• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۴۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
بین الملل » سیاسی
گزارش اختصاصی؛

اجلاس شانگهای در سوچی روسیه

اجلاس نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای در سوچی روسیه آغاز شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ اجلاس نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای در سوچی روسیه آغاز شد.
در این اجلاس علاوه بر نمایندگان هشت کشور ی که عضویت دایم دارند ، نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران ، بلاروس ، افغانستان و مغولستان به عنوان اعضای ناظر این سازمان نیز حضور دارند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود 
 دیدار معاون اول جمهور با نخست وزیر بلاروس در حاشیه اجلاس شانگهای
معاون اول رئیس جمهور کشورمان در دیدار با نخست وزیر بلاروس در سوچی گفت: ایران برای توسعه مناسبات سیاسی و اقتصادی با بلاروس جدی است.
جهانگیری در حاشیه شانزدهمین اجلاس شورای نخست وزیران سازمان همکاری شانگهای،در سوچی روسیه در دیداربا آندری کابیاکوف نخست وزیر بلاروس که در هتل محل اقامت معاون اول رییس جمهور کشورمان برگزار شد با اشاره به سفر رییس جمهور بلاروس به تهران که در آینده نزدیک انجام خواهد شد، این سفر را پراهمیت توصیف کرد و افزود: امیدوارم در این سفر راهکارهایی برای توسعه مناسبات دو کشور پیدا شود.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایران و بلاروس از زمینه های همکاری متعددی برخوردار هستند، اظهار داشت: لازم است در چهاردهمین کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور زمینه های جدید همکاری شناسایی و موانع پیش روی توسعه همکاری ها مرتفع شود.
وی همچنین با اشاره به خرید دو محموله نفت بلاروس از ایران که در ایام اخیر انجام شد خاطر نشان کرد: ایران آماده توسعه همکاری با بلاروس در زمینه نفت است و از سرمایه گذاری شرکت های بلاروس در میادین نفتی ایران استقبال می کند.
جهانگیری در ادامه افزود: متاسفانه با وجود توافقنامه برجام، آمریکایی ها تلاش می کنند که در روند اجرای برجام اخلال کنند و برخی بانک های بزرگ را تهدید می کنند تا از همکاری با ایران خودداری نمایند اما ایران هم اکنون با نظام بانکی بین المللی همکاری دارد و لازم است که روابط بانکی ایران با بلاروس نیز بیش از پیش احیاء شود.
جهانگیری با اشاره به اینکه با کمک روسیه، ایران و دولت های عراق و سوریه گروه های تروریستی از شهرهای عراق و سوریه بیرون رانده شدند، تصریح کرد: در حال حاضر امنیت بسیار خوبی در ایران برقرار است البته نگران هستیم که گروه های تروریستی در نقاط دیگر و در کشورهای دیگر فعالیت خود را آغاز کنند که البته توسعه همکاری های کشورهای منطقه می تواند این توطئه ها را خنثی نماید.
معاون اول رییس جمهور همچنین از حمایت های بلاروس در مجامع بین المللی از مواضع جمهوری اسلامی ایران تقدیر و بر ضرورت توسعه مناسبات و ارتقاء سطح همکاری های تهران و مینسک تاکید کرد.
نخست وزیر بلاروس نیز در این دیدار ضمن ابراز همدردی و تسلیت بخاطر وقوع زلزله غرب کشور، جمهوری اسلامی ایران را مهمترین شریک بلاروس در منطقه برشمرد و گفت: مینسک علاقمند است روابط تجاری و اقتصادی خود را تا بالاترین سطح ممکن با تهران گسترش دهد.
آندری کابیاکوف با اشاره به اینکه بلاروس نیز مدتی تحت تحریم های قدرت های بزرگ بوده است و دو کشور از درک متقابل خوبی در این خصوص برخوردار هستند اظهار امیدواری کرد: سطح روابط دو کشور بخصوص در دوران پسابرجام بتواند به سطح بالاتری نسبت به گذشته ارتقا پیدا کند.
وی با اشاره به سفر رییس جمهور بلاروس به تهران در آینده نزدیک خاطر نشان کرد: این سفر از اهمیت زیادی برای ما برخوردار است و در حال برنامه ریزی برای انجام هرچه بهتر آن هستیم تا بتوانیم راهکارهای توسعه همکاری ها را بررسی کنیم.
وی با اشاره به اینکه چهاردهمین دوره کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور در ماه ژانویه سال آینده میلادی برگزار خواهد شد اظهار امیدواری کرد در جریان برگزاری این کمیسیون زمینه های همکاری جدیدی میان دو کشور شناسایی و زمینه های توسعه مناسبات فیمابین فراهم شود.
نخست وزیر بلاروس ایران را کشوری بزرگ با تمدن فرهنگی غنی توصیف کرد و افزود: از داشتن شریکی همانند ایران در منطقه بسیار خورسند هستیم.
وی از علاقمندی کشورش برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران خبر داد و با تاکید بر اینکه همکاری های بانکی میان دو کشور هر چه سریعتر باید افزایش پیدا کند افزود: تلاش خواهیم کرد زمینه مذاکرات مسئولین بانک مرکزی دو کشور را فراهم کنیم تا مسائل فیمابین حل و فصل شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

 دیدار با معاون دبیرکل سازمان ملل متحد 

 معاون رئیس جمهوری کشورمان و خانم شمشاد أختر معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و دبیراجرایی اسکاپ در سوچی روسیه دیدار وگفتگو کردند.این دیدار در حاشیه اجلاس نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای درسوچی صورت گرفت.
 
دیدار جهانگیری با شمشاد اختر 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود 
 

گزارش اختصاصی خبرگزاری صدا و سیما از سفر معاون اول رئیس جمهور کشورمان به سوچی  

گزارش اختصاصی از سفر جهانگیری به سوچی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

جهانگیری و مدودف بر گسترش همکاری ها میان دو کشور تاکید کردند 

معاون اول رئیس جمهور کشورمان با دیمتری مدودف نخست وزیر روسیه دیدار و درباره مسائل دو جانبه و منطقه گفتگو کردند .

 اسحاق جهانگیری در دیدار با نخست وزیر روسیه  گفت : همکاری های ایران و روسیه به عنوان الگوی مبارزه با تروریسم در دنیا مطرح است .
وی با بیان اینکه روابط دو کشوردر‌ همه زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، منطقه ای و‌ بین المللی از روند رو به رشدی برخوردار است، افزود : همکاریهای تهران - مسکو به عنوان الگویی در مبارزه با تروریسم در دنیا مطرح است.
وی با اشاره به دیدارهای متعدد روسای جمهور دو کشور در یک سال اخیرگفت : سفر یک ماه قبل رییس جمهور روسیه به تهران سفری مثبت و سازنده بود که امیدوارم با آثار مثبتی در‌ توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور همراه باشد.
معاون اول‌‌ رییس جمهور با بیان اینکه مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و روسیه در سال 2016 و نیمه سال 2017 از رشد مناسبی برخوردار بوده است، تصریح کرد: ظرفیت های اقتصادی دو کشور می‌تواند سطح مبادلات تجاری دو طرف را به بیش از میزان فعلی ارتقاء دهد.
دمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه،‌ از روند تعاملات بین مسکو و تهران ابراز خرسندی کرد و گفت روابط بین دو کشور در همه حوزه ها رو به گسترش است.
نخست وزیر روسیه در دیدار با اسحاق جهانگیری،‌ معاون اول رئیس جمهور ایران، گفت: کشورهای ما تعامل در همه زمینه ها را در پیش گرفته اند. مدت کوتاهی قبل بود که روسای جمهور ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در سوچی گرد هم آمدند. اکنون هم دیدار نخست وزیر روسیه و معاون اول رئیس جمهور ایران در حاشیه نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای انجام می شود. 
مدودف گفت: این دیدار فرصت مناسبی برای مبادله اطلاعات در خصوص نحوه توسعه همکاری های ایران و روسیه در همه زمینه ها، به ویژه در حوزه اقتصاد، فراهم می آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)