• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۸۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۹
بین الملل » تحلیلی
اسد در گفتگو با میل آن ساندی؛

غرب مسئول کشتارها در سوریه

رئيس جمهور سوريه: ما با تروریست‌ها مبارزه می کنیم اما انگلیس، فرانسه و امریکا در این منطقه از آنان حمایت می کنند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ­­بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در گفتگو با «میل آن ساندی» انگلیس گفت: غرب در مقامی نیست که بگوید چه کسی در سوریه مسئول باشد. این موضوع مربوط به مردم سوریه است. غرب مسئول کشتارها در سوریه است.

بشار اسد رئیس جمهور سوریه در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسید: برخی به شما به عنوان یک دیکتاتور بین المللی که دستانتان به خون آغشته است،می نگرند. به من بگویید که آیا می توانید دلیلی بیاورید که اینگونه نیست.در هفت سال گذشته صدها هزار نفر از غیرنظامیان کشته،بازداشت،زندانی و یا حتی شکنجه شده اند، گفت: ماجرایی که شما درباره آن صحبت می کنید لفاظی‌های غربی ها است.آنها می گویند که این یک رئیس جمهور بد است که مردم خود را می کشد.تمام جهان ضد وی هستند اما او برای مدت هفت سال است که در جایگاه خود قرار دارد و با همه در این جهان مبارزه می کند.آیا ما می توانیم خوانندگان مطالب شما را درباره این داستان متقاعد کنیم.بخش های مختلف این لفاظی ها از انسجام برخور دار نیستند.این مطالب واقعی نیستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وي افزود این رئیس جمهور در جایگاه خود قرار دارد زیرا حمایت مردم خود را دارد.چرا او باید در حالیکه حمایت مردم خود را به همراه دارد مردم خود را بکشد. بنابراین این داستان درست نیست.ما با تروریست ها مبارزه می کنیم و دولت انگلیس،دولت فرانسه و آمریکایی ها و دیگر عوامل شما در این منطقه از این تروریست ها حمایت می کنند.ما با آنها مبارزه می کنیم و ما حمایت عمومی را در سوریه از خود داریم.این موضوع سبب پیشروی های ما شده است.ما نمی توانستیم این پیشروی ها را تنها به خاطر حمایت روس ها و ایرانی ها داشته باشیم.آنها نمی توانند جایگزین حمایت عمومی شوند.دلیل من این است که شاه ایران که عامل غرب بود نتوانست در برابر اعتراضات مردم ایران دوام بیاورد و تمام سیستم حکومتی وی در چند هفته از هم پاشید و او کشورش را ترک کرد.
رئیس جمهور سوریه در ادامه در پاسخ به این سوال خبرنگار که پرسید: با وجود حمایت بسیاری از سوری ها دهها هزار نفر از مردم کشته شده اند و یا زندانی شده اند، گفت: البته شما درباره جنگ صحبت می کنید.هیچ جنگ خوبی وجود ندارد.هیچ جنگ آرامی وجود ندارد.این دلیل آن است که جنگ یک پدیده بد است.زمانی که ما درباره جنگ صحبت می کنیم ،نتیجه طبیعی آن مرگ است و خون در همه جا وجود دارد.مسئله این جنگ نبود.مسئله این بود که چه طرفی از این جنگ حمایت کرد. غرب، غرب از ابتدا از این جنگ حمایت کرد و آنگاه انفجار در همه جا دیده شد و آنها همه را کشتند.سرها را بریدند.آنها از القاعده حمایت کردند.غرب از القاعده حمایت کرد.البته کشتار وجود داشته است.غرب این جنگ را آغاز کرد.

بشار اسد در ادامه در پاسخ به این سوال خبرنگار که پرسید: غرب مسئول است اما برخی می گویند که رئیس جمهور اسد باید مسئولیت را هم برعهده بگیرد،گفت: هر فرد سوری باید مسئوولیت را به خاطر آنچه که در سوریه روی داد برعهده بگیرد.این موضوع دیگری است.این موضوعی سوری است.ما درباره این موضوع با غرب صحبت نکرده ایم.این برعهده غرب نیست که به ما بگوید که چه فردی در سوریه مسئوول است.این برعهده غرب نیست که به ما بگوید که رئیس جمهور،دولت یا ارتش مسئوول است.این موضوعی سوری است.ما درباره آن تصمیم گیری می کنیم.غرب در جایگاهی نیست که به ما این موضوع را بگوید.این ربطی به آن ندارد اما در یک کشور مستقل دخالت می کند و بدون توجه به روایت هایش و دروغ هایش مسئوول کشتارها در کشور ما است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال خبرنگار که پرسید: روسیه تصمیمات زیادی درباره سوریه از جمله نیروهای خارجی، عقب نشینی و توافق با اسرائیل در جنوب سوریه گرفته است.آنها همچنین درباره سلاحی که شما می توانید داشته باشید و یا نداشته باشید،تصمیم گیری می کنند،آیا ارتش روسیه برای شما تصمیم می گیرد،گفت:روس ها برای قوانین بین المللی می جنگند.بخشی از این قوانین بین المللی استقلال کشورهای مختلف است. سوریه یکی از آنها است. سیاست آنها،رفتار آنها،ارزش های آنها درباره دخالت و یا دیکته کردن دستورات نیست.آنها اینگونه نیستند.ما روابط خوبی با روسیه داریم.آنها در مدت روابط با ما تلاش نکرده اند که نظرات خود را حتی اگر اختلاف نظراتی وجود داشته است دیکته کنند.به علت وجود جنگ و خصومت در منطقه ما طبیعی است که اختلاف نظرهایی بین طرف های مختلف بین دولت ما و دولت های دیگر وجود داشته باشد.ممکن است که اختلافات بین روسیه ،سوریه یا ایران، سوریه یا ایران و روسیه وجود داشته باشد.ممکن است که اختلافات بین این دولت ها وجود داشته باشد.این بسیار طبیعی است.اما در پایان تصمیم در سوریه گرفته می شود و آنچه که انجام می شود تصمیمی سوری است که دولت سوریه آن را اتخاذ می کند.

بشار اسد در پاسخ به این سوال خبرنگار که پرسید: چرا روسیه که قول سامانه موشکی اس -سیصد را در زمانی که اسرائیل هر هفته به سوریه حمله می کند ،به شما داده بود آنها را به شما تحویل نداد و چرا روسیه در پشت پرده با دشمن شما در حمله به این اهداف همکاری می کند،گفت:روسیه ضد سوریه چه به طور سیاسی و چه نظامی همکاری نکرده است.این یک تناقض است چرا آنها باید از یک طرف به ارتش سوریه کمک کنند تا پیشروی کند و از طرف دیگر با دشمن ما همکاری کند تا ارتش ما را نابود کند؟این درست نیست.در رابطه با سامانه اس سیصد بهتر است که این موضوع را از خود مقامات روس بپرسید.این یک بیانیه سیاسی است.آنها تاکتیک های خود را دارند.اینکه آنها را ارسال کنند یا نکنند این یک موضوع نظامی است و ما درباره آن صحبت نمی کنیم.

­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)