• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۲۱۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
اقتصادی » اقتصاد کلان

نخستین شناور گردشگری بوشهر آغاز به کار می‌کند

نخستین شناور گردشگری بوشهر متعلق به شرکت کشتیرانی والفجر، همزمان با نیمه شعبان - ۲۲ اردیبشهت - فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ناصرامیرزاده در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) گفت: توسعه گردشگری دریایی به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و نیز استانداری بوشهر محسوب می‌شود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر ادامه داد: تلاش می‌شود با جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و حمایت از آنها، اهداف استان در جهت توسعه توریسم دریایی تحقق یابد.
وی خاطرنشان کرد: وجود سواحل بسیار زیبای خلیج فارس در نوار ساحلی استان بوشهر و گشت دریایی در آبهای ساحلی می‌تواند برای گردشگران از جذابیت بسیار بالایی برخوردار باشد.
وی با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته تن‌ها در ایام نوروز امکان گشت دریایی در آبهای ساحلی استان بوشهر فراهم بود، تاکید کرد: حضور گردشگران به بوشهر که در سایر فصول به این استان سفر می‌کردند از گشت‌های دریایی با شناورهای بزرگ محروم بودند.
این مقام مسئول در استان بوشهر تصریح کرد: بنابراین به منظور برقراری گشت دائمی دریایی در طول سال، همزمان با نیمه شعبان و در تاریخ بیست و دوم اردیبهشت ماه سال جاری، شناور گردشگری فیروزه در بندر بوشهر فعالیت خود را برای سرویس دهی به گردشگران آغاز خواهد کرد.
به گفته وی، این گشت دریایی با همکاری کشتیرانی والفجر انجام خواهد شد ودرآمد آن به این شرکت کشتیرانی تعلق می‌یابد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به اینکه پیش از این، کشتی فیروزه در مسیر خارگ ـ. بوشهر به گردشگران سرویس دهی می‌کرد، اذعان داشت: بنا به درخواست مالک کشتی ـ. شرکت کشتیرانی والفجرـ تصمیم گرفته شده با تغییر کاربری این شناور در راستای توسعه هر چه بیشتر توریسم دریایی استان بوشهر اقدام شود.
امیرزاده خاطرنشان ساخت: کشتی فیروزه ظرفیت حمل بیش از ۲۰۰ نفر گردشگر را دارد که فعالیت آن نیز در شب‌ها با خنک شدن هوا انجام خواهد شد.
این مقام مسئول در استان بوشهر یادآور شد: گردشگران برای استفاده از این شناور باید از طریق هماهنگی با دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان اقدام کنند.
وی با بیان اینکه نوروز امسال ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر گردشگر با استفاده از شناورهای در نظر گرفته شده به گشت دریایی در اطراف آبهای ساحلی استان پرداختند، بیان داشت: از این آمار ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر به گشت دریایی در آبهای بندر بوشهر اختصاص داشته است.
وی تاکید کرد: همچنین هزاران گردشگر در مسیر خارگـ ـ. بوشهر از طریق کاروان راهیان نور و یا دفاتر خدمات مسافرتی در ایام نوروز تردد داشتند.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در ادامه سخنان خود اظهار داشت: بنابراین پیش بینی می‌شود با آغاز به کار فعالیت شناور فیروزه، از گشت‌های دریایی در استان بوشهر استقبال شود.
امیرزاده گفت: همچنین بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته قرار است با هماهنگی ادارات دولتی استان، شرایطی فراهم شود تا برخی از جلسات آن‌ها در این کشتی برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق بیت المال در شهرکرد
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
فردا؛ آخرین مهلت مرحله مقدماتی نهمین دوره جشنواره قرآنی فجر
اعلام ورزشگاه یک مسابقه از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال
بازگشت منابع ارزی و ریالی به چرخه مالی استان زنجان
اغتشاشات دی‌ماه حاصل دسیسه چندساله دشمنان نظام بود
از برترین های جشنواره سرباز تا آغاز نام نویسی حج عمره در بسته خبر روز
آشوب‌طلبان چگونه «چشم شهر» را هدف گرفتند؟
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
آمادگی یگان‌های امدادی، حفاظتی و پشتیبانی در بندر شهید بهشتی چابهار
محل دپوی سوخت قاچاق لو رفت
بررسی طرح تبدیل نمایشگاه بین المللی به پارک گردشگری
سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های عمرانی با پرداخت به ذی نفع نهایی
راه پیمایی۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه
کمک راهداری آذربایجان‌ شرقی به ۱۴۲ خودروی گرفتار در برف و کولاک
کشف محموله ۱۲۱ کیلویی مواد مخدر در شهرستان نهبندان
تأکید دبیر نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل
نذر قربانی در فارس
مه‌گرفتگی و بارش برف در محور‌های کوهستانی آذربایجان‌غربی
خانوارهای کردستانی یک هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان از اعتبار کالابرگ خرید کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
ثبت‌نام داوطلبان پویش سلام محله در کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)