ضبط دو محموله خطرآفرین برای سلامت غذایی در گرمسار و آرادان
دو محموله جوجه بدون مجوز بهداشتی و مرغ تاریخ مصرف گذشته در گرمسار و آرادان معدوم شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید دهقانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمسار گفت: خودروی حامل 270 قطعه جوجه مرغ بومی بدون فاقد مجوز حمل ، با تلاش کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و واحد بهداشت و بیماری های طیور و ماموران نیروی انتظامی توقیف شد.
وی افزود : این جوجه ها پس از انتقال به اداره دامپزشکی ، با احتمال انتقال بیماری های مهلک و مسری نظیر آنفلوانزای پرندگان به مردم و مزارع صنعتی پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار ، به صورت ایمن معدوم شدند.
در آرادان هم 106 کیلوگرم مرغ تاریخ مصرف گذشته از مرکز عرضه مرغ تازه ضبط و معدوم شد.
حسین کنشلو رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آرادان گفت: بازرسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی در بازرسی از مراکز عرضه مرغ تازه، این محموله را از یکی از مراکز ضبط و پس از گذراندن مراحل قانونی به صورت بهداشتی معدوم شد.
مردم در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش کنند.