• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۶۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳

ادامه حملات آمريکا به غيرنظاميان در سوريه

آمريکا به بهانه مبارزه با تروريسم، غيرنظاميان را در سوريه هدف قرار داده است.

غيرنظاميان در سوريه همچنان از تعرض و حملات آمريکايي ها در امان نيستند. اين روزها، ائتلاف غيرقانوني آمريکايي، شمار زيادي از اهالي روستاهاي استان‌هاي الحسکه، رقه، و ديرالزور سوريه را هدف قرار داده است. در تازه ترين رويداد، شماري از مردم روستاها و شهرک‌هاي منطقه "تل الشاير" در حومه جنوبي حسکه کشته و زخمي شدند.
در واکنش به اين جنايات جنگي و ضد بشري آمريکايي ها، وزارت خارجه سوريه در نامه اي بار ديگر از شوراي امنيت سازمان ملل درخواست نمود که به مسئوليت‌هايش در حفظ صلح و امنيت بين‌المللي عمل کرده و براي توقف جناياتي که ائتلاف آمريکايي انجام مي‌دهد، اقدامي فوري انجام دهد اما مجامع و نهادهاي بين المللي مطابق معمول در برابر اين جنايات جنگي و ضد بشري سکوت اختيار کرده اند.
در همين زمينه دمشق در اعتراض به جنايات آمريکا خواستار پايان حضور غيرقانوني نيروهاي آمريکايي و بيگانه در خاک سوريه شده ولي به اين اعتراض هم پاسخي داده نشده است، به رغم آنکه دولت و مردم سوريه حضور نيروهاي آمريکايي در خاک کشورشان را برنمي تابد.
از آن طرف، وزارت دفاع آمريکا (پنتاگون)‌ مدعي شده که از تلفات احتمالي غيرنظاميان گزارشي دريافت نکرده است اما در اين ارتباط سازمان عفو بين الملل روز گذشته اعلام کرد ائتلاف نظامي به سرکردگي آمريکا براي بيرون راندن (تروريست هاي صهيونيستي - تکفيري) داعش از شهر رقه در سوريه در جريان بمباران هاي بي هدف و کور خود در سال 2017 صدها غيرنظامي را کشته است که اين اقدام مي تواند جنايت جنگي تلقي شود.
اين سازمان حقوق بشري در ادامه افزوده که عمليات نظامي ائتلاف به رهبري آمريکا فاقد توجه کافي به غيرنظاميان و تدابير احتياطي لازم براي به حداقل رساندن لطمات به غيرنظاميان ساکن در شهر رقه به عنوان پايتخت غيررسمي داعش در سوريه بوده است.
به نظر مي رسد هدف آمريكايي ها از ادامه جنايات جنگي در سوريه, نابودي حاکميت و تماميت ارضي سوريه است. ضمن آنکه آنها با فرسايشي و طولاني کردن بحران سوريه سعي دارند از شکست و از ميان رفتن تروريست ها در سوريه جلوگيري نمايند. بر کسي پوشيده نيست و واقعيت‌هاي موجود هم ثابت مي‌کند که ائتلاف آمريکايي به رغم ادعاي مبارزه با گروه تروريستي همچنان به حمايت از اين گروه‌ها و در رأس آن داعش براي انجام حملات تروريستي به مواضع ارتش سوريه و تاسيسات دولتي و منازل مسکوني ادامه مي دهد.
به يک سخن، آمريکا در سال هاي اخير بارها به بهانه دفاع از دموکراسي و مبارزه با گروه هاي تروريستي، غيرنظاميان را در سوريه هدف قرار داده است. گروه نظارتي «ايروارز» که حملات ائتلاف به اصطلاح بين المللي ضد داعش تحت فرماندهي آمريکا به عراق و سوريه را رصد مي کند چندي پيش اعلام کرد، حدود سه هزار غيرنظامي از سال 2014 تاکنون در حملات هوايي ائتلاف آمريکايي در عراق و سوريه کشته شده اند. بر اين اساس، اصلاً عجيب و غيرمنتظره نيست که آمريکايي ها، غيرنظاميان را در شهرها و روستاهاي مختلف سوريه مورد حمله قرار مي دهند.

................................................................
مصطفي عبدلي

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)