• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۸۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۸
گیلان » اجتماعی

صداوسیما دانشگاهی ملی و سنگری مستحکم برای مقابله با دشمنان

نماینده ی ولی فقیه در گیلان : رسانه ی ملی نخستین سنگر مقابله با هجمه های گسترده ی دشمنان علیه آرمان های انقلاب اسلامی است.

صداوسیما دانشگاهی ملی و سنگری مستحکم برای مقابله با دشمنانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان   امام جمعه رشت در دیدار مدیرکل ، شورای مدیران و جمعی از کارکنان صداوسیمای مرکز استان با اشاره به نقش و اهمیت رسانه ی ملی در حفظ  و ارتقاء فرهنگ دینی و ملی گفت: این رسانه نخستین سنگر دفاع از آرمان های اصیل انقلاب و ارزش های والای اسلامی است و تحقق این مهم با بهره گیری از زبان هنر ، پشتوانه ی تحقیق و پژوهش و در بستر تولید پیام های پرمحتوا و مخاطب پسند میسر می شود.
آیت الله فلاحتی با تشریح اهداف دنیای استکبار مبنی بر هجمه های سنگین تبلیغاتی- رسانه ایی علیه نظام اسلامی گفت: قدرت ، جایگاه ونقش اثر گذار ایران در تحولات منطقه ایی و بین المللی موجب شده تا زیاده خواهان عالم ، نظام اسلامی را مانعی جدی برای تامین منافع نامشروع خود در دنیای اسلام بدانند.
وی همچنین رسانه ی ملی را پیشانی مطالبات عامه ی مردم توصیف کرد و افزد: باید روح مطالبه گری در مردم و بیان نقدهای منصفانه و دردمندانه در رسانه ملی تقویت شده ومدیریت تولید بر مبنای عقلانیت باشد.
نماینده ی ولی فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ را اساس تحولات اجتماعی برشمرد و تسریع در روند شکوفایی و تعالی ملتها را مستلزم کارکردهای صحیح فرهنگی – تربیتی عنوان کرد.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه ظرافتهای فرهنگ سازی ، فعالیت در این عرصه را حساس و منحصر ساخته است افزود: هرچقدر در حوزه ی فرهنگ کم بگذاریم مجبور خواهیم شد در دیگر عرصه ها چندین برابر هزینه نماییم.
وی توجه به فرهنگ بومی محلی در بستر آرمان گرایی ، توجه به مقولات دینی استفاده از متخصصان و کارشناسان در تولید آثار ، ایجاد نشاط و امید در جامعه ، تلاش برای هم افزایی و تعامل سازنده ی مردم و مسئولان را از رسالت های خطیر رسانه ی ملی برشمرد و دست اندرکاران تولید محتوا را به لحاظ این موارد فرا خواند.
در ادامه ی این مراسم مدیرکل صداوسیمای مرکز گیلان نیز گزارشی از روند فعالیت های رسانه ی استانی در امر تولید برنامه های فرهنگی – سیاسی و اجتماعی ارائه داد و کمبود منابع مالی و انسانی را موجب ایجاد اخلال در روند مقابله با جنگ نرم رسانه ایی عنوان کرد.
آقای ظهیری با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 260 شبکه ی فارسی زبان ماهواره ایی برای ایجاد انحراف و تفرقه در کشور بطور شبانه روز برنامه سازی می کنند افزود : تجهیز به سلاح دانش ، بهره گیری بهینه از امکانات و نیروی انسانی کارآمد سه عنصر اثرگذار برای توفیق رسانه ی ملی در مواجه با هجمه های سیل آسای فرهنگی – تبلیغاتی دشمنان است.
در پایان این دیدار قائم مقام و هریک از معاونان ، برنامه سازان و دست اندرکاران تولید محتوای رسانه ی استانی نظرات خود را در خصوص ارتقاء کمی و کیفی برنامه های مختلف  تلوزیونی  و رادیویی بیان کردند.    

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احیای مزرعه پرورش ماهی در کاج
کشف موتورسیکلت سنگین قاچاق در خودروی سواری شاسی
مسیر آینده کشور از کلاس درس می‌گذرد؛ اجرای ۵۰ برنامه در هفته معلم
نقش معلمان در نظام آموزش محور اصلی تعلیم و تربیت
کشف جسد نوجوان اندیکایی در منطقه پل نگین شیرین بهار پس از ۸ روز
ارتباط تصویری خانواده‌های شهید دانش‌آموز میناب با شبکه تلویزیونی صربستان
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی  / ۱۱ اردیبهشت
بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مجتمع‌های آسیب‌دیده پتروشیمی ماهشهر
کاهش ناپایداری‌ها و هوای نسبتا پایدار در آذربایجان غربی از شنبه ۱۲ اردیبهشت
امام جمعه موقت اصفهان: سقوط آمریکا نزدیک است
۱۲ اردیبهشت؛ آغاز تزریق واکسن سه گانه برای کودکان زیر ۶ سال در خوزستان
تجدید بیعت مردم فارس با آرمان‌های انقلاب در نقش رستم
نخستین پرتاپ موشک ماهواره‌بر سایوز-۵ روسی
پیام تسلیت آیت‌الله نورمفیدی در پی درگذشت امام جمعه فقید اهل سنت کلاله
۳۰ معلم در همدان به یاد همکاران شهیدشان مشق عشق می‌نویسند
واکنش علیرضا دبیر به درگذشت چهره ماندگار کشتی
آغاز به کار نگارخانه‌های هنری پس از چند هفته تعطیلی
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از ظرفیت‌های فناورانه کرمانشاه بازدید کرد
چرا باید نمایشگاه مجازی کتاب تهران را برگزار کرد؟
افزایش آسیب پذیری بازار‌های جهانی با ادامه اختلال در تنگه هرمز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)