• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۸۴۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

حضور پست ایران در شورای راهبری اتحادیه پستی جهانی

نخستین مجمع عمومی شورای راهبری اتحادیه پستی جهانی در سال 2017 در برن سوییس آغاز به کار کرد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ کرمی مدیرکل دفتر امور پست بین الملل شرکت پست، که به عنوان نماینده کشورمان در این مجمع حضور یافته است، با بیان این که موضوعات مختلفی در این نشست پستی مطرح شد؛ گفت: تعیین موضوعاتی که در کنگره فوق‌العاده سال2018 بررسی می شوند شامل‌ تغییر میزان حق السهم پرداختی کشورها؛ رفرم اتحادیه؛ طرح محصول یکپارچه – اسناد و کالا و تدوین پیش نویس کنگره 2020 است.
مدیرکل دفتر امور پست بین الملل با اشاره به این که اتحادیه پستی جهانی قصد دارد برخی فضاهای خالی موجود در ساختمان اتحادیه را به ‌صورت اجاره به برخی سازمان های بین‌المللی واگذار کند اظهار داشت: این موضوع در اجلاس مطرح و تصویب شد.
کرمی ادامه داد: اتحادیه در نظر دارد از ابتدای سال 2018 در خلال نشست های سالانه شوراهای خود یک اجلاس نیم روزه درخصوص تجارت الکترونیک برگزار کند.
وی با یادآوری این که اتحادیه پستی جهانی در چارچوب توافق سران کشورهای جهان مبنی بر پیمان بین‌المللی مقابله با چالش تغییرات آب و هوایی، با حمایت پست فرانسه و وزارت ارتباطات ژاپن اقدام به معرفی نرم‌افزار جدیدی تحت عنوان "اسکار" پرداخت ،‌افزود: شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران نیز در سال گذشته از طریق این نرم افزار داده های مربوط به خود را به اتحادیه اعلام کرد.
کرمی اضافه کرد: در زمینه تجارت الکترونیک و تسهیل فرایند توسعه درکشورهای درحال توسعه، آنکتاد فعالیت‌های مختلفی را انجام داده که یکی از آنها توجه به موضوع کارایی تجاری است.
مدیرکل دفتر امور پست بین الملل گفت: آنکتاد برنامه ای را تحت عنوان تجارت الکترونیک برای همه (E-Trade for All ) تدوین کرده است تا کشورهای درحال توسعه و کمتر توسعه یافته بتوانند با استفاده از خدمات و زیر ساخت های ICT ، راهکارهای متنوع پرداخت (از جمله پست مالی)، خدمات لجستیک برای تجارت ( خدمات فیزیکی پستی) و چارچوب های قانونی و سیاستگذاری چالش ها و موانع پیش رو در توسعه اقتصادی خود را مرتفع کند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه کمک های فنی برای دسترسی به خدمات مالی پستی، برنامه ای در این خصوص تدوین شده که هدف آن ارائه خدمات مالی به قشرهای محروم از خدمات بانکی از طریق دفاتر پستی است خاطرنشان کرد: ادارات پست می توانند به طور مستقل و یا با مشارکت موسسات مالی به این امر مبادرت ورزند که این خدمات شامل دریافت و پرداخت، پس انداز، اعطای وام و خدمات بیمه است.
کرمی با بیان این که درحال حاضر 91 درصد از ادارات پست خدمات مالی ارائه می کنند و یک میلیارد نفر دارای یک حساب در دفاتر پستی هستند افزود: بانک جهانی معتقد است ادارات پست بهتر از شبکه های بانکی توانسته است به افرادی که از خدمات مالی محرومند خدمت رسانی کنند که این افراد اغلب فقیر، بیکار و یا خارج از بازار کار هستند.
وی تعداد دفاتر پستی در دنیا را 661 هزار دفتر و شعب بانکی را 928 هزار شعبه برشمرد و افزود: نزدیک به 28 درصد از درآمد ادارات پست از محل خدمات مالی پستی است که اگر خدمات بیمه پستی ژاپن را هم درنظر بگیریم این رقم به 40 درصد می رسد.
کرمی با اشاره به اینکه در خلال این اجلاس ملاقات‌ هایی با مقامات اتحادیه پستی جهانی نیز صورت گرفت از حضور بشار حسین دبیرکل اتحادیه، در کنگره تهران خبر داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)