خطیب نماز جمعه تهران:
خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است، گفت: امسال محرم تحت تأثیر حماسه بزرگ ۱۲ روزهای قرار گرفت که از عید غدیر تا ایام محرم درخشید و در تاریخ انقلاب اسلامی بهعنوان یک حقیقت بزرگ و ماندگار ثبت شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیهای از مردم استانهای چهارمحال و بختیاری، گیلان و مرکزی برای حضور در راهپیمایی جمعههای خشم و نصر این هفته دعوت کرد.
مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه اگر ترامپ جرئت کند و در غرب آسیا اقدامی علیه ایران انجام دهد، چیزی از نفوذ آمریکا در منطقه باقی نخواهد ماند، گفت: ایران در تاریخ خود در برابر اشغالگران سر خم نکرد.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه هیئت عالی نظارت با کلیات «طرح مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» موافق است، گفت: برخی بندهای این طرح ابهاماتی داشت، لذا طرح فوق به مجلس شورای اسلامی ارجاع شد.
اولین جلسه شورای مشورتی مدیران زن و دستیاران ستادی مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور با تمرکز بر نقش زنان در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و پس از آن با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران برگزار شد.
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخشی از نتایج نظرسنجی صورت گرفته در این مرکز عنوان کرد: ۸۰ درصد مردم معتقدند حملات موشکی ایران توانسته به میزان زیاد یا خیلی زیادی به اسرائیل ضربه وارد کند.
معاون وزیر کشور:
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: خدمت رسانی شایسته به مردم کشور در حمله وحشیانه ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی به هیچ عنوان متوقف نشده بود.
رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی در گفتگوی ویژه خبری:
رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود، گفت: مردم در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، فرهنگ عاشورا و ایستادگی و مقاومت در برابر تهاجم دشمن را به نمایش گذاشتند.
با حضور سوگواران سید و سالار شهیدان؛
مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان، امشب (یکشنبه شب) با حضور جمعی از محبان آل الله (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.