• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۱۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

سود بانک مسکن از امروز تک رقمی شد

مدیرعامل بانک مسکن گفت : سود تسهیلات صندوق پس انداز یکم از امروز در تمامی شعب بانک مسکن تک نرخی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمدهاشم بت شکن در نشست خبری که امروز در بانک مسکن برگزار شد به تشریح عملکرد یکساله پرداخت و گفت: با توجه به اهمیت بخش مسکن و مرتبط شدن این بخش با 100 رشته فعالیت اقتصادی ، بانک مسکن بسته های ویژه ای را برای توانمندسازی و افزایش مبلغ وام ارائه کرده است.

وی ادامه داد: یکی از سیاست های بانک مسکن تجهیز پس انداز ملی است که از سال گذشته بانک مسکن سبد کاملی از محصولات خود را برای خرید و فروش در اختیار آحاد جامعه قرارداده است.

بت شکن افزود: یکی از محصولات اصلی ما مبتنی بر تقویت پس انداز است که سپرده گذاری در صندوق پس انداز یکم در تهران تا سقف 80 میلیون تومان، شهرهای بیش از 200 هزار نفر جمعیت تا 60 میلیون تومان و سایر مناطق شهری، 40 میلیون تومان است که برای زوجین روی یک واحد پلاک ثبتی به 2 برابر می رسد.

وی افزود: تسهیلات برای شخصی که در بافت فرسوده اقدام به خرید یا ساخت کند با نرخ سود 8 درصد و سایر مناطق شهری 9 و نیم درصد محاسبه می شود.

بت شکن تصریح کرد : از امروز در 1255 شعبه دستورالعمل اجرای آن ابلاغ شد که کاهش 41 درصدی را در اقساط پرداختی به همراه دارد.

وی تاکید کرد: بسته دیگر اوراق حق تقدم مسکن است که در فرابورس عرضه می شود و این اوراق برای شهر تهران 60 میلیون تومان، شهرهای بزرگ 50 میلیون تومان، سایر مناطق 40 میلیون تومان است و نرخ تسهیلات از محل اوراق در شرایط فعلی 17 و نیم درصد است.

وی با اشاره به بسته دیگری از تسهیلات گفت: زوجین می توانند ترکیبی از تسهیلات صندوق پس انداز یکم و اوراق حق تقدم استفاده کنند که سود تسهیلات صندوق پس انداز 8 تا 9 و نیم درصد و سود اوراق حق تقدم 17 و نیم درصد است.

بت شکن درباره صندوق پس انداز جوانان گفت: کسانی که در سالهای گذشته در صندوق پس انداز یکم سپرده گذاری کردند می توانند از تسهیلات بدون سپرده هم تا سقف 60 میلیون تومان در شهر تهران ، 50 میلیون تومان در شهرهای بزرگ و 40 میلیون تومان سایر نقاط شهری استفاده کنند.

وی تاکید کرد: نرخ تسهیلات صندوق پس انداز جوانان 11 درصد و تسهیلات بدون سپرده 18 درصد است.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به سود تسهیلات بدون سپرده بانک مسکن گفت:‌ با نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار نرخ این تسهیلات 18 درصد است.

بت شکن درباره تسهیلات خرید مسکن نیز گفت: بانک مسکن در راستای اقتصاد مقاومتی سیاست اعتباری خاصی را برای انبوه سازان تصویب کرد که انبوه سازی به روش سنتی به ازای هر واحد 110 میلیون تومان در شهرهای بزرگ و به روش صنعتی به ازای هر واحد 130 میلیون تومان تسهیلات می گیرد.

مدیر عامل بانک مسکن تصریح کرد: برای تنظیم بازار پیش خرید و پیش فروش مسکن، حساب امانی وجود دارد که دستورالعمل آن به شبکه بانکی ابلاغ شده است.

وی تاکید کرد: در طرح فروش اقساطی بانک مسکن ، انبوه ساز واحد مسکونی خود را پیش فروش می کند و بانک مسکن تضمین معاملات را بر عهده می گیرد.

بت شکن ، راه اندازی صندوق زمین و ساختمان را برای استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و تجهیز غیرسپرده ای دانست و گفت: در ماههای گذشته برای اولین بار ، اوراق رهنی مسکن را برای تجهیز منابع بانک از طریق بازار سرمایه به مبلغ 3 هزار میلیارد ریال به فروش رساندیم.

وی افزود: انتشار اوراق مرابحه در بازار سرمایه برای کسانی است که در کار تولید مصالح ساختمانی و فولاد هستند و جزء بسته خدمات مالی و بانکی بود که در سال جاری عملیاتی شد.

مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: ارائه تسهیلات بانک مسکن و ساختمان 10 درصد رشد داشته به طوریکه از 95 هزار میلیارد ریال در 4 ماه سال 94 به 105 میلیارد ریال در 4 ماه سال 95 رسیده است.

وی افزود: تسهیلات خرید نیز در پایان مرداد ماه نسبت به مشابه سال قبل از جهت مبلغ 65 درصد و از نظر تعداد 20 درصد رشد داشته و بیانگر افزایش خرید واحدهای مسکونی است.

بت شکن تاکید کرد : پراکندگی جغرافیایی تسهیلات در کل کشور وجود دارد و در تسهیلات ساخت که ناظر به تقویت طرف عرضه است بیشترین رشد را استان تهران با 317 درصد، اردبیل 300 درصد، یزد 223 درصد ، کهگیلویه و بویراحمد 216 درصد و همدان 175 درصد داشته است.

وی گفت: در سال جاری حجم سپرده بانک به 506 هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است .

مدیرعامل بانک مسکن گفت: در مسکن مهر تا به امروز 502 هزار میلیارد ریال قرارداد منعقد شد که 470 هزار میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: از 2 میلیون و 300 هزار واحد مسکن مهر مورد مشارکت بانک مسکن تا به امروز یک میلیون و 682 هزار فقره فروش اقساطی شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)