• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۶۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵
بین الملل » تحلیلی

بریکس آفریقا را تحت حمایت خود قرار می دهد و آمریکا را به چالش می کشد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما کشورهای گروه بریکس آفریقا را تحت حمایت خود قرار می دهند و آمریکا را به چالش می کشند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دهمین اجلاس سران بریکس Brics با شرکت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز (چهارشنبه) در ژوهانسبورگ آغاز می شود. از آنجا که سالگرد اجلاس بریکس در آفریقا برگزار خواهد شد، این نشست تعیین کننده نقش ژئوپلیتیک جدی این گروه خواهد بود.
نیزافیسیمایا غازتا Nezavisimaya Gazeta روزنامه چپگرای روسیه، سه شنبه نوشت سران کشورهای هند، چین، روسیه، برزیل و آفریقای جنوبی در دهمین نشست سران گروه بریکس با یکدیگر دیدار و درباره قوانین بازی در اقتصاد دیجیتال در عصر انقلاب صنعتی چهارم گفتگو خواهند کرد.
همزمان با این نشست، ژوهانسبورگ میزبان بیش از ده فعالیت با مشارکت نمایندگان گروه بریکس شامل نمایندگان مجلس، تجار، سرمایه گذاران، نمایندگان گمرک، جوانان و ورزشکاران خواهد بود.
روابط متنوع گروه بریکس در سطوح مختلف و در زمینه های مختلف شدیداً در حال گسترش است.
به همان اندازه که روابط روسیه با غرب هر روز بدتر می شود، مفهوم گروه بریکس برای این کشور کم کم بزرگ و بزرگ تر می شود.
به گفته ژانگ جون Zhang Jun، مشاور وزیر امور خارجه چین، کشورهای بریکس در واکنش به اقدامات یکجانبه و سیاست حمایت از تولیدات داخلی آمریکا، همکاری های خود را در سیاست اقتصاد کلان تقویت خواهند کرد. در همین راستا، شرکت کنندگان در نشست خطرات ناشی از تغییرات سیاست تجاری و اقتصادی آمریکا را مطرح خواهند کرد تا لزوم احترام به قوانین سازمان تجارت جهانی از سوی تمامی کشورها را بیان کنند.
وزرای اقتصاد و تجارت خارجی گروه بریکس در نشست خود توافق نامه هایی را در زمینه اقتصاد دیجیتال، حذف موانع در تجارت، حمایت از مالکیت معنوی، تجارت الکترونیک، توسعه شرکت های کوچک و متوسط، تجارت خدمات و استاندارد سازی تصویب کردند. پیش بینی می شود زمینه های ذکر شده جزء بیانیه پایانی این نشست باشد.
اعضا گروه بریکس قصد دارند به گونه ای پویاتر از منابع بانک توسعه جدید که برای سرمایه گذاری پروژه های زیربنایی در شانگهای تأسیس شده است، بهره برداری کنند.
موضوع اصلی این نشست "بریکس در آفریقا، همکاری با کشورهای نوظهور برای رشد فراگیر در عصر انقلاب صنعتی چهارم" است.
در طول این نشست رهبران نه کشور آفریقایی که ریاست سازمان های منطقه ای را بر عهده دارند، از این فرصت برخوردارند تا به بیان دیدگاه های خود بپردازند.
همه این افراد برای شرکت در نشستی در قالب "توسعه" و "Brics پلاس" دعوت شده اند.
هدف از برگزاری این نشست آن است که نشان دهد کشورهای گروه بریکس فعالیت های خود را متوقف نمی کنند و در کل قاره آفریقا تأثیرگذارند، تا آنجا که همانطور که در نسخه پیش نویس و به روزرسانی شده مفهوم سیاست خارجی روسیه مطرح شده است، آفریقا یکی از اولویت های روسیه به شمار می رود.
روسیه در بخش نفت و گاز همکاری خود را با کشورهای آفریقایی گسترش می دهد و فعالانه در ساخت و ساز سایت های هسته ای انرژی مشارکت می کند. روسیه همچنین به طور قابل توجهی در ایجاد سامانه های ارتباط ماهواره ای کمک می کند.
همکاری در بخش نظامی و فنی نیز همچنان یکی از بخش های مهم این همکاری به شمار می رود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
شکست فتنه سازمان‌یافته در ۵۰۰ شهر کشور
افتتاح و کلنگ زنی ۱۰۶ طرح عمرانی و اقتصادی در چرام
خبر‌هایی از اعلام برنامه های دهه فجر در سرخه
طرح های عمرانی مارگون در فجر ۱۴۰۴
نشست تخصصی روابط عمومی‌های آموزش و پرورش
آغاز مقتدرانه سپاهان در لیگ والیبال زنان آسیای مرکزی
خدمت بی‌منت جهادگران در مسیر انقلاب
دستگيري ليدر اغتشاشات دي‌ماه در آستارا
انتخابات تناسبی شورای شهر تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)