• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۲۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۳
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

تاکيد فائو بر استفاده از فناوري هاي جديد جمع آوري اطلاعات کشاورزي

کارگاه آموزشي فناوري هاي نوين جمع آوري اطلاعات کشاورزي با حضور کارشناسان فائو برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي، در اين نشست کارشناسان بخش هاي مختلف همچون مرکزفناوري اطلاعات و ارتباطات،معاونت امور زراعت و و معاونت امور باغباني با روش ها و تکنولوژي جديد مبتني بر تلفن همراه و سنجش از راه دور از طريق ماهواره، آشنا شدند.

كريم احمدي رييس مرکز فناوري اطلاعات و ارتباطات وزارت جهادکشاورزي، هدف از برگزاري اين کارگاه آموزشي و استفاده از فناوري هاي نوين جمع آوري داده ها و اطلاعات بخش کشاورزي را بهبود کيفيت آماري و همگام شدن با سازمان هاي بين المللي بيان  کرد.

وي افزود: با استفاده از فناوري جديد مبتني بر تلفن همراه مي توان انواع داده ها، اطلاعات توصيفي، اطلاعات مکاني و داده هاي تصويري را جمع آوري و به صورت همزمان در سايت هاي مربوطه، بارگذاري کرد.

احمدي اظهار داشت: اين فناوري نوين که سازمان فائو معرفي کرده است ، قابليت استفاده همگاني از داده ها را فراهم مي کند و براي استفاده کنندگان هزينه اي ندارد.

در اين نشست، ژوزف اشميت هوبر معاون مدير واحد آمار سازمان فائو ضمن ارايه اطلاعات درباره فناوري جديد جمع‌آوري اطلاعات مبتني بر تلفن همراه، گفت: ما در سازمان فائو پروژه اي را با عنوان استراتژي جهاني توسعه آمارهاي روستايي و کشاورزي دنبال مي کنيم که ارايه روش هاي جديد تراز نامه غذايي، توليد محصولات، تهيه چارچوب هاي آماري، برگزاري کارگاه هاي آموزشي به منظور ارزيابي تکنولوژي نوين جمع آوري داده ها و اطلاعات در کشورها و بررسي حداقل شاخص هاي کليدي که کشورها در حوزه آمار و جمع آوري اطلاعات در بخش کشاروزي بايد داشته باشند، از اهداف اصلي آن است.

در اين نشست آموزشي، ، جان لاتام مدير بخش سنجش از دور آمار و اطلاعات جغرافيايي سازمان فائو ضمن توضيحاتي درباره مزيت‌ها و عملکرد اين تکنولوژي براي جمع آوري اطلاعات و پيش بيني توليد يا کاهش توليد در حوزه زراعي و باغي اذعان داشت: تکنولوژي سنجش از راه دور با کمک تصاوير ماهواره اي، اطلاعات دقيق تري را از وضعيت کشاورزي کشورها ارايه مي دهد که براي هر محصول زراعي و باغي با توجه به آبي يا ديمي بودن آن قابل اجرا است.

وي گفت: اطلاعات خروجي اين سيستم در مورد سطح زير کشت و پيش بيني توليد، سريع تر از روش هاي فعلي قابل دسترسي و انتشار است. 

لاتام در اين حال، نتايج اطلاعات ماهواره اي سيستم سنجش از راه دور را در بخش کشاورزي مطلوب و موثر دانست.

وي افزود: سازمان فائو قصد دارد يک سيستم پايش کشاورزي پياده کند که به تصميم‌گيران و سياستگذاران براي برنامه ريزي و تصميم گيري کمک کند و يکي از مأموريت هاي ما بهبود سيستم هاي جمع آوري اطلاعات دقيق براي سياستگذاران و برنامه ريزان است.

لاتام ادامه داد: توسعه فناوري سنجش از دور امروز به ما امکان بررسي‌هاي وسيع‌تر در زمان هاي متعدد و در ابعاد مختلف مي دهد و در سازمان فائو استفاده زيادي از اطلاعات ماهواره اي و سنجش از دور مي شود.

وي با بيان اينکه نتايج حاصل از اطلاعات ماهواره اي و سنجش از راه دور شامل همه کشورها مي شود ، گفت : اين سيستم کمک مي کند که برداشت درستي در مورد توليد، وضع کشاورزي و نحوه توزيع محصولات کشاورزي در سطح دنيا داشته باشيم.

مدير بخش سنجش از دور آمار و اطلاعات جغرافياي سازمان فائو تصريح کرد: ما مطلع هستيم که ايران از بسياري از سيستم‌ها براي جمع آوري اطلاعات و آمار بهره‌مند است، اما اصرار داريم اين 
سيستم‌ها مرتب به روز شود.

وي با تاکيد بر سرعت فوق العاده فناوري هاي جديد در دستيابي به اطلاعات و وضعيت کشاورزي 
گفت : سازمان فائو تصميم دارد تا دو سال ديگر از تکنولوژي کلود به معناي ابراطلاعات يا منبع اطلاعات استفاده کند. 

لاتام افزود: به علت بالابودن حجم اطلاعات کشاورزي در سطح جهاني و هزينه هاي سنگين نگهداري، مديران سازمان فائو متوجه شدند که بايد امکاناتي که داراي صرفه اقتصادي باشد براي نگهداري و پردازش اطلاعات ايجاد کنند.

وي گفت: مرکز فضايي يک کشور نيز مي تواند يک تکنولوژي کلود يا منبع اطلاعاتي براي نگهداري از اطلاعات و انتقال آن به استفاده کنندگان باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)