• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
اجتماعی

ضرورت انتقال سریعتر پیکر دیگر جان باختگان فاجعه منا

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: انتقال پیکر دیگر جان باختگان فاجعه منا به کشور با سرعت هرچه تمام تر ساماندهی شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری صدا و سیما، آخرین نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در مکه مکرمه به منظور رایزنی و هماهنگی درباره وضعیت پیکر دیگر جان باختگان فاجعه منا، شناسایی و انتقال آن‌ها از جده به تهران، ارزیابی عملیات حج 94 و تبادل نظر و تصمیم گیری درخصوص پیش بینی ها برای حج سال آینده با حضور حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر سرپرست حجاج ایرانی برگزار شد. 
در این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت، رئیس ستاد مکه، رئیس و مسئولان هیئت پزشکی و مسئولان ستادی عملیات حج از اقدامات صورت گرفته در حوزه کاری خود به ویژه پیگیری انتقال پیکرهای جان باختگان فاجعه دلخراش منا به میهن اسلامی و شناسایی دیگر اجساد و مصدومان مجهول الهویه این حادثه گزارش دادند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات طاقت فرسای تیم های پیگیری فاجعه دلخراش منا، بر سرعت عمل هرچه بیشتر در رسیدگی و ساماندهی برای انتقال پیکر دیگر جان باختگان تاکید کرد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت لزوم حضور جدی موسسه مطوفین مربوط به حجاج ایرانی را در مراحل مختلف تشریفات قانونی و فراهم کردن مدارک لازم برای انتقال پیکر جان باختگانی که هویت ایرانی بودن آن‌ها محرز می شود یادآور شد و گفت: نباید در روند انتقال پیکرها به ایران هیچ گونه تعللی ایجاد شود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به انتقال گروه دوم پیکرهای جان باختگان ایرانی از مکه به جده توصیه کرد که در کنار فعالیت تیم های اعزامی برای مشخص کردن هویت و شناسایی وضعیت این اجساد، تشریفات اداری نیز انجام شود تا پیکرها به تدریج به تهران انتقال یابد.
در این جلسه مهندس سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت و  حمید محمدی رئیس عملیات حج گزارشی از فرآیند انتقال پیکر 104 جان باخته فاجعه منا به کشور ارائه و تاکید کردند: پیکرهایی هم که از مکه به جده منتقل شده اند احراز هویت ایرانی بودن و شناسایی شان از طرق مختلف در حال انجام است.
این جلسه با گزارش تیم پزشکی درباره آخرین وضعیت مصدومان حادثه منا ادامه یافت و مقرر شد زمینه انتقال هشت مجروح این حادثه که در بیمارستان های سعودی بستری هستند با مشورت تیم های پزشکی دو کشور فراهم شود.
گزارش رئیس ستاد مکه درباره آخرین وضعیت حجاج و اقدامات صورت گرفته برای ایجاد آرامش در کاروان های آسیب دیده و همچنین رایزنی درخصوص پیش بینی ها برای حج سال آینده از دیگر محورهای جلسه امروز بود و سرپرست حجاج ایرانی با برشمردن دستاوردهای حج 94 در حوزه های اجرایی و فرهنگی، آن را نتیجه زحمات یک ساله و محصول همدلی و همراهی دست اندرکاران حوزه حج دانست.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر ادامه داد: در حوزه های اجرایی و فرهنگی نارسایی ها نسبت به پارسال بسیار کمتر بود و لازم است آسیب ها شناسایی و در سال بعد برطرف شود. 
در این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت نیز با تاکید بر اینکه کار بزرگ همکاران در حج 94 قابل تقدیر است گفت: همه با جدیت تلاش می کنند که فضای آرامی را برای زائرانی که در مدینه و مکه حضور دارند فراهم آورند و عملیات حج در زمان تعیین شده پایان یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)