• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۸
ورزشی » توپ و تور
هفته سيزدهم ليگ برتر واليبال؛

صدر جدول لیگ والیبال در آستانه دگرگوني

هفته سيزدهم ليگ برتر واليبال، فردا با 6 مسابقه در شهرهاي مختلف پيگيري مي شود.

صدر جدول لیگ برتر والیبال در آستانه دگرگونيبه گزارش خبرگزاري صداوسيما و به نقل از روابط عمومي فدراسيون واليبال، هفته دوم دور برگشت مسابقات واليبال قهرماني مردان باشگاه هاي ايران يادواره 200 شهيد واليباليست يکشنبه ششم دي با 6 ديدار در شهرهاي تهران، گنبد، اردکان، اروميه، آمل و تبريز پيگيري مي شود.
تيم هاي پيکان تهران و بانک سرمايه که با 30 امتياز در رتبه هاي اول و دوم اين رقابت‌ها قرار دارند، در نخستين مسابقه اين هفته در خانه واليبال تهران به مصاف يکديگر مي روند. 
تعداد پيروزي هاي پيکان 11 برد است و به همين دليل در صدر جدول اين رقابت ها قرار دارد.
شاگردان مصطفي کارخانه سرمربي تيم بانک سرمايه در صورت پيروزي در اين ديدار از نظر تعداد برد با پيکان مساوي مي شوند و به دليل امتياز بيشتر صدرنشين خواهند شد و اين موضوعي است که پيکاني ها را نگران کرده است زيرا تنها شکست اين تيم در دور رفت نيز برابر بانک سرمايه رقم خورده بود.
بانک سرمايه در هفته گذشته با شکست شهرداري اروميه رتبه دوم جدول را به دست آورد و اين هفته به دنبال صدرنشيني است و براي رسيدن به اين هدف آناليز کاملي از پيکاني ها نيز داشته اند.
تيم واليبال بازرگاني جواهري گنبد در دومين ديدار اين هفته ليگ برتر در سالن المپيک گنبد کاووس به مصاف سايپاي تهران مي رو د ،ديداري که به حکم کميته انضباطي بدون تماشاگر برگزار مي شود.
ديدار رفت دو تيم سه بر دو به سود سايپا به اتمام رسيد و نارنجي پوشان براي کسب يک پيروزي ديگر راهي گنبد مي شوند تا علاوه بر تثبيت جايگاه ششمي خود در جدول اين رقابت ها نيم نگاهي نيز به رتبه هاي پنجم و حتي چهارم جدول داشته باشند.
هفتاد و پنجمين ديدار ليگ برتر سال 94 در سالن آيت الله خاتمي اردکان برگزار مي شود و تيم آرمان ورزشي اين شهر به مصاف آلومينيوم المهدي هرمزگان مي رود.
آرمان و المهدي با 13 و 10 امتياز در رتبه هاي نهم و يازدهم قرار دارند و هر دو تيم در صورت پيروزي امکان صعود در جدول خواهند داشت.
ديدار رفت دو تيم در بندرعباس با پيروزي آلومينوم المهدي به پايان رسيد و اردکاني ها در اين هفته به دنبال جبران ناکامي هفته دوم ليگ برتر واليبال هستند.
تيم شهرداري اروميه که با 28 امتياز در جايگاه سوم جدول ليگ برتر قرار دارد، اين هفته در سالن غدير اروميه به مصاف ثامن الحجج خراسان مي رود. 
شاگردان جهانگير سيد عباسي در دو هفته گذشته ليگ برتر با پذيرش ناکامي برابر پيکان و بانک سرمايه دو پله نزول در جدول اين رقابت ها را تجربه کردند و اين هفته با همه توان براي تثبيت جايگاه خود به ميدان مي روند. 
اگر شهرداري موفق به شکست ثامن و بانک سرمايه مغلوب پيکان شود، امکان کسب رتبه دوم براي اروميه متحمل خواهد بود. 
از سوي ديگر ثامني ها که در ديدار رفت و در سالن مهران مشهد سه بر صفر مغلوب اروميه شدند، براي جبران اين نتيجه به اروميه مي روند.
تيم هاي کاله مازندران و متين صالحين ورامين در پنجمين ديدار هفته دوم دور برگشت ليگ برتر واليبال در سالن پيامبر اعظم (ص) آمل به مصاف يکديگر مي روند. 
ديدار رفت دو تيم سه بر دو به سود نماينده ورامين به پايان رسيد و حال شاگردان بهروز عطايي سرمربي کاله در انديشه جبران اين شکست و بهبود جايگاه خود در جدول با کسب پيروزي در اين ديدار هستند. 
متين صالحين ورامين که با 21 امتياز در رتبه چهارم جدول قرار دارد، در دو هفته گذشته پيروز رقابت با حريفان بوده است و اگر اين هفته نيز پيروز شود، سومين برد متوالي خود را به دست مي آورد اما جايگاهش در جدول تغييري نخواهد کرد.
گوهر کوير زاهدان، تيم انتهاي جدولي ليگ برتر واليبال که تاکنون بردي به دست نياورده است، اين هفته از زاهدان در شرق کشور، راهي تبريز در غرب کشور مي شود که به مصاف شهرداري تبريز برود. 
شهرداري تبريز در حال حاضر با 18 امتياز در رتبه هفتم جدول قرار دارد و اين هفته فرصت مناسبي براي اين تيم براي کسب سه امتياز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی مرکز معاینه فنی در غرب اصفهان
دستگیری قاتل کمتر از ۷۲ ساعت در کرمان
تقابل قوی سپید انزلی و سرخپوشان پایتخت در گام بیستم
ماجرای کلانتری تهرانپارس، قابی از یک شبه کودتا
مراسم جشن ازدواج ۴۰ زوج جوان به همت خیرین و نیکوکاران کرمان
اوسمار: بازی دشواری برابر ملوان داریم
برای ایران
دانش‌بنیان کردن کشاورزی فراتر از انتقال علم است؛ فناوری باید ارزش اقتصادی ایجاد کند
پیش‌بینی ۶ هزار میلیاردتومان اعتبار برای اجرای مسکن محرومان در سال جاری
فعالیت ادارات شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری با یک ساعت تاخیر
افتتاح طرح ۱۲۰ واحدی طرح نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
میز مذاکرات ایران و آمریکا از نگاه مردم
کشف سلاح شکاری غیرمجاز در دامغان
نمایش فیلم فجر در رشت برای اهالی هنر
پیام تبریک رئیس‌جمهور برای قهرمانی ملی‌پوشان فوتسال در آسیا
پایان کار نماینده ایران در اسنوکر بانوان آسیا
کشاورزی دانش بنیان، کلید پایداری تولید محصولات کشاورزی
همایش پیاده‌روی خانوادگی در رودپیش فومن
مشکلات پیش روی توزیع سیلندر‌های گاز در رودبار جنوب برطرف شد
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)