• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۷۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷
ورزشی » توپ و تور
گزارش هفتگی سوپرلیگ بسکتبال؛

شهرداری اراک رسما وارد بازار نقل و انتقالات شد

تیم شهرداری اراک بعد از یک هفته سکوت نقل و انتقالات امروز نخستین بازیکنان خود را جذب کرد.

تغییر تعداد تیم ها به جای نقل و انتقالات بازیکنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ در هفته پیش از مسابقات بسکتبال آسیاچلنج، اخبار مربوط به نقل و انتقال بازیکن، زیاد نیست. تیم های مهرام و ثامن مشهد، دیگر در محافل به عنوان گزینه های سوپرلیگی مطرح نمی شوند، جدی بودن شیمیدر برای حضور در لیگ زیر سوال می رود و خبر بازگشت نمایندگان تبریز و شیراز به گوش می رسد.

در حالی که تبریزی ها به گفته بهزاد افرادی سرمربی فصل قبل تیم از دو روز پیش به صورت جدی برای ورود دوباره به لیگ آماده شدند، اخبار تایید نشده ای هم از بازگشت آ اس شیراز به جمع سوپرلیگی ها به گوش می رسد. هر چند شیرازی ها هنوز به فدراسیون بسکتبال مراجعه نکرده اند؛ اما شنیده می شود قصد حضور دوباره در سوپرلیگ را دارند. فریدون رئیسی سرپرست اسبق آ اس هم به تازگی ریس هیئت بسکتبال شیراز شده است و به همین دلیل ورود دوباره نماینده شیراز به سوپرلیگ دور از ذهن به نظر نمی رسد. 

امروز تیم شهرداری اراک هم با نخستین بازیکنان خود قرارداد بست. 

آخرین اخبار تیم های سوپرلیگی را مرور کنید:

پتروشیمی بندرامام: تیم بسکتبال پتروشیمی بندرامام در پایان هفته قبل به طور رسمی با اوشین ساهاکیان قرارداد بست و ترکیب خود را تکمیل کرد. پتروشیمی سهمیه های لیگ و سهمیه های خارجی خود را جذب کرده است و اجازه جذب 3 بازیکن دیگر در فهرست 14 نفره لیگ دارد. با این وجود یاوری مدیرعامل باشگاه تاکید می کند قصد جذب بازیکن سکونشین ندارند و ترجیح می دهند تعداد بازیکنان تیم در حد نیمکت باشد. 

نفت آبادان: نماینده آبادان که هفته قبل با زلاتکو بازیکن خارجی فصل قبل خود تمدید کرد، این هفته دومین سهمیه خارجی را هم به خدمت گرفت. لیام مک مارو سنتر کانادایی جدید نفت است که 218 سانتیمتر قد و 29 سال دارد. شنیده می شود عرفان نساج پور هم به عنوان سومین سهمیه لیگ به نفت نزدیک شده است؛ اما داوری سرپرست نفت این موضوع را تایید نمی کند.

تغییر تعداد تیم ها به جای نقل و انتقالات بازیکنشیمیدر تهران: تیم سوم فصل گذشته سوپرلیگ به تدریج باعث شایعاتی شده که در نهایت از سوپرلیگ انصراف می دهد. مسئولان شیمیدر همچنان با اطمینان از آمدن خود می گویند؛ اما اقدامی هم برای سوپرلیگ انجام نمی دهند. اوشین ساهاکیان،‌ محمد ترابی و محمد یوسف وند بازیکنانی از ترکیب فصل قبل هستند که به طور رسمی از شیمیدر جدا شده اند. 

شهرداری اراک: تیم شهرداری اراک امروز آرن داودی و محمد اوجاقی را به عنوان نخستین بازیکنان فصل جدید به خدمت گرفت و رسما فعالیت نقل و انتقالاتی خود را شروع کرد. اراکی ها در حال مذاکره با بازیکنان خارجی هم هستند و تا هفته بعد احتمالا بازیکنان خارجی این تیم مشخص می شوند. 

شهرداری گرگان: این هفته هم 12 بازیکن در گرگان تمرین کردند که مهدی شیرجنگ بازیکن فصل قبل ثامن مشهد،‌ نام جدید در میان بازیکنان حاضر در گرگان بود. همچنان هیچ قراردادی در گرگان ثبت نشده است.

شهرداری تبریز: تبریزی ها به گفته بهزاد افرادی سرمربی فصل قبل این تیم دو روز قبل به طور رسمی تصمیم به حضور در سوپرلیگ گرفتند. قرار است بودجه این تیم بیشتر از فصل قبل باشد؛ اما بودجه نهایی امشب در جلسه هیئت رئیسه باشگاه تصویب می شود. بهزاد افرادی امسال هم سرمربیگری تبریز را برعهده خواهد داشت. 

دانشگاه آزاد: تیم دانشگاه در این هفته تنها با علی باهران به طور رسمی تمدید کرد. 

نیروی زمینی: سربازهای سوپرلیگی از دوشنبه 15 شهریور به اردوی ارومیه و خوی رفتند و این اردو تا یکشنبه 21 شهریور ادامه دارد. تنها تغییر تعداد تیم ها به جای نقل و انتقالات بازیکنارسلان کاظمی و وحید دلیرزهان دو ملی پوش نیروی زمینی در این اردو غایب هستند. 

نیروی زمینی امروز دیداری دوستانه با منتخب ارومیه انجام می دهد و در صورت تشکیل تیم شهرداری تبریز، یکشنبه با این تیم دیداری دوستانه برگزار می کند. 

شهرداری کاشان: مجید صالحی از هفته قبل به طور رسمی سرمربی تیم شهرداری کاشان شد؛ اما این هفته یکی دیگر از مربیان مصاحبه ای درباره مذاکره کاشان با او انجام داد. واعظی سرپرست کاشان هم با جوابیه تند خود در مقابل مربی مذکور در روزهای ابتدایی هفته، توجهات را به تیم کاشانی جلب کرد. شهرداری کاشان در این هفته مذاکرات را با بازیکنان مدنظر خود شروع کرده؛ اما هنوز با هیچ بازیکنی به توافق نهایی نرسیده است.

سوپرلیگ بسکتبال از ششم آبان آغاز می شود و هنوز تعداد تیم های حاضر در این فصل نهایی نشده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
جلوگیری از ۱۷۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در آذربایجان شرقی
شمشیربازی کاپ جهانی گرجستان؛ دختر نوجوان ایران جمعه روی پیست می‌رود
کیش، نمونه موفق بهره مندی از خدمات بانکداری نوین در اقتصاد دیجیتال
عابران پیاده ملزم به رعایت مقررات ترافیکی
فینالیست شدن دانشگاه آزاد در سومین دوره لیگ واترپلو جوانان
افتتاح ۵۱۴۸ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)