• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۲۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
اجتماعی

شهید ابراهیم همت ؛ ­سرداری که قلب رزمندگان را فتح کرد

سید شهیدان اهل قلم در وصف شهید ابراهیم همت گفته بود: «این سردار خیبر، قلعه قلب مرا نیز فتح کرده است.»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ۱۷ اسفند سالروز شهادت فرمانده‌ای است که خود را بسیجی می‌دانست. هرگز بین خود و رزمندگان فرق نمی‌گذاشت. به فرمانده گردان‌ها توصیه می‌کرد که چادرشان را کنار رزمندگان مستقر کنند.
او سردار شهید «حاج محمدابراهیم همت» است.
شهید عباس کریمی فرمانده لشکر حضرت رسول (ص) پیرامون شخصیت شهید همت هم گفته بود : «در رابطه با سرداران واقعی اسلام صحبت کردن کار هر کسی نیست و واقعاً زبان‌مان ناتوان است که بتوانیم درباره این‌ها صحبت کنیم، نه تنها ما بلکه قلم‌ها هم عاجزند، تاریخ هم عاجز است که بتواند این‌ها را ثبت و ضبط کند. این‌ها انسان‌هایی هستند که در تاریخ اسلام نمونه‌اند؛ اما یک مقدار از آن چیزی که به فکرمان می‌رسد در رابطه با سردار بزرگمان توضیح می‌دهم، ولی این یک چیز کاملی نیست. این‌ها در قبال شهامت‌شان، زحمات‌شان و ایثارگری‌هایشان بر گردن تک‌تک ما حق دارند ما مدیون به این‌ها هستیم.
یادم می‌آید یک شب برای ادامه انجام عملیات خیبر با برادر‌ها به خط رفته بودیم تا نیرو‌ها را از نقطه رهایی، رها کنیم تا عملیات حرکت کنند. با برادر‌ها نیرو‌ها را سازماندهی کردیم. ناگهان متوجه شدیم که حاج همت هم حضور دارند و در فعالیت هستند.
آن لحظه‌ای که برادر‌ها آزاد شدند و از نقطه رهایی برای عملیات رفتند و درگیر شدند.
دشمن شروع به آتش ریختن کرد. هرچه اصرار کردیم تا حاج همت به عقب بروند، قبول نکرد. می‌گفت: من باید باشم تا با چشم خود مسائل را حضوری بررسی کنم.
به وی گفتیم که شما فرمانده ارشد هستید و باید در مقر فرماندهی باشید، قبول نکرد. شهید همت گفت: «نه. این مسائل برای ما مطرح نیست. مثل بقیه باید به اینجا بیاییم. خون ما رنگین‌تر از خون رزمندگان نیست. ما هم اگر قسمت شود، شهید می‌شویم.»
بعد از چندین ساعت اصرار و پافشاری یک دستگاه نفربر آوردند تا وی را به پشت خط منتقل کنند. باز هم شهید همت در کنار نفربر ایستاد و عملیات را هدایت کرد.
شهید همت در سخنرانی‌هایی که داشت توصیه‌های فراوانی به فرمانده گردان‌ها می‌ کرد ، از جمله این که فرماندهان گردان سعی کنند در همه موارد همچون برخورد، حین عملیات و غیر عملیات، سعی کنید در درون و در قلب بسیج جای بگیرید. وقتی نیرو‌های گردان در جایی مستقر می‌شدند؛ حاج همت توصیه می‌کرد: «فرمانده گردان، سنگر و چادرش را در میان این نیرو‌های بسیج مستقر کند و همیشه با نیروی بسیجی باشد. اگر چنین کردید یک فرمانده خوب و واقعی هستید. همچنین در چنین شرایطی نیرو‌ها از شما فرمان خواهند برد.» شهید همت با این کار می‌خواست فرماندهان درد و دل رزمندگان را بشنوند و از نزدیک مشکلاتشان را لمس کنند.
وی خودشان نیز چنین خصوصیاتی داشتند. شهید همت در کردستان که بود، بار‌ها پیش می‌آمد که خدمتشان می‌رفتیم، ولی در ساختمان نبودند. وقتی از اطرافیان سوال می‌کردیم که حاج همت کجاست، پاسخ می‌دادند وی را در خط مقدم می‌توانید بیابید. در نهایت حاج همت را در سنگر بسیجی‌ها می‌یافتیم. شهید همت سعی می‌کرد که پیش از آغاز عملیات، خودش در منطقه حضور داشته باشد تا منطقه را کاملا شناسایی کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهاباد میزبان آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵
ارائه خدمات رایگان پزشکی با حضور ۱۲ متخصص در کبودراهنگ
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۳ بهمن
یاد و نام شهیدی که در راه مبارزه با سوداگران مرگ آسمانی شد
توقف تیم فوتبال شهید قندی در بوشهر
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از فردا
تأمین آب شرب پایدار برای بیش از ۲۴۰۰ نفر در سرخکلا
سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور
اجرای یک حکم سبز برای متخلف محیط‌زیست در ری
آغاز دورانی نو بعد از انقلاب اسلامی در کردستان
پیشرفت طرح ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی در هشت استان کشور
دولت برای کاهش آثار و پیامد‌های حوادث اخیر تلاش می‌کند
اجرای عملیات راهسازی در ۵۱ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو
ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی
خدمات پزشکی و درمانی رایگان در روستای لیلیم شهرستان املش
حجم ذخایر سوخت نیروگاهی افزایش یافت
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از گیت خروجی منطقه آزاد ماکو
شهرداری گرگان صدر را در اختیار گرفت
تکریم و معارفه فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی
تأکید بر بی‌طرفی کامل هیأت‌های نظارت در بررسی صلاحیت داوطلبان شوراها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)