• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸
صفحه نخست » عمومی

رئیس جمهور سفرای۸ کشور را به حضور پذیرفت

رییس‌ جمهور کشورمان امروز سفرای جدید کشورهای ژاپن ، اسپانیا ، هند ، دانمارک ، هلند ، سودان ، ازبکستان و مالی را به حضور پذیرفت.

{$sepehr_old_video_100443}

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، رییس‌ جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید ژاپن در تهران، با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی میان تهران – توکیو تصریح کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران و ژاپن پیوسته رو به گسترش و تعمیق بوده و تهران از گسترش بیش از پیش این روابط در عرصه های مورد علاقه، استقبال می کند.
آقای روحانی به مذاکرات خود با نخست وزیر ژاپن در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد اشاره کرد و گفت: اراده سیاسی در دو کشور برای گسترش و تعمیق روابط دوجانبه ، مشهود است.
رییس جمهور با اشاره به علاقمندی ژاپن برای سرمایه‌گذاری و مشارکت در عرصه‌های سلامت و محیط زیست در ایران، اظهارداشت: اکنون بستر و فضای مناسب برای حضور و مشارکت ژاپن در زمینه های مختلف از جمله محیط زیست دریایی، گسترش خطوط آهن و تأسیسات بندری و برقی کردن راه‌آهن کاملاً مهیاست.
"هیرویاسو کوبایاشی" سفیر جدید ژاپن نیز در این دیدار پس از تقدیم استوارنامه خود و  بیان اینکه امپراطور ژاپن خواهان گسترش روابط دوستانه با ایران است، گفت: ایران و ژاپن در تاریخ دیرینه دوستی‌ها و همکاری‌های خود روابط تنگاتنگی بر پایه منافع متقابل پایه‌ریزی کردند و مصمم هستم در دوران مأموریتم این روابط هر چه بیشتر مستحکم شود.
وی با تبریک حصول توافق هسته‌ای، اظهار داشت: امیدوارم بر پایه این توافق شکوفایی روابط دو کشور را پیش رو داشته باشیم.
کوبایاشی گفت : ژاپن بخش دولتی و خصوصی خود را برای مشارکت و همکاری با ایران در عرصه‌های اقتصادی بسیج خواهد کرد چرا که ایران کشوری بزرگ و مؤثر در منطقه است.
اسپانیا جایگاه خوبی در اذهان عمومی مردم ایران دارد

رییس‌ جمهور همچنین  هنگام دریافت استوارنامه «ادواردو لوپز بوسکتس» سفیر جدید اسپانیا در تهران ،  با بیان اینکه ایران و اسپانیا برای گسترش همکاریهای دوجانبه مصمم هستند، تصریح کرد: تهران و مادرید، علاوه بر عرصه اقتصادی، ظرفیت‌های خوبی برای توسعه همکاریها در زمینه‌های فرهنگی،‌ علمی، تحقیقاتی و گردشگری دارند.
آقای روحانی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران تا پایان 2015 رفع خواهد شد و هم اکنون بسیاری از شرکت‌های اروپایی و آسیایی سرگرم تقویت حضور خود و مشارکت در طرح های  اقتصادی ایران هستند و فعالان اقتصادی اسپانیا نیز باید تلاش کنند از رقبا عقب نمانند.
رییس‌ جمهور تصریح کرد: اسپانیا جایگاه خوبی در اذهان عمومی مردم ایران دارد و مانعی در گسترش روابط دوجانبه وجود ندارد.
دکتر روحانی با اشاره به عضویت موقت اسپانیا در شورای امنیت سازمان ملل متحد، خاطرنشان کرد: معتقدیم مادرید می‌تواند در حل و فصل مسایل منطقه از جمله تروریسم ، در شورای امنیت  نقش مفید و مثبتی ایفا کند.
"ادواردو لوپز بوسکتس" سفیر جدید اسپانیا نیز در این دیدار پس از تسلیم استوارنامه خود و با ابلاغ پیام تسلیت پادشاه، نخست وزیر و ملت اسپانیا برای جانباختگان ایرانی حادثه منا، به رییس‌ جمهور و ملت ایران گفت: اسپانیا مصمم است همکاریهای خود را با جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه های مورد علاقه گسترش دهد.
وی با اشاره به چندین سفر هیأت‌های اقتصادی کشورش به تهران برای گسترش همکاری‌ها و تعاملات اقتصادی، اظهار داشت: در دوره مسوولیتم در تهران تمام تلاش خود را برای گسترش همکاریهای همه جانبه تهران – مادرید بویژه در عرصه های فرهنگی و اقتصادی بکار می گیرم.
بوسکتس با اشاره به برگزاری همایش مشترک بررسی تاریخ روابط ایران و اسپانیا و زمینه‌های حضور و مشارکت فعالان اقتصادی و فرهنگی دو کشور که ماه آینده در این کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: اسپانیا تجربیات فراوانی در مقوله بحران آب و مدیریت مصرف آن دارد که آماده ایم این تجربیات را در اختیار ایران بگذاریم.
روابط عمیق و گسترده تر تهران – دهلی نو ضروری است

رییس‌ جمهور هنگام دریافت استوارنامه «سائوراب کومار» سفیر جدید هندوستان در تهران، تصریح کرد: شرایط منطقه‌ای و پیوند جغرافیایی دو کشور، روابط عمیق و گسترده تر تهران – دهلی نو را ضروری تر ساخته است.
آقای روحانی با بیان اینکه هندوستان به عنوان کشور بزرگ آسیایی، دوست مهمی برای جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌‌شود و روابط دو کشور کهن و تاریخی است، گفت: همسایگی ما در منطقه و اتصال جغرافیایی در اقیانوس و مسایل راهبردی منطقه باعث می‌شود تا ایران و هند روابط عمیقتری با یکدیگر داشته باشند.
رییس‌ جمهور با بیان اینکه ایران و هندوستان می‌توانند در تمامی زمینه‌های مورد علاقه از جمله اقتصادی، سیاسی و فرهنگی روابط خود را بیش از پیش تقویت کنند، اظهارداشت: بندر چابهار در ایران که به عنوان بندر مهم ترانزیتی، هندوستان را به افغانستان و کشورهای آسیای میانه متصل می‌کند، می تواند در راستای توسعه همکاری‌های همه جانبه دو کشور مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر روحانی با بیان اینکه تهران و دهلی نو می‌توانند در زمینه‌های مختلف از جمله توسعه بنادر و راه‌آهن، ایجاد صنایع مختلف، انرژی و سایر بخش‌های اقتصادی و تجاری همکاری‌های گسترده‌ای با یکدیگر داشته باشند، اظهارداشت: امیدواریم در شرایط فعلی بتوانیم با تلاش و همکاری بیشتر، زمینه‌های مناسبی برای توسعه و پیشرفت روابط دو کشور ایجاد کنیم.
"سائوراب کومار" سفیر جدید هندوستان نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رییس‌ جمهور با بیان اینکه "دوستی و پیوندهای تاریخی ایران و هندوستان می‌تواند پایه‌ای برای توسعه روابط دو کشور باشد"، گفت: هند آمادگی دارد تا در تمامی زمینه‌ها از جمله مسایل سیاسی، اقتصادی، موضوعات راهبردی مقابله با تروریسم با ایران رایزنی و مشارکت کند.
سفیر جدید هندوستان در تهران ، چابهار را به عنوان نقطه اتصال کشورش با افغانستان و کشورهای آسیای میانه حائز اهمیت توصیف کرد و خواستار توسعه همکاری‌ها در این منطقه و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هند در منطقه آزاد چابهار شد.
وی همچنین بر ایجاد تسهیلات مناسب برای توسعه روابط مردم دو کشور تأکید کرد.
استقبال تهران از توسعه مناسبات همه جانبه با کپنهاگ

رییس‌ جمهور همچنین  در دیدار "دنی عدنان" سفیر جدید دانمارک در تهران ،   با اشاره به روابط دیرینه ایران و دانمارک تصریح کرد : تهران از توسعه همکاری‌ها و مناسبات همه جانبه با کپنهاگ استقبال می کند.
آقای روحانی با بیان اینکه همواره روابط خوب و تاریخی میان ایران و دانمارک وجود داشته است، گفت: امیدواریم در آینده زمینه‌های لازم برای توسعه و گسترش روابطه همه جانبه بویژه در بخش‌های اقتصادی، تجاری، فرهنگی و ارتباط مردم دو کشور با یکدیگر بیش از پیش فراهم شود.
رییس‌ جمهور با اشاره به وجود فضای مناسب کسب و کار و نیروی انسانی تحصیلکرده در ایران، خاطر نشان کرد: امروز ایران در مرکز بازاری بزرگ در منطقه قرار دارد که می‌توان در جهت گسترش همکاری‌های تجاری و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری میان دو کشور از آن استفاده کرد.
دکتر روحانی همچنین با تأکید بر ضرورت ارتباط نزدیکتر سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی دو کشور اظهار امیدواری کرد در دوره جدید، روابط دو کشور بیش از پیش تعمیق و گسترش یابد.
"دنی عدنان" سفیر جدید دانمارک نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رییس جمهور کشورمان، روابط ایران و دانمارک را دیرینه توصیف کرد و گفت: مسئولان دانمارک مصمم هستند روابط تهران و کپنهاگ را در همه عرصه ها تقویت کنند.
سفیر جدید دانمارک همچنین با اشاره به علاقه شرکت‌ها و کمپانی‌های دانمارکی برای سرمایه‌گذاری در ایران، اظهار داشت: امروز فرصت‌های فراوانی در دو کشور و در بخش‌های مختلف تجاری و سرمایه‌گذاری در راستای منافع مشترک وجود دارد که می‌توانیم با آنها برای توسعه مناسبات استفاده کنیم.
ضرورت بهره‌گیری از توانمندیهای مشترک برای توسعه همکاریهای ایران و هلند

همچنین رییس‌ جمهور کشورمان در دیدار  خانم "سوزانا ترستال" سفیر جدید هلند در کشورمان  ، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در ایران و هلند برای توسعه همکاری‌ها و روابط دو کشور در راستای منافع مشترک تأکید کرد.
آقای روحانی روابط ایران و هلند را دیرپا و مثبت ارزیابی کرد و گفت: هلند دارای جایگاه مناسبی از لحاظ صنعتی، تجاری و انرژی بوده و همچنین مرکز بزرگ حقوقی جهان بشمار می‌رود و امیدواریم در شرایط فعلی شاهد تحرک و تحولی مثبت در روابط تهران – آمستردام باشیم.
رییس‌ جمهور با بیان اینکه ایران و هلند دارای ظرفیت‌ها و جذابیت‌های گوناگونی هستند که می‌توانیم از آنها و نیز تجارب یکدیگر در بخش‌های مختلف در جهت توسعه روابط و کسب منافع مشترک استفاده کنیم، خاطر نشان کرد: فضای جدید پس از توافق هسته‌ای، بستر و زمینه مناسبی برای  توسعه مناسبات دو کشور  بویژه در عرصه اقتصادی و تجاری فراهم آورده است.
خانم سوزانا ترستال سفیر جدید هلند نیز در این دیدار با تقدیم استوارنامه خود به رییس‌ جمهور کشورمان و تبریک موفقیت ایران در برجام، دستیابی به این توافق را موجب حرکت شتابان و رو به جلو در روابط دیرپای ایران و هلند دانست و گفت: روابط دو کشور بسیار فراتر از مناسبات تجاری و اقتصادی است و ما به دنبال توسعه مناسبات همه جانبه بویژه در بخش‌های فرهنگی، علمی و محیط زیست با ایران هستیم.
سفیر جدید هلند همچنین با تأکید بر نقش مهم و تأثیرگذار جمهوری اسلامی ایران در منطقه، خواستار توسعه همکاری‌های حقوقی با کشورمان در سطوح مختلف آکادمیک شد.
تقویت رایزنی‌ و همکاری‌ها میان تهران– خارطوم

آقای روحانی  در دیدار «عادل ابراهیم مصطفی» سفیر جدید خارطوم در تهران با اشاره به اینکه ایران و سودان می توانند برای حل و فصل مسایل جهان اسلام با یکدیگر همکاری و رایزنی کنند، تصریح کرد: مشکلات و معضلات جهان اسلام باید با مشارکت کشورهای اسلامی حل و فصل شود.
 وی با بیان اینکه سودان همواره به عنوان کشور مهم اسلامی در آفریقا و دوست جمهوری اسلامی ایران شناخته شده است، گفت: دو کشور طی سه دهه گذشته روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشتند و ایران در مقاطع حساس سودان، همواره در کنار دولت و ملت این کشور بوده و امروز نیز در تمامی مراحل در کنار آنان خواهد ماند.
رییس‌ جمهور با بیان اینکه جهان اسلام دارای مشکلات بسیاری است که باید با کمک همه کشورهای اسلامی حل و فصل شود، بر ضرورت گفتگو و رایزنی‌ ایران و سودان به نفع دنیای اسلام، تأکید کرد و افزود: امیدوارم در آینده شاهد جنگ و خونریزی در منطقه نباشیم و اگر مشکلی در جهان اسلام است، باید تلاش کنیم تا از طریق غیر نظامی حل و فصل شود.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران و سودان در سال‌های گذشته در خط مقدم مبارزه با یکجانبه‌گرایی و استکبار جهانی بوده‌اند، اظهار امیدواری کرد این رایزنی‌ها و همکاری‌ها میان دو کشور، توسعه پیدا کند.
رییس‌ جمهور همچنین با اشاره به مشکلات بوجود آمده در یمن، خاطر نشان کرد: معتقدیم در این کشور مذاکرات یمنی – یمنی و راه‌حل سیاسی می‌تواند مشکلات را حل و فصل کند و امیدواریم همه کشورهای اسلامی در این راستا کمک کنند.
دکتر روحانی همچنین با تاکید  بر لزوم تلاش در جهت توسعه روابط دوجانبه میان ایران و سودان و همکاری بیشتر دو کشور در خصوص مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: ایران و سودان می‌توانند مناسبات خود را در بخش‌های مختلف گسترش دهند.
"عادل ابراهیم مصطفی" سفیر جدید سودان نیز در این دیدار با تقدیم استوارنامه خود به رییس‌ جمهور کشورمان و با اشاره به اینکه توافق ایران و 1+5 توافقی تاریخی است که نشان از تلاش گسترده از سوی دولت ایران است، گفت: این توافق در حقیقت به رسمیت شناختن حق مشروع ایران در استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است.
سفیر جدید سودان با بیان اینکه سودان مصمم به گسترش و توسعه مناسبات همه جانبه با ایران و در این مسیر استوار است،  اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد توسعه بیش از پیش روابط دو کشور باشیم.
 توسعه روابط اقتصادی تهران – تاشکند ضروری است

رییس جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید ازبکستان در تهران ، با اشاره به پیوند های عمیق دو کشور تصریح کرد: تهران و تاشکند می‌توانند علاوه بر همکاری‌های اقتصادی در زمینه رفع مشکلات منطقه از جمله تروریسم و افراطی‌گری که خطری مشترک برای همه کشورهای منطقه است، همفکری و همکاری‌های مؤثری داشته باشند.
آقای روحانی با مثبت ارزیابی کردن دیدارش با «اسلام‌ کریم‌اف» رییس‌ جمهوری ازبکستان در حاشیه اجلاس شانگهای در دوشنبه گفت: روابط دوستانه دو کشور بر پایه اشتراکات فرهنگی گسترده ، بنا نهاده شده و استحکام یافته و این روابط ضروری است که در عرصه اقتصادی نیز بیش از پیش تقویت شود.
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سمرقند و بخارا نیز به اندازه شیراز معروف و محبوب هستند و در تاریخ فرهنگی دو کشور جایگاه برجسته‌ای دارند، اظهار داشت: انبوه اشتراکات فرهنگی دو کشور می‌تواند پایه‌ای استوار برای گسترش تعاملات و روابط دو کشور در عرصه‌های اقتصادی، علمی، دانشگاهی و گردشگری باشد.
«بهادر عبدالله‌اف» سفیر جدید ازبکستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه رییس‌ جمهور کشورش همواره بر تعمیق و گسترش روابط تاشکند با تهران تاکید دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ سیاسی جایگاه ویژه‌ای در منطقه داشته و ظرفیت‌های اقتصادی ایران چشمگیر است و بر همین اساس گسترش همه جانبه روابط تاشکند و تهران همواره از اولویت‌های سیاست خارجی کشورم بوده و هست.
سفیر جدید ازبکستان با بیان اینکه روابط ایران و ازبکستان همواره رو به رشد بوده است، به برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در هفته‌های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: در نشست اخیر کمیسیون مشترک اقتصادی، دورنمای روابط دو کشور تنظیم شد و امیدوارم بتوانیم یکی از اولویت‌های گسترش روابط دوجانبه در زمینه گسترش زیرساخت‌های حمل و نقل و ایجاد کریدور بین‌المللی حمل و نقل شمال به جنوب را هر چه سریع‌تر محقق کنیم.
ایران علاقمند به گسترش روابط خود با کشورهای آفریقایی از جمله مالی است

رییس جمهور همچنین  در دیدار سفیر جدید مالی در کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران علاقمند به گسترش روابط خود با کشورهای آفریقایی از جمله مالی است، گفت: با رفع تحریم‌ها، زمینه مناسبی برای گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست از جمله کشورهای آفریقایی فراهم خواهد شد.
آقای  روحانی اظهارداشت: ایران خواهان برقراری ثبات و امنیت کامل در همه کشورها از جمله در مالی است و در این زمینه از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد. همچنین آماده ایم تجربیات خود را در زمینه‌های مختلف در اختیار کشورهای دوست همانند مالی قرار دهیم.
دکتر روحانی از اظهار همدردی سفیر جدید مالی و دولت و ملت این کشور درباره فاجعه منا تشکر کرده و با تسلیت به ملت و دولت مالی بخاطر جانباختن حاجیان این کشور در این حادثه، تصریح کرد: متأسفانه این فاجعه حاصل بی‌تدبیری سعودی‌ها بود که عکس‌العمل مناسبی نیز پس از وقوع حادثه به دنبال نداشت، لذا شایسته است همه کشورهای اسلامی موضوع را پیگیری کنند تا از عدم تکرار چنین اتفاقات ناگواری در آینده نیز اطمینان یابند.
"بوبکر گورودیال" سفیر جدید مالی نیز در این دیدار با تقدیم استوارنامه خود ، با بیان اینکه در مدت کوتاه حضورم در تهران، شاهد توسعه همه جانبه جمهوری اسلامی ایران برپایه دانش بومی بودم، گفت: امیدوارم مالی نیز از توانمندی‌ها و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف بهره‌مند شود.
سفیر جدید مالی با اشاره به اینکه کشورش در میان کشورهای آفریقایی بیشترین تعداد قربانی و مفقود را در فاجعه منا داشت، اضافه کرد: دولت مالی در تلاش است تا سرنوشت حاجیان مفقود این کشور در فاجعه منا روشن شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)