• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۰۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

صید صنعتی میگوی دریایی در خلیج فارس نداریم

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات با بیان اینکه صید صنعتی میگوی دریایی در خلیج فارس نداریم ، از افزایش صید غیر صنعتی میگوی دریایی در آب های استان خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مختار آخوندی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) اظهار داشت : صید میگوی دریایی در استان خوزستان در طول سال دو مرتبه در فصل های تابستان و پاییز انجام می شود.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران ادامه داد: فصل صید میگوی خوزستان در تابستان هر ساله با شروع فصل صید میگوی دریایی در آبهای استان بوشهر آغاز می شود.
وی با اشاره به اینکه فصل صید میگوی دریایی در استان خوزستان معمولاً 45 روز به طول خواهد انجامید، گفت: زمان دقیق این مدت صید توسط پژوهشکده میگوی کشور اعلام می شود.
به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، گونه غالب میگوی دریایی صید شده در آبهای خوزستان گونه سرتیز است.
آخوندی بیان داشت: البته میگوی ببری سبز نیز صید می شود که صید این میگو بیشتر در صیدگاه بحرگان که با بوشهر مشترک است، صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه صید میگوی دریایی در آبهای استان خوزستان از اوایل مرداد ماه آغاز شده است، گفت: تاکنون شاهد افزایش میزان صید میگو درآبهای این استان بوده ایم.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران از شروع فصل دوم صید میگوی دریایی در آبهای استان خوزستان از اواخر پاییز خبر داد.
آخوندی اظهار داشت: زمان دقیق صید دوم میگوی دریایی در آبهای خوزستان توسط پژوهشکده میگوی کشور پس از انجام گشت های دریایی اعلام خواهد شد.
وی گفت: پیش بینی می شود صید میگوی دریایی در آبهای خوزستان امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران در ادامه گفته های خود اذعان داشت: شرایط ذخایر میگوی دریایی در آبهای استان خوزستان به گونه ای است که امکان صید این گونه با ارزش دریایی، طی دو فصل برای صیادان این استان وجود خواهد داشت.
وی به حضور صیادان غیر مجاز در آبهای استان بوشهر برای صید میگوی دریایی اشاره کرد و گفت: امسال موفق شدیم با همکاری مسئولان استان های بوشهر و خوزستان از صید غیرمجاز میگوی دریایی قبل از شروع فصل صید جلوگیری کنیم.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد : این امر تاثیر بسیار زیادی در بازسازی ذخایر میگوی دریایی در آبهای این دو استان داشت.
آخوندی تاکید کرد: صید غیرمجاز میگو توسط شناورهای بدون مجوز در آبهای خلیج فارس صورت می گیرد که به دلیل کمبود امکانات و نیرو قادر به مهار آنها نیستیم.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران گفت: در راستای حفاظت از ذخایر میگوی دریایی خلیج فارس، مدت سه سال است که صید صنعتی میگوی دریایی در خلیج فارس انجام نمی شود.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران اذعان داشت: پیش از این 11 فروند شناور صید صنعتی در آبهای خلیج فارس به صید میگوی دریایی می پرداختند که به منظور حمایت از ناوگان خرد صیادی و حفاظت از ذخایر فعالیت آنها ممنوع شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)