بين برود اما انصافا از هر حيث ما نسبت به ساير کشورهاي جهان در ورزش کشتي جلوتر هستيم و اميدوارم که نتيجه تلاش‌هاي خود را در المپيک 2016 ريو ببينيم. رضايي گفت: در هيچ زماني از تاريخ کشتي کشورمان، سابقه نداشته که ايران 3 سال پياپي در کورس قهرماني باشد و امسال براي نخستين بار نيز تيم ملي کشتي آزاد جوانان کشورمان توانست عنوان قهرماني خود را در جهان تکرار کند.

ميزباني مسابقات کشتي جام باشگاه هاي جهان را مي خواهيم
او ادامه داد: ايران دومين سال پياپي است که ميزباني مسابقات جام باشگاه‌هاي جهان را برعهده داشته و اين احتمال هم وجود دارد که ساير کشورها ميزباني اين رقابت‌ها در سال‌هاي آتي عهده دار شوند، اما سعي ما بر اين است که ميزباني مسابقات را بيشتر در اختيار داشته باشيم تا آنگونه که تمايل داريم مسابقات را برگزار کنيم. رضايي اشاره کرد: خوشبختانه به لحاظ جذب حامي مالي و درآمدزايي در مسابقات جام باشگاه هاي جهان عملکرد بي سابقه ‌اي داشتيم و در يک سال گذشته درآمدي بیش از 10 ميليارد تومان جذب فدراسيون کشتي شده است.

حيدري نايب رئيس فدراسيون است
سخنگوي فدراسيون کشتي گفت: حکم عليرضا حيدري امضاء و به فدراسيون کشتي نیز ابلاغ شده و او نايب رئيس فدراسيون کشتي است. رضايي افزود : معتقدم او از قهرمانان خوب، پخته وکار بلد کشتي است، ضمن اينکه در يکسال و نيم گذشته وي بدون حکم هم حضور پررنگي داشته و انصافا همه تلاش خود را براي درخشش این رشته ورزشی انجام داده است و اميدوارم که نایب رئیس فدراسیون به وظيفه خود عمل کند و بازگردد زيرا وي به عنوان يکي از بزرگان کشتي کسي است که وجودش براي اين رشته ورزشي مفيد است و مي‌تواند به کشتي کمک کند.

دانلود تصوير 
صحبت هاي رضايي درباره انتصاب حيدري
*******************************
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



ساخت آکادمي کشتي 18 ماه بطول مي انجامد
رضايي گفت: کارهاي اوليه ساخت آکادمي کشتي آغاز شده و انشاءالله 24 دي مراسم کلنگ زني آن به صورت رسمي برگزار خواهد شد و اين پروژه افتتاح مي شود. او افزود: مدت ساخت آکادمي جديد کشتي 18 ماه برآورد شده است و با ساخت اين پروژه بسياري از مشکلات ما حل مي‌شود. البته اين پروژه با نقشه‌هاي کارشناسي شده در حال ساخت و شاخصهای لازم براي ساخت آن مد نظر قرار گرفته است.

دانلود تصوير 
رضايي از آغاز ساخت آکادمي کشتي مي گويد
***********************************
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حمايت المپيکي از کشتي صورت نگرفته است
سخنگوي فدراسيون کشتي تاکيد کرد: نمي توانم بگويم که حمايت المپيکي از کشتي صورت گرفته است زيرا در مقايسه با ساير کشورها اين حمايت بسيار ناچيز است، اما با بضاعت، بودجه و اعتباراتي که وزارت ورزش دارد، بيشترين سهم را براي کشتي درنظر گرفته اندو عليرغم همه سعي و تلاشي که متوليان ورزش کشور دارند و بيشترين اعتبارات را براي کشتي مدنظر قرار داده​ اند اما در کل اين مقدار، سهم کوچکي براي کشتي ايران محسوب مي شود و اميدوارم در سال‌هاي آتي اين حمايت‌ها بيشتر شود تا ما از کورس رقابت با ساير کشورها عقب نمانيم.

دانلود تصوير 
لزوم توجه بيشتر به المپيکي ها
************************
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



فدراسيون دورنماي کشتي را مي بيند 
سخنگوي فدراسيون کشتي گفت: باتوجه به تصميم اتحاديه جهاني کشتي مبني بر توسعه شاخه​ های گوناگون کشتي از جمله کشتي آليش، گراپلينگ و کشتي پهلواني اين رشته هاي ورزشي را فعال کرديم و اکنون در آسيا و جهان جزو بهترين‌ها هستيم البته فدراسيون کشتي درحال حاضر فشار مضاعفي را به خاطر اين تصميم اتحاديه جهاني کشتي متحمل شده است و نزديک به 10 يا 12 رشته ورزشي در فدراسيون کشتي اداره مي شود. رضايي افزود : به ناچار بايد تلاش کنيم تا از اين مساله عقب نماييم زيرا دورنماي اين رشته‌ها بدين گونه است که در آینده، از اوزان کشتي‌آزاد و فرنگي کاسته خواهد شد و به ساير رشته‌هاي کشتي تعلق مي گيرد و براي اينکه ما از اين قافله عقب نمانيم مجبوريم از حالا به فکر توسعه اين رشته‌هاي ورزشي باشيم.

مصاحبه از: ايمان مهدوي
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)