• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۶۴۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۹
صفحه نخست » عمومی

غربيها ميدانند، بدون ايران، امنيت منطقه برقرار نمي‌ شود

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به نخستين ميزباني ايران براي همايش مقدماتي نشست امنيتي مونيخ، گفت: ميزباني ايران براي چنين مراسمي که در گذشته اصلاً براي حضور در آن دعوت نمي‌شد، نتيجه سياست خارجي درست و معقول است.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، آقاي هاشمي رفسنجاني صبح امروز در ديدار جمعي از فعالان سياسي، اجتماعي، ورزشي، فرهنگي و اقتصادي استان البرز، ايران را امن‌ترين و قدرتمندترين کشور منطقه دانست و افزود: قدرت‌هاي جهاني به اين واقعيت رسيده‌‌‌اند که بدون کمک ايران توان مقابله با تروريست‌ها و امن‌کردن منطقه را ندارند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود با تسليت ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين(ع) و يارانش، اظهار داشت: راه امام حسين(ع) مشعل هدايت امت اسلامي است که پيروي از آن، سعادت و عاقبت به خيري دو دنيا را در پي خواهد داشت.
وي با تأکيد بر اينکه مبارزه با جريان‌هاي ظالم و جابر حاکم بر جامعه اسلامي آن روز، هدف امام حسين(ع) بود، گفت: آن امام همام وقتي ديدند ظلم و ستم در جامعه، حاکم، و مسير زندگي مسلمانان با آمدن معاويه و يزيد عوض شده است و گوش آنها بدهکار حرف، نصيحت و اندرز نيست، به مبارزه با آنها برخاستند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينکه خاندان ابوسفيان تصور مي کردند حکومتشان ابدي و مادام العمر است، خاطرنشان کرد: امام حسين(ع) با قيام تاريخي خود، علاوه بر اينکه حکومت آنها را متلاشي کرد، حقانيت و مظلوميت خود را به دنيا ثابت و چراغ روشن و کشتي نجات امت اسلامي شد.
وي با تأکيد بر اينکه مبارزات نهضت روحانيت در ماه محرم و با سخنراني‌ها و روشنگري‌هاي امام خميني(ره) و شاگردانش آغاز شد، افزود: امام راحل و زُبرالحديدهاي قيام با درک دقيق، شناخت کامل و تأسي از واقعه‌ عاشورا، در سخنراني‌هاي خود در اين ماه، مردم را عليه ظلم حاکمان زمان خود روشن و آگاه کردند.
آقاي هاشمي رفسنجاني به تبيين جمله معروف و تاريخي امام راحل مبني بر «پيروزي خون بر شمشير» پرداخت و گفت: درست است که شمشير زود مي‌برد و به نتيجه مي‌رسد، اما خون، آن هم اگر در راه خدا باشد، با روشنگري و نفوذ و ماندگاري در جوامع انساني، به‌تدريج صاحبان قدرت، توپ، تانک و تمام سلاح‌ها را شکست مي‌دهد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، عشق مردم به اهل بيت(ع) و انقلاب اسلامي را سرمايه‌اي ارزشمند براي کشور دانست و با تحليل روند مبارزه با رژيم پهلوي افزود: در شرايطي که نه حزب و نه رسانه‌اي داشتيم، با بهره‌گيري از برنامه‌هاي ماه‌هاي محرم، صفر و رمضان و رهبري داهيانه امام امت‌ (ره) توانستيم مردم علاقه‌مند به اسلام را آگاه و روشن کنيم.
وي در بخش ديگري از سخنانشان به اوضاع کشور در مقاطع مختلف پس از پيروزي انقلاب اشاره کرد و با تأکيد بر اينکه کشور ايران داراي ظرفيت‌هاي بالايي در همه ابعاد است، گفت: بايد با توجه به شرايط زماني از امکانات موجود در جهت رفع مشکلات استفاده کرد و در حال حاضر مهم‌ترين مشکل جامعه، خانواده و به‌خصوص جوانان تحصيلکرده، اشتغال و رکود است که بايد به شکل جدي به رفع آن و برگشت رونق اقتصادي به کشور پرداخته شود.
آقاي هاشمي رفسنجاني با ارائه تحليلي از تأثيرات منفي تحريم‌ها، خاطرنشان کرد: کشور از اين تحريم‌ها که در دنيا بي‌سابقه است، با صبر ستودني مردم وفادار، با عظمت و سربلندي بيرون آمد و بايد تا پايان راه برجام و باز شدن همه گره‌ها هوشيار باشيم، تا فتنه‌اي درست نشود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود به ويژگي‌هاي استان البرز اشاره و تصريح کرد: اين استان به دليل وجود فرهنگ‌ها و سليقه‌هاي مختلف نمايي مينياتوري از فرهنگ، زبان و قوميت‌هاي ايران است.
آقاي هاشمي رفسنجاني با اشاره به وجود جوانان ورزشکار صاحب عنوان و مقام در استان البرز، توجه ويژه و خاص مسئولان اين استان به ورزش و نشاط جوانان را حايز اهميت برشمرد و گفت: با توجه به اينکه تحرک و فعاليت فيزيکي انسان‌ها به دليل ماشيني شدن امور، به‌شدت کاهش يافته، لازم است تدابيري در اين زمينه انديشيده شود، چرا که ورزش رابطه جدي با سلامت جامعه دارد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اظهارات چند ورزشکار حاضر در مراسم که خواستار توجه بيشتر دولت به امر ورزش بودند، با اشاره به اينکه دولت بايد سياستگذار باشد و امور را به مردم واگذار کند، بر آمادگي و کمک همه‌جانبه مردم براي حل گسترش مکان‌هاي ورزشي و تقويت روحيات جوانان تأکيد کرد و گفت: مردم ايران، سابقه‌اي درخشان در کارهاي خير دارند و  به عنوان نمونه خيران مدرسه‌ساز خيلي بيشتر از دولت مدرسه مي‌سازند.
وي افزود: پيوستن به اقيانوس مردم هميشه جوابگو بوده است و براي حمايت و تقويت ورزش کشور نيز مي‌توان بخشي از ماليات‌ها را به آن اختصاص داد.
آقاي هاشمي رفسنجاني در پاسخ به گله يکي از حاضران در خصوص بي‌توجهي به خواسته‌هاي قشر معلمان، گفت: معلمان، مفيدترين قشر جامعه براي انسان‌سازي هستند و اگر راضي و خوشحال باشند، نشاط کاري آنان براي آينده کشور بسيار مفيد و تأثيرگذار است.
وي با تأکيد بر اينکه انقلاب اسلامي برپايه مکتب اسلام و مذهب تشيّع به عنوان عصاره همه فضيلت‌هاي اخلاقي و فرهنگي شکل گرفته است، اظهار داشت: انقلاب ما، انقلابي فرهنگي است و نبايد در مقابل خواسته‌هاي صنفي و بحق فرهنگيان، برخوردهاي قهري انجام داد، چرا که اين قشر امتحان خود را در همه مقاطع انقلاب پس داده است.
فرمانده هشت سال دفاع مقدس با يادآوري خاطراتي از حضور معلمان در جبهه و شهادت بعضي از آنان در خطوط مقدم، گفت: جامعه فراموش نکرده است که چگونه معلمان به همراه شاگردان خود گروه‌گروه به جبهه مي‌رفتند و از سنگرها که کلاس درس مردانگي بود، براي تقويت روحيات رزمندگان بسيجي استفاده مي‌کردند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأکيد بر اهميت مسئله فرهنگ به عنوان ضرورت اساسي و پايه‌اي بنيادين در کشور و با ابراز نگراني از بروز گرفتاري‌هاي جديد در اين بخش، افزود: متأسفانه گاهي شاهد افزايش بي‌اخلاقي‌ها در سطوح مختلف جامعه هستيم که بيشترين صدمه را به فرهنگ وارد مي‌کند، که البته نشانه  آن افزايش طلاق، اعتياد و بزهکاري است.
آقاي هاشمي رفسنجاني در پايان سخنان خود، تصويب طرح مربوط به اجراي برجام را در مجلس شوراي اسلامي، باعث تقويت و استمرار اميد در جامعه دانست و با يادآوري درايت‌هاي رهبري براي هدايت‌هاي سياسي در همه‌ مراحل مذاکرات، گفت: اميدواريم خداوند نيز به حق صاحب اين ماه محبتش را از ما دريغ نکند.
در ابتداي اين ديدار، آقايان منصور وحيدي، استاد دانشگاه، مدير عامل مؤسسه فرهنگي ورزشي شهاب فکور و فعال سياسي، اجتماعي، فرهنگي استان البرز؛ بهنام محمودي، قهرمان تيم ملي واليبال؛ مرادي، داور بين‌المللي فوتبال؛ علي‌بخشي، عضور شوراي شهر و هيئت رئيسه شورا و فراقت، خبرنگار ورزشي و فعال فرهنگي ـ اجتماعي استان البرز به بيان ديدگاه‌ها و مطالبات خود در خصوص استان البرز و تقويت زيرساخت‌ها پرداختند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)