• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۳۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

اجرای ۱۲۷ طرح اشتغالزا در استان

امسال ۱۲۷ طرح اشتغال‌زایی کمیته امداد با اعتبار ۲ میلیارد و ۴۳۹ میلیون تومان برای نیازمندان این استان اجرا شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال ۱۲۷ طرح اشتغال‌زایی با اعتبار ۲ میلیارد و ۴۳۹ میلیون تومان از منابع اعتباری بانک کشاورزی برای نیازمندان این استان اجرا شد.
فرید محبی در نشست با مدیر امور شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت با اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد بوده که تحقق این مهم به‌منظور خدمت‌رسانی بهتر به نیازمندان با مشارکت سایر دستگاه‌ها به‌خصوص بانک‌های عامل امکان‌پذیر است.
وی به پرداخت تسهیلات اشتغال به‌منظور توانمندسازی مددجویان اشاره کرد و افزود: 339 پرونده مددجویی بااعتبار شش میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 96 آماده و به بانک کشاورزی ارسال شد.
محبی با اشاره به اینکه 127 طرح اشتغال‌زایی با اعتبار 2 میلیارد و 439 میلیون تومان از منابع اعتباری بانک کشاورزی برای نیازمندان و مددجویان در سال 96 اجراشده است، بیان کرد: 212 طرح اشتغالزایی با اعتبار 4 میلیارد و 61 میلیون تومان پشت نوبت دریافت تسهیلات این بانک است.
مديرکل کميته امداد امام خميني ره کهگيلويه و بويراحمد: 212 طرح اشتغالزایی با اعتبار 4 میلیارد و 61 میلیون تومان پشت نوبت دریافت تسهیلات این بانک است.
وی ضمن قدردانی از همکاری‌های بانک کشاورزی در خصوص ارائه تسهیلات آسان و به‌موقع به مددجویان، خواهان همکاری این بانک برای ارائه تسهیلات باقی‌مانده به مددجویان شد و گفت: امیدواریم با همکاری و تعامل روزافزون، شاهد پرداخت تسهیلات بیشتری در زمینه‌های مختلف به‌خصوص در بخش توسعه کشاورزی و مشاغل خانگی به مددجویان و افراد نیازمند باشیم.
الله داد محمدی مدیر امور شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: امیدوارم تمامی مسئولان لیاقت خدمتگزاری به مردم و به‌خصوص قشر نیازمند و محروم جامعه را داشته باشیم‌.
وی با بیان اینکه امام خمینی احیاگر حکومت مستضعفان در جهان بودند، افزود: اساس و بنیان انقلاب ما توجه به محرومان بوده و نگاه ما در خصوص افراد تحت حمایت کمیته امداد یک نگاه رسالتی و عمران و آبادانی روستاها و مناطق محروم استان جزو رسالت‌های بانک کشاورزی است.
محمدی ضمن تشکر از امدادگران برای خدمت به نیازمندان جامعه و حمایت از اقشار محروم، در خصوص هرگونه همکاری با کمیته امداد و پرداخت تسهیلات باقی‌مانده قول همکاری داد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)