• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۵۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۲
بین الملل » اروپا
با ابداع روشی نوآورانه؛

افزایش امید برای درمان دیابت

براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، پس از فشار خون بالا و سیگار، دیابت سومین عامل مرگ و میر زودهنگام در جهان محسوب می شود.

افزایش امید برای درمان دیابتبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری شین هوا از استراسبورگ،مرکز اروپایی مطالعه دیابت (CeeD) مستقر در استراسبورگ در حال حاضر روی روشی نوآورانه برای درمان دیابت مبنی بر بررسی ارتباط بین ماهیچه ها و پانکراس کار می کند که امیدها برای درمان این بیماری خاموش را افزایش می دهد.
در این طرح، از میوکین ها، مولکول‌های ترشح شده از ماهیچه ها به خاطر اثر مثبت آنها بر پانکراس استفاده می شود.
این مرکز اروپایی که از سال  1991 در جهت آگاهی دادن به مردم و توسعه درمان‌های جایگزین تزریق انسولین تلاش می کند، همچنان به تلاش خود برای مقابله با بیماری دیابت ادامه می دهد. دیابت بیماری مزمنی است که طی 30 سال گذشته به شدت پیشرفت کرده و در حال حاضر بیش از 420 میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند.
بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، پس از فشار خون بالا و سیگار، دیابت سومین عامل مرگ و میر زودهنگام در جهان محسوب می شود. در سال 2015 حدود پنج میلیون و 300 هزار نفر در فرانسه به دیابت مبتلا هستند.
اثرات واقعی دیابت و عوارض آن همچنان خیلی شناخته شده نیست. سطح بسیار بالای گلوکز در خون (هایپرگلیسمی) مشخصه این بیماری مزمن، ساکت و بی درد است. این تجمع گلوکز در خون ناشی از اختلال در جذب، استفاده و ذخیره سازی قند موجود در مواد غذایی است.
مرکز اروپایی مطالعه دیابت پس از طرح پانکراس مصنوعی بیوآرتیفیشال (که از بافت حیوانی ساخته شده است) و تجویز خوراکی انسولین، حالا روی ارتباط بین ماهیچه‌ها و پانکراس مطالعه می کند. این طرح روی تاثیر ورزش در پیشگیری از ابتلا به دیابت، کند کردن پیشرفت آن در فرد بیمار و همچنین کاهش نیازهای درمانی متمرکز شده است.
پروفسور میشل پینژه رئیس این مرکز گفت: « غالبا به بیمار گفته می شود که او زیاد می خورد و به اندازه کافی تحرک ندارد و شاید این درست باشد، اما نباید فراموش کرد که دیابت یک بیماری ژنتیکی است.»
شرکت زیست فناوری فرانسوی دِفیمِد (Defymed) که دفتر آن در استراسبورگ است، به تازگی با یک شرکت آمریکایی به نام «Semma Therapeutics» برای ایجاد سلول‌های ترشح کننده انسولین از سلول‌های بنیادی جنین انسان، شریک شده است.
این شرکت فرانسوی قرار است در چارچوب یک آزمایش بالینی روی انسان از سال 2019 ، قابل اطمینان بودن عملکرد پانکراس مصنوعی خود موسوم به میلپان (Mailpan)، را از طریق پر کردن آن با سلول‌های قادر به ترشح انسولین مورد آزمایش قرار دهد.
این آزمایش قرار است در آمریکا که قوانین حاکم بر تحقیق در مورد سلول‌های بنیادی نسبت به فرانسه ساده تر است، انجام شود.
این پانکراس مصنوعی (بیوآرتیفیشال) یک کیسه پلیمری است که در یک جراحی ساده در شکم بیماران دیابتی قرار داده می شود. این کیسه پر از سلول‌های ترشح کننده انسولین است تا سطح قند خون بدن این بیماران تنظیم شود و آنها از تزریق روزانه انسولین خلاص شوند.
میلپان، مجهز به یک غشای نیمه تراوا است که اجازه می دهد گلوکز، مواد غذایی، اکسیژن و انسولین از آن عبور کند اما برای سیستم ایمنی قابل نفوذ نیست و از دفع سلول‌های کاشته شده جلوگیری می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تردد ۱۶ هزار کامیون ۵۰ ساله، عاملی در افزایش آلودگی هوا
آموزش؛ موتور محرک پیشرفت فیبر نوری در آذربایجان غربی
بهره‌برداری از ۳ هزار و‌۶۱۰ طرح همزمان با دهه مبارک فجر در البرز
تهدیدات ترامپ نشانه بن‌بست است نه قدرت
پالایشگاه ستاره خلیج فارس، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان
پایداری هوای گلستان تا سه شنبه
بازگشایی راه ارتباطی ۷۹ روستاباتلاش راهداران آذربایجان غربی
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها گام محکم دیگری برداشتند
ارتش مقتدرانه کنار سپاه ایستاده است
امدادرسانی ۳ تیم هلال احمر به فرد سقوط کرده از ارتفاعات سد چهکند بیرجند
بخش خانگی و تجاری ۷۳ درصد از گاز تحویلی مصرف کرد
بازدید معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از ندامتگاه زنان استان تهران
آمریکا در مسیر زوال؛ ملت ایران از تهدیدها نمی‌هراسد  
برگزاری نشست مسئولان اقتصادی استان همدان
ترامپ با حضورش در منطقه به دنبال نمایش سلطه است
روایت مرکز رشد و فناوری دانشگاه قم در روز جوان
میاندوآب مهیای گرامیداشت دهه فجر و برگزاری جشن نیمه شعبان
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان؛ ادامه صدرنشینی سپاهان با پیروزی در شهرآورد
پایان هفته ۱۴ فوتبال لیگ برتر امارات؛ پیروزی شباب الاهلی با پاس گل عزت اللهی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)