• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۴۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰
اقتصادی » بازاروتجارت

واردات داروهای دامی مشابه تولید داخل ممنوع است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: واردات آن دسته از داروها و اقلام دارویی مشابه تولید داخل ( مورد تایید از لحاظ کیفیت) ، ممنوع است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، مهدی خلج در جلسه خبری امروز با  اشاره به اینکه یازده قلم واکسن و دارو در کشور تولید می شود ، افزود: با وجود تولید این یازده قلم دارو و واکسن در سالهای اخیر شاهد واردات داروهای مشابه بودیم که این روند پس از پایان طرح ارزیابی کیفی داروهای تولید داخل متوقف خواهد شد.
وی گفت: چنانچه داروهای تولید داخل تأییدیه کیفیت دریافت کند ، سازمان دامپزشکی کشور برای واردات داروهای مشابه به هیچ وجه مجوز واردات نخواهد داد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: این سازمان به منظور تسریع در تأمین واکسن و داروهای مورد نیاز دامداران با همکاری کارشناسان و آزمایشگاههای مرجع در بنادر و گمرکات زمان صدور مجوز برای ترخیص این اقلام را از 20 روز به 7 روز کاهش داده است.
خلج گفت: چنانچه مدارک و مستندات واردکنندگان کامل باشد ، آزمایش های مربوط به سلامت و کیفیت دارو و مواد اولیه دارویی در هفت روز انجام و مجوز ترخیص کالاها صادر می شود.
وی افزود: بر اساس ابلاغ سازمان تمام آزمایشگاهها در روز های تعطیل و حتی جمعه ها فعال است.
خلج از بهره برداری بزرگترین مرکز تولید واکسن تب برفکی در کشور خبر داد و افزود : این مرکز که با سرمایه گذاری بخش خصوصی به بهره برداری رسیده با کیفیت ترین و مؤثرترین واکسن تب برفکی را تولید کرده است.
خلج گفت: این کارخانه ظرفیت تولید 100 میلیون دوز واکسن تب برفکی را دارد و می تواند پاسخگوی نیاز داخل به این واکسن باشد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: برای همکاری با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به منظور افزایش سطح پوشش واکسیناسیون برای بیماری بروسلوز دامی یا تب مالت به اعتبار ویژه نیاز داریم.
تولید ۵ قلم داروی جدید دامی و ۲ قلم ماده اولیه دارویی
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در یک سال گذشته ۵ قلم داروی جدید و دو قلم ماده اولیه دارو نخستین بار در کشور تولید شده است.مهدی خلج در جلسه خبری امروز با اشاره به اینکه 168 کارخانه در زمینه تولید دارو، مواد بیولوژیک، تولید واکسن و مواد ضد عفونی کننده در کشور فعال اند افزود: سه قلم از داروهای جدید که در داخل تولید شده؛ آنتی بیوتیک، یک قلم پروبیوتیک و یکی از داروها ضد تهوع است.
وی گفت: سالانه حدود 380 میلیون یورو دارو و مواد اولیه دارویی وارد کشور می شود که حجم گسترده ای است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تأکید کرد: تلاش داریم با اجرای روش های مدیریتی و نظارت دقیق بر اجرای موازین بهداشتی، مصرف داروها به ویژه آنتی بیوتیک ها را در صنعت دامداری کشور کاهش دهیم.
خلج درباره ظرفیت و توانمندی مرکز تولید واکسن و داروهای دامی در کشور گفت: توانمندی و ظرفیت خوبی در کشور برای تولید اقلام دارویی وجود دارد بنابراین سازمان دامپزشکی به منظور ارتقای کیفیت و افزایش صادرات دارو و مواد اولیه دارویی، طرح آزمایش مراقبت قبل و بعد از تولید تا عرضه را اجرا می کند.
وی افزود: با همکاری کارشناسان بهداشتی سازمان دامپزشکی این طرح برای ارزیابی کیفیت 192 قلم داروی دامی در دست اجراست.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در طرح آزمایش کیفی داروهای دامی تولید داخل تا کنون تولید برخی از داروها در 5 کارخانه داروسازی و واکسن سازی به علت وجود مشکل در کیفیت متوقف شده است.
خلج افزود: خطوط تولید دارو در این 5 کارخانه بعد از رفع مشکل مجدداً فعال خواهد شد.
وی گفت: کیفیت داروهای دامی تولید داخل و مواد مؤثره آنها در آزمایشات تخصصی ارزیابی می شود و پس از تأیید کارشناسان و نتایج آزمایشات دارو اجازه تولید، توزیع و صادرات خواهد داشت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین از توقف تولید مکمل های مواد معدنی در 16 کارخانه تولید مکمل های غذایی دامی در کشور خبر داد و افزود: در نمونه برداری های انجام شده از تولیدات مکمل های مواد معدنی، 25 کارخانه داخلی، تولیدات 16 کارخانه به علت میزان بالای فلزات سنگین متوقف شده است.
خلج گفت: هدف از اجرای طرح ارزیابی کیفی داروها و مواد دارویی، ارتقای کیفیت و بهبود شاخص های اثرگذاری دارو برای مقابله با بیماری های دامی است.
وی ایجاد سامانه دارویی را از دیگر اقدامات برای مدیریت کیفی داروهای تولید داخل و داروهای وارداتی دانست و افزود: در این سامانه تمام مراحل تولید دارو از واردات مواد اولیه گرفته تا خط تولید و توزیع و مصرف قابل نظارت و ارزیابی است.
صادرات دام زنده آزاد شد 
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: صادرات دام زنده گوساله و گوسفند پرواری با تأیید و گواهی این سازمان از روز چهارشنبه گذشته آزاد شده است.
مهدی خلج در نشستی خبری ، افزایش و توسعه صادرات را از مهم ترین اولویت های این سازمان دانست و افزود : پارسال با نظارت بهداشتی این سازمان 400 هزار تن گوشت مرغ صادر شد.
وی درباره آزادسازی صادرات دام زنده گفت: افرادی که در کشور مقصد مشتری پیدا کنند باید برگه الزامات دامپزشکی کشور مقصد را برای صدور مجوز و گواهی بهداشتی به سازمان دامپزشکی ارائه کنند تا مجوز بر اساس استانداردهای مقصد و استانداردهای ملی و بین المللی صادر شود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: واردات دام زنده از مرزهای شرقی ممنوع است و به هیچ وجه اجازه واردات دام را از این مناطق نخواهیم داد.
خلج ، واردات دام زنده قاچاق از مرزهای شرقی را تهدیدی برای سلامت دام کشور دانست و گفت: برای کنترل و مدیریت قاچاق در مرز غربی سیستان و بلوچستان مراکز نظارت بهداشتی ایجاد و اعلام کردیم تمام دامهای وارداتی در این مراکز قرنطینه، کشتار، بسته بندی و توزیع می شود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)