• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۹
اقتصادی » بازاروتجارت

بخشی نگری در نامه ۴ وزیر به رئیس جمهور

رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: نامه ۴ وزیر به رئیس جمهور به نگرانی آنها از بازار سرمایه و افت شاخص ها بویژه در بازار پتروشیمی اختصاص داشت که از دو بعد شکلی و محتوایی قابل بررسی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ مسعود خوانساری در هفتمین جلسه هیئت نمایندگان دور هشتم اتاق تهران با بیان اینکه نامه وزاری اقتصادی به رئیس جمهور از نظر شکلی اتفاقی کم نظیر بود افزود: از نظر محتوایی صرفاً به رکود در بازار سرمایه و پتروشیمی ها اشاره شد اما باید پرسید آیا مشکل رکود فقط در بازار سرمایه و پتروشیمی هاست؟ آیا صنایع خودروسازی ، صنایع سیمان و بنگاه های کوچک و متوسط که به علت نبود سرمایه در گردش و کمبود تقاضا یکی پس از دیگری تعطیل می شوند دارای مشکل رکود نیستند؟ آیا طلب چند ده هزار میلیاردی پیمانکاران مشکل اساسی در اقتصاد نیست؟ آیا اینکه در شش ماهه اول امسال 7 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی تخصیص یافته که 30 درصد بودجه مصوب عمرانی است از مشکلات اصلی اقتصاد نیست در حالی که در این مدت 20 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی پرداخت شده که اگر به اقتصاد تزریق می شد دهها مشکل را حل می کرد.
خوانساری گفت: انتظار ما از وزیر اقتصاد این است هنگامی که راهکارهای خروج از رکود را ارائه می داد کل مشکلات را یادآوری می کرد.
رئیس اتاق تهران افزود: ضمن تقدیر از دولت به علت ثبات در روابط خارجی ، انضباط مالی و کاهش تورم در دو سال اخیر و با فهم کاهش درآمد نفتی به یک چهارم سال 90 ، فکر می کنیم اگر دولت به بخش خصوصی باور بیشتری داشته باشد و در تصمیم گیری ها بخش خصوصی را بیشتر دخالت دهد می توانیم با کمک هم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
خوانساری با بیان اینکه مشکلات موجود مانند اجرایی نشدن کامل قانون بهبود فضای کسب و کار باید مورد توجه جدی قرار گیرد گفت: یکی از مفاد این قانون این است دولت در تصویب هرگونه دستورالعمل و بخشنامه حتماً نظر بخش خصوصی را جلب کند اما آنچه که ما شاهدیم این است بخش خصوصی در تصمیم گیری ها دخیل نیست و بعد از ابلاغ دستورالعمل ها متوجه آن می شود.
وی با اشاره به تورم 40 درصدی در سال 92 ، 20 درصدی در سال 93 و تورم 8 درصدی در شش ماهه امسال افزود: آیا اثرات این تورم در نرخ ارز دیده شده است؟ فکر می کنم با لحاظ نشدن اثرات نرخ تورم در نرخ ارز مانند آنچه که در سال 91 شاهد بودیم جهشی دوباره در نرخ ارز اتفاق بیفتد از این رو درخواست دولت این است که با تک نرخی کردن ارز قیمت واقعی آن را مشخص کند که این امر موجب افزایش صادرات و کاهش قاچاق کالا می شود.
خوانساری با بیان اینکه روزانه 4 میلیون بشکه نفت در داخل کشور مصرف می شود گفت: واقعی شدن قیمت حامل های انرژی موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و حرکت چرخ های تولید می شود.
رئیس اتاق تهران با تاکید بر پرداخت بدهی دولت به پیمانکاران ، کاهش فشار مالیاتی بر بنگاه های تولیدی را خواستار شد و افزود: در شرایطی که پیش بینی رشد منفی اقتصاد در شش ماهه اول امسال وجود دارد فشار مالیاتی بر بنگاه ها به رکود اقتصادی دامن می زند.
خوانساری تعیین تکلیف قیمت خوراک پتروشیمی ، تسریع و پیگیری برای حذف مجوزهای مخل کسب و کار و سرعت بخشیدن به اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر را از دیگر راهکارها برای خروج از رکود و رونق اقتصاد بیان کرد.
رئیس اتاق تهران با اشاره به سفر هیئت های خارجی به ایران گفت: هیئت اقتصادی کره جنوبی در شروع کار 5 میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در حوزه سلامت ایران اختصاص داد که نشان می دهد کره ای ها جلوتر از اروپایی ها در حال ورود به بازار ایران هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)